16
The Dresden Files
  • ricsa008
    ja már hallotam ez azért kibacás
  • winnie
    az axn sokat ér, csak neked van digitv-d biztosan. a premiert a többiek már látták.
  • ricsa008
    ilyen a világon nincs a AXN weben meg a musoraajnlo.hu-n 20.00 írták erre bemutatóba meg csak HAMAROSAN ez az axn-en is ennyit ér
  • ricsa008
    Holnap 20.00 kor indul az első évad az AXN-en
  • HolyZoly
    Hát, a könyvet még nem olvastam, nem tudom mennyi jött át belőle a sorozatba, de ez a rész megérte :)
  • HolyZoly
    És végre holnap leadják az "első" részt is...
  • MerlinW
    Most néztem meg az első 7 részt.
    Nem egy nagy szám, szerintem semmivel sem rosszabb mint az Eureka. Amolyan egyszernézős kellemes.

5. rész pl nagyon tetszett, a 6. részen meg mosolyogtam sokat magam:)
  • espio
    Az X-akták az más tészta. Night Stalkerről nem hallottam. Tuti hogy a témában Buffy az alap.
  • winnie
    nuffy előtt volt x-files, azelőtt night stalker. a buffy azért nem ilyen volt, szerintem.
  • espio
    Nagyon hanyagolják ezt a topicot. De azért félreértés ne essék, a Supernatural is egy rohadt nagy koppintás. Sztem a témában a Buffy az eredeti, az alap. Nekem bejön a sorozat. Van humora... Talán egy kicsit túl sok benne a boszorkányos elem...
  • Slash89
    Elsőre nekem is pontosan ez jutott eszembe, hogy a Charmed és a Supernatural keveréke. Egyébként még nem volt időm megnézni a második részt, de adok neki egy esélyt.
  • Roll
    Rém gyenge a sorozat, minta a supernaturalt összegyúrták volna a Charmeddel. :( Első részt sikerült végigszenvednem, de többet tuti nem nézek.
  • HolyZoly
    Hmm, úgy tűnik méltatlanul hanyagolják ezt a sorozatot... :S
  • Slash89
    Az első rész nekem is tetszett. Tegnap volt a második, úgyhogy nemsokára megnézem azt is.
  • mrzed001
    Az első része nekem bejött. (Sajnos csak) egy kissé Buffy feelingje volt.
    Kíváncsi leszek mit hoz a következő rész.
  • Slash89
    A Scifi Channel új sorozata, a The Dresden Files.
    A sorozat főszereplője természetfeletti képességekkel rendelkezik.
    Már leadták az első részt és felirat is van hozzá.

Scifi Channel honlap
    IMDB
    Sorozatjunkie