The Dresden Files(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja már hallotam ez azért kibacás
az axn sokat ér, csak neked van digitv-d biztosan. a premiert a többiek már látták.
ilyen a világon nincs a AXN weben meg a musoraajnlo.hu-n 20.00 írták erre bemutatóba meg csak HAMAROSAN ez az axn-en is ennyit ér<#violent><#levele>
Holnap 20.00 kor indul az elsõ évad az AXN-en
Hát, a könyvet még nem olvastam, nem tudom mennyi jött át belõle a sorozatba, de ez a rész megérte 😊
És végre holnap leadják az "elsõ" részt is...
MerlinW
Most néztem meg az elsõ 7 részt.
Nem egy nagy szám, szerintem semmivel sem rosszabb mint az Eureka. Amolyan egyszernézõs kellemes.

5. rész pl nagyon tetszett, a 6. részen meg mosolyogtam sokat magam😊

[merlinw.org]

espio
Az X-akták az más tészta. Night Stalkerrõl nem hallottam. Tuti hogy a témában Buffy az alap.

Talán a vége nincs megírva még...

nuffy elõtt volt x-files, azelõtt night stalker. a buffy azért nem ilyen volt, szerintem.
espio
Nagyon hanyagolják ezt a topicot. De azért félreértés ne essék, a Supernatural is egy rohadt nagy koppintás. Sztem a témában a Buffy az eredeti, az alap. Nekem bejön a sorozat. Van humora... Talán egy kicsit túl sok benne a boszorkányos elem...

Talán a vége nincs megírva még...

Elsõre nekem is pontosan ez jutott eszembe, hogy a Charmed és a Supernatural keveréke. Egyébként még nem volt idõm megnézni a második részt, de adok neki egy esélyt.

Rém gyenge a sorozat, minta a supernaturalt összegyúrták volna a Charmeddel. 😞 Elsõ részt sikerült végigszenvednem, de többet tuti nem nézek.

Hmm, úgy tûnik méltatlanul hanyagolják ezt a sorozatot... :S
Az elsõ rész nekem is tetszett. Tegnap volt a második, úgyhogy nemsokára megnézem azt is.

mrzed001
Az elsõ része nekem bejött. (Sajnos csak) egy kissé Buffy feelingje volt.
Kíváncsi leszek mit hoz a következõ rész.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

A Scifi Channel új sorozata, a The Dresden Files.
A sorozat fõszereplõje természetfeletti képességekkel rendelkezik.
Már leadták az elsõ részt és felirat is van hozzá.

Scifi Channel honlap
IMDB
Sorozatjunkie