8
  • Fenrir
    Van benne Suzuki Swift, kell a játék :)
  • juzosch
    Hivatalos szakasz? Végre. A Rally Championship 2000 óta nem találkoztam rendes valósághű szakaszokkal. Mind ilyen kis 5 km-es, hol van olyan egy igazi ralin. Az RC2000 jó kis 40km-es száguldásai nagyon hiányoznak:)
  • lee56
    Nemrég próbáltam ki az xpand rally demo-t, igy elsőre nagyon hasonló volt mint a colin részek, de elég gáz hogy nem tudnak még csak kicsit valósághű fizikát se létrehozni egy autós játékban, a rbr-hoz még nem volt szerencsém, de gondolom már régi lehet.
  • Nohab
    Izlések és pofonok... Az új nfs-ekben könnyebb a kanyarodás, mint egy mozdonyszimulátorban...
  • Indigo
    A McRae meg a szerencsétlen árkádbuziknak való...

Egyébként nem tudom mit bénázol, nekem nem csúszkál az aszfalton az autó, legfeljebb ha nagy sebességnél hirtelen kormányzok, de mégis mit vársz egy szimulátortól? Nomeg ha már itt tartunk, a való életben nem lehet kézifék+padlógáz kombóval bevenni egy éles kanyart, ahogy a McRae-ben...

Árkád kategóriában az NFS a verhetetlen, egyrészt mert annál árkádabb nincs , másrészt abból jóval többet adnak el.
  • DjDano
    A Richard Burns Rally szimulátorbuziknak való, mellesleg a való életben egy kocsi nem csúszkál úgy az aszfalton (ráadásul egyenesben 80 km/h-nál) mint ha jeges lenne...

A maga kategóriájában (Arcade autós játék) a Colin verhetetlen és hidd el sokkal többet eladnak belőle mint a RBR-ból!
  • Indigo
    Richard Burns nevével csak egy rallys játék készült, de az az összes McRae-s játékot elsöpri...
  • 0Speed0
    Remélem hogy a videó optionsban a SM 2.0 és 3.0-nál lesz egy kis pipa, hogy melyiket választom... És így a klasszikus PC-ken is eldöcög majd :)