Az Aranymálna-jelöltek - 2006 szégyenei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem jóó a kiscsávó mért:L
Oda kell ítélni mindent az elemi ösztön 2-nek és csókolom.
Kivéve a csálémelles hülyeséget... 😊
Kivéve a csálémelles hülyeséget... 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mindenkit traumaként ér a lány avízben jelölés, hogy észre se vettétek ezt?😄
Legrosszabb filmes páros
Sharon Stone csálé mellei
szerintem lol^^
Legrosszabb filmes páros
Sharon Stone csálé mellei
szerintem lol^^
Bazzeg ezek nemtudják mi a jó film.
Kiscsávó fasza kis vígjáték volt.Rob Schneider pedig egy idióta de jó szinész szal nemtom miket néznek ezek.
Kiscsávó fasza kis vígjáték volt.Rob Schneider pedig egy idióta de jó szinész szal nemtom miket néznek ezek.
Next PC upgrade: 2022
"Öcsém hát nem tom kik azok akik ki adják a jelöléseket de bizti hülyék lehetnek."
nyilván hülyék, ha nem egyezik az ízlésük a tieddel. (idõvel mindenki túlteszi magát azon a traumán, hogy a saját ízlése nem egyezik meg mindenkiével)
nyilván hülyék, ha nem egyezik az ízlésük a tieddel. (idõvel mindenki túlteszi magát azon a traumán, hogy a saját ízlése nem egyezik meg mindenkiével)
Öcsém hát nem tom kik azok akik ki adják a jelöléseket de bizti hülyék lehetnek.
A Da-Vinci kód meg a Bloodrayne oké.
De a Lány a vízben meg a Texasi...
A Da-Vinci kód meg a Bloodrayne oké.
De a Lány a vízben meg a Texasi...
Shyamalan és a Lány a Vizben:
tegnap néztem, lehet hogy a story gagyi... de! a hagnulata a rendezés, a story-telling szerintem kiváló... és ettöl lesz valaki nagy rendezõ hogy a semmit is érdekessé tudja tenni! nekem nagyon teccett, ugyanugy "a falu" is tetszett. Aki nem látta a filmet, kb olyasmira számitson mint a A falu.
tegnap néztem, lehet hogy a story gagyi... de! a hagnulata a rendezés, a story-telling szerintem kiváló... és ettöl lesz valaki nagy rendezõ hogy a semmit is érdekessé tudja tenni! nekem nagyon teccett, ugyanugy "a falu" is tetszett. Aki nem látta a filmet, kb olyasmira számitson mint a A falu.
A magyar adókon bemutatott leggagyibb reklámok számára is ki kellene találni valami hasonlót,
hogy a készítõik ne tehessék tönkre milliók életét!
hogy a készítõik ne tehessék tönkre milliók életét!
Úgy látom aztért a málna díjra az ismertebb filmeket/színészeket jelölték. Mert be be lehetne rakni a sok gagyi filmet is amelyiket senki sem ismeri, csak annak nem lenne értelme sztem.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Nicolas Cage mint a legrosszabb színész? Ez valami vicc?
A lány a vízben nekem is nagyon tetszett. Shyamalan-t a legjobbak között tarottták számon A hatodik érzék és a sebezhetetlen után, de amikor jött két közepes filmje akkor mindenki fikázni kezdte. De ez volt Guy Ritchie-vel is, két brutál jó film után két közepes és mindenki temeti. Kétszínû ez a Hollywood.
Shyamalant lehet divatból fikázzák, pedig szerintem igazuk van. A Falut fél óráig bírtam. A Mel Gibson-Joaquin Phoenixes filmjét(csoda hogy nem a filmre emléxek, hanem a színészekre?😊 ) 2-szerre sikerült végigszenvedni. A Lány a vízbent nem láttam, de pár éve még az új Hitchcock-ként emlegették, ami elég durva összehasonlítás szerintem. Ahhoz képest mostanság semmi nézheõt nem rakott le az asztalra. Persze a Sebezhetetlen meg a 6. érzék jó volt, de kb. ennyi. 2 jó filmmmel annyira azért nem jó rendezõ...
Szeretem az elvontat, szeretem a misztikus hangulatot... de a Lány a vízben limonádé ízû volt. Nekem nem jött át, de hát ugye ízlések........
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a málna f*kadíj. shyamalnt meg divat gúnyolni. szerintem a lány a vízben az eddigi legjobbja volt a sebezhetetlen mellett, de sokak szerint roppant tré.
little man, elemi 2, bloodrayne sima ügy. de ízlések és pfonok, ezek is tetszettek biztos sokaknak.
little man, elemi 2, bloodrayne sima ügy. de ízlések és pfonok, ezek is tetszettek biztos sokaknak.
Hát ez elég meredek, hogy Shyamalan szerepel a legrosszabb rendezõk között. Ezzel kb hitelét (már amennyi volt neki) veszti az egész málna kb..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"Uwe csak a 2. legroszabb? Hová fajul a világ?"
ez még csak jelölés😊
ez még csak jelölés😊
Uwe csak a 2. legroszabb? Hová fajul a világ?
Suck my dick%%%%%%%
KISS MY NY ASS
az uj texasi odabasz nagyon és job mint az elõzõ............
KISS MY NY ASS
az uj texasi odabasz nagyon és job mint az elõzõ............