Én nagyon jól tudom! Én alternatíva ként tekintek rá. Ismerkedem vele, kitartóan, próbálok barátkozni vele mégha a linux megválogatja a barátait is. :)
Nekem szimpatikus a linux. (Először Debiannal kezdtem konzollal - szakmám megszerzése közben szűkség volt rá, majd most mindennapi használathoz Ubuntuval barátkozok - ami szintén debian alapú disztribució)
Ha profilom megnézed, azért látszik, hogy már nem 13-18 éves vagyok, mint sok kommentező itten aki, anyáz meg lehülyézi a másikat. :)
mrzool#9
Fiatal lehetsz még, ha bedőlsz ezeknek a 'hatalmas ütemben nő a linux részesedése' dumáknak. 10 év még én is elhittem (sok minden mással együtt). Azóta idősebb lettem, szélesebb lett a látóköröm, és tudom, hogy a linuxon kívül is van élet.:)
" Windows XP Home és a Windows XP Media Center Edition" Tehát a Profot nem?A Media Cneter Edition mit jelent?Még nem is hallottam róla....
Szuli#4
semmi esély nincs rá, ha a legtöbb dolgot windowsra fejlesztik
Én meg remélem, addigra már egyáltalán nem lesz szűkségem Windows-ra és a világ is változik majd. Ha csak azt nézzük milyen ütemben nyer teret a Linux és linux alapú oprendszerek, erre meg is van az esély.