16
The Dresden Files
-
ricsa008 #16 ja már hallotam ez azért kibacás -
winnie #15 az axn sokat ér, csak neked van digitv-d biztosan. a premiert a többiek már látták. -
ricsa008 #14 ilyen a világon nincs a AXN weben meg a musoraajnlo.hu-n 20.00 írták erre bemutatóba meg csak HAMAROSAN ez az axn-en is ennyit ér -
ricsa008 #13 Holnap 20.00 kor indul az első évad az AXN-en -
HolyZoly #12 Hát, a könyvet még nem olvastam, nem tudom mennyi jött át belőle a sorozatba, de ez a rész megérte :) -
HolyZoly #11 És végre holnap leadják az "első" részt is... -
#10 Most néztem meg az első 7 részt.
Nem egy nagy szám, szerintem semmivel sem rosszabb mint az Eureka. Amolyan egyszernézős kellemes.
5. rész pl nagyon tetszett, a 6. részen meg mosolyogtam sokat magam:) -
#9 Az X-akták az más tészta. Night Stalkerről nem hallottam. Tuti hogy a témában Buffy az alap. -
winnie #8 nuffy előtt volt x-files, azelőtt night stalker. a buffy azért nem ilyen volt, szerintem. -
#7 Nagyon hanyagolják ezt a topicot. De azért félreértés ne essék, a Supernatural is egy rohadt nagy koppintás. Sztem a témában a Buffy az eredeti, az alap. Nekem bejön a sorozat. Van humora... Talán egy kicsit túl sok benne a boszorkányos elem... -
Slash89 #6 Elsőre nekem is pontosan ez jutott eszembe, hogy a Charmed és a Supernatural keveréke. Egyébként még nem volt időm megnézni a második részt, de adok neki egy esélyt. -
Roll #5 Rém gyenge a sorozat, minta a supernaturalt összegyúrták volna a Charmeddel. :( Első részt sikerült végigszenvednem, de többet tuti nem nézek. -
HolyZoly #4 Hmm, úgy tűnik méltatlanul hanyagolják ezt a sorozatot... :S -
Slash89 #3 Az első rész nekem is tetszett. Tegnap volt a második, úgyhogy nemsokára megnézem azt is. -
#2 Az első része nekem bejött. (Sajnos csak) egy kissé Buffy feelingje volt.
Kíváncsi leszek mit hoz a következő rész. -
Slash89 #1 A Scifi Channel új sorozata, a The Dresden Files.
A sorozat főszereplője természetfeletti képességekkel rendelkezik.
Már leadták az első részt és felirat is van hozzá.
Scifi Channel honlap
IMDB
Sorozatjunkie