Folytatódik a Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"ott van a mondat elején egy nagy REMÉLJÜK. még ne bízz benne. szerintem idén még nem lesz itthon."

??

már december óta tudni, hogy márciusban jön idehaza is.
Nethyrrea
ott van a mondat elején egy nagy REMÉLJÜK. még ne bízz benne. szerintem idén még nem lesz itthon.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nézd, a magyarok legjava aki errefelé bóklászik már eleve szerintem látta a sorozatot teljesen vagy részben, hála az internetnek 😄

én csak azért nemnézek sorozatokat a tévében mert vagy olyan idõpontokban adják, vagy csak azért mert a tv 2 szobával arrébb van és anyám tuti valami mást akar nézni rajta 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

az tényleg necc, hisz az egyik képesség nagyon sokáig ki sem derül😞
Bár ezekrõl tudtam, de azért jó, hogy a magyaroknak már elõre elmondja a kedves cikkíró, hogy kinek milyen képessége lesz...
Hát azt én is nagyon remélem!

"Save the cheerleader, save the world!"

Legjobb 😄

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

BlackShadow
elõre félek miyen nevetségesen szar lesz a szinrkonja^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

kuci06
király! ez a legjobb sorozat!
remélem nem Hiro, vagy Claire fog elmenni 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

mucsácsó
best sori, ez tény 😊
24 és Heroes, a két legzsírabb 😉

amúgy a TV2 fogja majd nyomni elvileg...
A legjobb sorozat, imádom!!!!
valamiért engem is jobban felvillanyoz a hír, mint a készülõ hegylakó x.

Csak egyetérteni tudok, nem klisés, izgalom, feszültség a toppon van, ráadásul majdnem minden részben van valami roppant meglepõ.

3 sorozatot nézek rendszeres odaadással, abból ez az egyik (közvetlenül a BSG és a House mellett), szóval én is csak vidulok a hír miatt 😊

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Nagyon helyes, abszolút nyerõ sorozat.

Van blogom is: http://mefi.be/

Törölt felhasználó
Viszont láthatjuk magyar csatornán hamarosan!
Tinman
Vajh ki lesz az áldozat... ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.