26
Chip Magazin
  • Bucser
    Nagyon sokáig nagyon jó linux mellékletük volt. (linux cuccokkal töltöttek meg vd-ket irtózatos mennyiségben) de régóta nem néztem. Szakmailag is rendben volt alap. Inkább ezt olvastam mint a PCWorld-öt.

Igaz nyomtatott sajtót már nem vezsek csak napilapot (és az sem a blikk)
  • zmeor
    pc world öt olvastam én csak unalmassá vált eléggé
    nem volt valami változatos
  • Schwarz
    pc worldöt vettem régen, meg még a pc-x-et is, mióta gamestar a neve, kicserélődtek a tagok is egy fos lett belőle... úgyhogy chip van már egy jónéhány évfolyam
  • zmeor
    PC WORLD? valaki?

ja és a computerworld ről mi a véleményetek?
  • The FlashBack
    nekem töb mint 7 éve van CP előfizetésem
  • Schwarz
    és közben elemezi az anyagot, amit átküld a pécére és meghatározza mennyire étkezel egészségesen
  • zmeor
    usb lyuk? az tök poén.. kitröli s egged valami usb-s kütyü
  • Schwarz
    na azért nálam is akadnak érdekességek, de budiba útépét az már durva :D
  • j0nNyKa
    ja igen, irta elottem a kollega, sry
    tehat ja, wifi meg laptop, vagy mereszebbek halokabelt is vezethetnek be a budiba
    ... csak kreativitas kerdese ! :D
  • j0nNyKa
    laptop... :DDD
  • PíszLávJuniti
    de, wlan + laptop
  • Schwarz
    nekem elő van fizetve a Chip, szvsz a prohardvert és társait nem lehet a budin ülve olvasni
  • lorz
    Én olvastam évekig a magyar Chippet. Igaz, csak 3-as kiszerelesben tudtam megkapni, de akkor is nagyon jó volt. Itt Erdelyben a romaniai Chip jelenik meg. bevallom az ára jóval kissebb, de a tartalma silany.. Minden felüleltes, rendezettlen, átgondolatlan.. A magyar Chiphez képest egy nagy nulla..
  • PíszLávJuniti
    Emlékszem amikor megjelent benne cikk a megjelenő Half-life-ról, a beszámoló alapján megtetszett, utána vagy fél évre rá lett meg a játék. Azóta kicsit felpörögtek a hasonló dolgok.
  • PíszLávJuniti
    Az első számoktól kezdve megvan 2003-ig az összes, akkoriban más lehetőségek híján nagyon jó hírforrás volt.
    Szakszerű cikkekkel, változatos témákkal vegyítve, hw, sw, játékok..
    Azóta informatikai újságok viszonlag ritán olvasok.
  • Indigo
    Mármint számtech magazint nem veszek... IPM, Nat Geo, Filmvilág - ezeket minden hónapban megveszem. Meg néha PC Guru, ha jó játékot adnak mellé :)
  • akyyy
    kb én is igy vok vele..:)

ha kell valami cikk, le lehet tölten df formátumban, bármelyiket, cd/dvd mellékletről meg tuti nem kell semmi, mert hát ugan miért..:D
  • soulhunter
    2002-2003-ban még jo volt...
    most 2007-et irunk...
    2004-ben nem fizettem elő a 2004/2005 évre (akciosan sem),mert annyit bukott a minősége...
    ami meg engem érdekel,az megvan a neten is... (tudjátok: a kereső jo,a kereső szép,a kereső hasznos, a kereső stb stb...) :)
    de ha nagyon nagyon fontos dolog lenne benne,akkor ugyis találok vkit,aki odaadja 1 cikk kedvéért fél orára,amig szükségem van rá...
    inkább maradok a netnél :)
  • Indigo
    Én már rég nem veszek semmilyen nyomtatott magazint. Már azelőtt felhagytam velük, hogy szélessávom lett volna, most meg már pláne feleslegesek... Egyébként is csak egy-két érdekes cikk van bennük, a többinek alig van valami értelme, a "szupertitkos tippek-trükkök" rovataik meg egyenesen nevetségesek... A DVD melléklet megint nem ér semmit, pláne a szélessáv korában. Ez nem csak a Chip-re vonatkozik, hanem PC World-re, Computer Panorámára stb-re is.
  • zmeor
    én ebben a hónapban vettem meg elősször eddig a PCWORD -t olvastam!
  • bakvarnyu
    Attol meg nyomtatott ujsagot sokkal jobb olvasni de en se nagyon veszem.Egyebkent szinvonalas ujsag volt amig vettem kb 2 eve.
  • j0nNyKa
    azota, hogy minden haztartasban van szelessav, es tudom olvasni prohardvert, hwswt, stb., igazabol nem eri meg megvennem az ilyen magazinokat
    576ot is imadtam hajdanan, dehat most van pcdome, gamekapocs, gamestar.hu, hardwired, stb.
  • Slash89
    Szerintem nagyon jó újság, bár már elég régen vettem.
  • Shadow_THH
    elég jó újság volt anno, de már régóta nem olvastam. azt hittem már meg is szünt
  • Rexor
    Én elég gyakran olvasom...
  • zmeor
    Hali!

VÁrom a véleményeket erről az újságról!