Alien Arena 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Tölthetõ az új verzió

Most hallottam róla elõször. Kipróbálom majd nem tûnik rossznak!

Next PC upgrade: 2022

új verzió kigyütt http://red.planetarena.org/

Esrohnoil
Mekkora szar már az origo... legalább a letöltendõ file méretét kiírhatták volna... :F

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Alien Arena 2008!!! nagyon zsír<#eljen><#eljen><#eljen>

Vdanosss
letöröltem 😛
Lineagezek😄

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Esrohnoil
Hogyne lenne.
pl.: AvP, Project: IGI

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

bevizgyula
én 1 magyar szerverrõl tudok! :S 😊
A neve Darkside!

Vdanosss
😊 abban régen jol nyomtam de most már inkább a quake megy Razer Freeze serveren.😄

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

bodesz
COD 1 powa 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Vdanosss
én most quake3 arenazok
UT2004 ezek
meg ez
meg cod1
ezt mind online ban.q3ban vagyok eddig a legjobb.

Vdanosss
halljátok nemrossz játék.
mien magyar serverek vannak, mármint neve..
mert csak botok elleni ctf et nyomtam eddig...

Megnéztem. Nem maradt sokáig rajta a szemem 😊 De hát ez ilyen.
soulhunter
khm... van ott még ugyanabban a sorban még vmi...
amugy az UT2004-hez is volt zene,csakh mondhassak rá pl.t 😛

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

schrank
"csak a zenék tul egyhanguak" ez aztán k...va nagy gond egy online fps-nél meg aztán van egyáltalán az fps-ek alatt zene <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Vdanosss
megnézem én is 😉

bevizgyula
Hát még jó hogy ingyenes játékhoz nem csinálnak FEAR szintû grafikát! 😊
Jól is néznénk ki!
HA Mo.-n minden 200.ember gépén futna csak a játék, az nem tudom kinek esne jól! 😊 Nekem nem az bizta. Így sincs sok magyar szerver, az AA-ban! Nemhogyha még a grafikára is rágyúrnának...
Meg én azon a véleményen vagyok, hogy a játékmenet kárpótol mindenért.
A hangok tényleg kicsit "bénára" sikeredtek, de ezt is megbocsájtom.
Viszont a pályákat szépen összerakták +adnak mellé pályaszerkesztõt is!😊

soulhunter
én csak az alien arena 2006-tal játszottam...
ingyenes játékhoz képest elég jol sikerült,bár grafra nem igazán mondhatnám,h FarCry szintû 😄

de akinek nem számit a graf,meg az,h viszonylag néha furán viselkedik (melyik online FPS nem, lásd pl. CS:S),annak ajánlhatom... asszem... 😊
csak a zenék tul egyhanguak 😞 (06-ban külön lehetett tölteni hozzá ingame zenét,ezzel még nem találkoztam)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Este meglesem. Már pendrive-on a kicsike 😊
Boconadi
ok, akkor ez nem az én területem, kösz.
bevizgyula
Ez egy Multiplayer-FPS játék.
Le lehet tölteni a szoftverbázisról,(természetesen ingyen) de mint dodo55 mondta a Pc Guru DVD-jén is megtalálható a játék!
Egyébként neten lehet vele nyomulni: Capture the flag, Deathball, Deathmatch, Team Deathmach stb... játékmódban.
Van hozzá single rész is ahol bot-okkal lehet küzdeni!
Egyébként legjobban a Quake 3-hoz lehet hasonlítani!
Asszem elég ennyi infó. Ha kedvet kap valaki hozzá és kíváncsi a játékra az úgyis letölti, aki meg nem az így járt! 😊

Azt még nem mondtam hogy elég csekély gépigénye van, szóval ez sem tántoríthat el senkit a játék kipróbálásától! 😊
Itt szintén a Quake3-at bírom felhozni, szal ha az ment a gépeden, ez is meglesz rajta! 😊

Na, kipróbáltam, nem rossz.
Valami felturbózott Q2 vagy Q3 engine-t használ, max grafikán kicsit akad.
Valami ingyenes FPS, rajta van a legújabb PC Guru DVD-jén.
Eddig nem próbáltam, viszont most felrakom, mert kíváncsi vagyok rá.
Boconadi
Valami info-t adj már róla. Egyáltalán mi ez?
bevizgyula
Hy mindenki!
Remélem sokan játszunk ezen játékkal! 😊
Ide írhatjátok észrevételeiteket, tippjeiteket meg amit akartok! (csak a játékkal kapcsolatban legyen, ha kérhetem) 😊