Folytatódik a Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ott van a mondat elején egy nagy REMÉLJÜK. még ne bízz benne. szerintem idén még nem lesz itthon."
??
már december óta tudni, hogy márciusban jön idehaza is.
??
már december óta tudni, hogy márciusban jön idehaza is.
ott van a mondat elején egy nagy REMÉLJÜK. még ne bízz benne. szerintem idén még nem lesz itthon.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
nézd, a magyarok legjava aki errefelé bóklászik már eleve szerintem látta a sorozatot teljesen vagy részben, hála az internetnek 😄
én csak azért nemnézek sorozatokat a tévében mert vagy olyan idõpontokban adják, vagy csak azért mert a tv 2 szobával arrébb van és anyám tuti valami mást akar nézni rajta 😄
én csak azért nemnézek sorozatokat a tévében mert vagy olyan idõpontokban adják, vagy csak azért mert a tv 2 szobával arrébb van és anyám tuti valami mást akar nézni rajta 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
az tényleg necc, hisz az egyik képesség nagyon sokáig ki sem derül😞
Bár ezekrõl tudtam, de azért jó, hogy a magyaroknak már elõre elmondja a kedves cikkíró, hogy kinek milyen képessége lesz...
Hát azt én is nagyon remélem!
"Save the cheerleader, save the world!"
Legjobb 😄
"Save the cheerleader, save the world!"
Legjobb 😄
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
elõre félek miyen nevetségesen szar lesz a szinrkonja^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
király! ez a legjobb sorozat!
remélem nem Hiro, vagy Claire fog elmenni 😊
remélem nem Hiro, vagy Claire fog elmenni 😊
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A legjobb sorozat, imádom!!!!
valamiért engem is jobban felvillanyoz a hír, mint a készülõ hegylakó x.
Csak egyetérteni tudok, nem klisés, izgalom, feszültség a toppon van, ráadásul majdnem minden részben van valami roppant meglepõ.
3 sorozatot nézek rendszeres odaadással, abból ez az egyik (közvetlenül a BSG és a House mellett), szóval én is csak vidulok a hír miatt 😊
3 sorozatot nézek rendszeres odaadással, abból ez az egyik (közvetlenül a BSG és a House mellett), szóval én is csak vidulok a hír miatt 😊
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Nagyon helyes, abszolút nyerõ sorozat.
Van blogom is: http://mefi.be/
Törölt felhasználó
Viszont láthatjuk magyar csatornán hamarosan!