Alien Arena 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
új verzió kigyütt http://red.planetarena.org/
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Lineagezek😄
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
pl.: AvP, Project: IGI
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
UT2004 ezek
meg ez
meg cod1
ezt mind online ban.q3ban vagyok eddig a legjobb.
mien magyar serverek vannak, mármint neve..
mert csak botok elleni ctf et nyomtam eddig...
amugy az UT2004-hez is volt zene,csakh mondhassak rá pl.t 😛
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Jól is néznénk ki!
HA Mo.-n minden 200.ember gépén futna csak a játék, az nem tudom kinek esne jól! 😊 Nekem nem az bizta. Így sincs sok magyar szerver, az AA-ban! Nemhogyha még a grafikára is rágyúrnának...
Meg én azon a véleményen vagyok, hogy a játékmenet kárpótol mindenért.
A hangok tényleg kicsit "bénára" sikeredtek, de ezt is megbocsájtom.
Viszont a pályákat szépen összerakták +adnak mellé pályaszerkesztõt is!😊
ingyenes játékhoz képest elég jol sikerült,bár grafra nem igazán mondhatnám,h FarCry szintû 😄
de akinek nem számit a graf,meg az,h viszonylag néha furán viselkedik (melyik online FPS nem, lásd pl. CS:S),annak ajánlhatom... asszem... 😊
csak a zenék tul egyhanguak 😞 (06-ban külön lehetett tölteni hozzá ingame zenét,ezzel még nem találkoztam)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Le lehet tölteni a szoftverbázisról,(természetesen ingyen) de mint dodo55 mondta a Pc Guru DVD-jén is megtalálható a játék!
Egyébként neten lehet vele nyomulni: Capture the flag, Deathball, Deathmatch, Team Deathmach stb... játékmódban.
Van hozzá single rész is ahol bot-okkal lehet küzdeni!
Egyébként legjobban a Quake 3-hoz lehet hasonlítani!
Asszem elég ennyi infó. Ha kedvet kap valaki hozzá és kíváncsi a játékra az úgyis letölti, aki meg nem az így járt! 😊
Azt még nem mondtam hogy elég csekély gépigénye van, szóval ez sem tántoríthat el senkit a játék kipróbálásától! 😊
Itt szintén a Quake3-at bírom felhozni, szal ha az ment a gépeden, ez is meglesz rajta! 😊
Valami felturbózott Q2 vagy Q3 engine-t használ, max grafikán kicsit akad.
Eddig nem próbáltam, viszont most felrakom, mert kíváncsi vagyok rá.