The shield
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Megvettem a játékot gyári lemezen mert a letöltöttel problémáim voltak viszont a gyárinál ua. a hiba.Tehát ott tartok,hogy be kell lopakodni a házba,sima ügy de amikor beérek a gép kilép a játékból ezért nem tudok tovább menni.Tudnátok nekem segíteni valahogy,hogy miért csinálja ezt?Elõre is köszi
Én meg annál a pályánál akadtam el,ahol be kell lopakodni a házba,de nem tudok eljutni az udvar végébe,ahol áll egy terepjáró,mert ott van egy feka,és az mindig észre vesz.Hogyan tovább segítsetek légyszi
Valaki, légyszi válaszoljon!
Halló!
Azt kérdezném, hogy a játék a sorozat melyik évadához kötödik, és érdemes-e úgy elkezdenem játszani, hogy én még csak most tartok a harmadik felénél?
Na, a fene bele. Megvan. Hát még véletlenül sem az égõ hordóról van szó. Egy közönséges kis fekete hordó, egész közel a mukihoz. Volt ezzel gondja másnak is, valaki le is rajzolta szerencsére, melyik a hordó pontosan.
http://img184.imageshack.us/img184/3282/blackbarrelstf8.jpg
http://img184.imageshack.us/img184/3282/blackbarrelstf8.jpg
Ha elkapta, nem ereszti!
Látom, több mint 1 éve jutottál tovább a Pedró fejének a hordóba verésén, úgyhogy valszeg nem emlékszel már rá, HOL, MELYIK kurva hordóról van szó. Pofát odarángattam a páklyaszakasz összes hordójához, mindbe csak beleverni lehet a fejét, a minigame tojik elõjönni. Akkor most mi van? 4-szer nekiálltam a pályának, hátha szkripthiba, de semmi eredmény. <#zavart1>#zavart1>
Ha elkapta, nem ereszti!
Mert ha földrevitted és a bilincselési lehetõség adott, megnyomtad a megfelelõ akciógombot a 4 közül, akkor utána, amikor jobb fölül megjelenik a bilincs ikon meg a visszaszámláló, akkor az egérrel kell minél gyorsabban óramutató járásával ellentétes irányú köröket rajzolni. Nem a gombnyomással bilincsel, hanem az egérkörözgetéssel.
Ha elkapta, nem ereszti!
Hali! Ha valaki még szokot it lenni.Elakadtam,2 embert üldözök ,megfogom,és le kell tartoztassam öket,megtöröm,space a bilincs,5másodperc vissza de nem reagál egy gombra se mig lejár az idö.Probáltam h lássanak,vagy nem.Nem értem!<#falbav>#falbav><#violent>#violent><#szomoru1>#szomoru1>
Sziasztok!
Mit kell azon a pályán csinálni amikor van két rivális és a házban elrejtem a kokaint utána betörünk a házba és 3 embert elkapva én az egyik ellött állok és akkor mit kell csinálni?
mert nem értem
Mit kell azon a pályán csinálni amikor van két rivális és a házban elrejtem a kokaint utána betörünk a házba és 3 embert elkapva én az egyik ellött állok és akkor mit kell csinálni?
mert nem értem
Lõdd ki a pisztolyt a kezébõl.
Kösz.És a sexshopban(a 2. s.shopos pályán)amikor egy faszi fegyvert szegez egy szadómazó ruhás lány fejéhez,akkor mit kell csinálni?Ha fejbe lövöm a tagot felmegy a heat maxra(a semmibõl)ha pedig közeledek fejbe lövi a csajt.Hátulról és észre vesz,ha úgy közeledek felé.Szoval kéne egy kis segítség.Elõre is köszi!
Törölt felhasználó
Minden berendezést zúzzál le baseball ütõvel!
1. jól meg kell verni.
Hello,a sex shop-ban hogy kell meggyõzni a faszit h nyissa ki a hátsó ajtót?Vagy ha nem azt kell csinálni akkor mit?
Nekem meg egy hungapp nevezetû hibe jött be, miután lecseréltem egy dll fájlt. Egy ideig jó volt, de most meg mindig kifagy. Hurrá!
A wc-be kell belenyomni a fejét - ugyanúgy, mint a sütõnél.
Ha úgy sem menne írd le mi a feladat. Kitaláljuk 😉
Törölt felhasználó
Asszem el kell kapni, tehát megfogod, de nem bántod, és a konyhában kell a búráját a sütõre nyomni...
De lehet tévedek, rég volt már.
De lehet tévedek, rég volt már.
De mivel?
Csak pisztolyom van azzal csak szétlõni lehet.
A baseballütõ az meg talán kétmentéssel elõtte van.
Ha meg szétlövöm a kv-fõzõt meg a tv-t akkor sem történik semmi
mindenhova jön utánam,ha meg lecsavarok neki egy maflást akkor egybõl vége a küldetésnek.
segítsen valaki légysz,légyszi,légyszi...
Csak pisztolyom van azzal csak szétlõni lehet.
A baseballütõ az meg talán kétmentéssel elõtte van.
Ha meg szétlövöm a kv-fõzõt meg a tv-t akkor sem történik semmi
mindenhova jön utánam,ha meg lecsavarok neki egy maflást akkor egybõl vége a küldetésnek.
segítsen valaki légysz,légyszi,légyszi...
Asszem ott kell a TV-t, kávéfõzõt összetörni.
Asszem ott kell a TV-t, kávéfõzõt összetörni.
Kellene egy kis segítség.
Én azon a pályán akadtam el ahol a néger nézi a tv-t és felugrik az ágy ról ahogy belépek a szobába.
És nem üthetem meg mert akkor vége a pályának.
Mit kell itt csinálni?
A segítséget elõre is köszi.
<#wow3>#wow3>
Én azon a pályán akadtam el ahol a néger nézi a tv-t és felugrik az ágy ról ahogy belépek a szobába.
És nem üthetem meg mert akkor vége a pályának.
Mit kell itt csinálni?
A segítséget elõre is köszi.
<#wow3>#wow3>
hahó

Nekem PS2-n van meg.
Hello!
Sajnos nálam valami gebasz van a játékkal, és egyszerûen kifagy bizonyos pontokon (pl akkor, amikor a niga faszi tv-jét akarom szétverni baseballütõvel). Gondolom, nem a másolt verzió miatt, mert ti is úgy szedtétek le (legalábbis ez jött le nekem...ha nem, akkor sry). Megnéztem a hibaüzenet paramétereit, és a következõt mutatja:
AppName: shield.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: wmvcore.dll
ModVer: 10.0.0.3802 Offset: 0000cd29
Nálatok nem fordult elõ hasonló probléma? Szerintetek hogy lehet ezt orvosolni? Kár, hogy ez van, mert a sorozat nagy kedvencem, és a játék maga sem tûnik olyan rossznak.
Sajnos nálam valami gebasz van a játékkal, és egyszerûen kifagy bizonyos pontokon (pl akkor, amikor a niga faszi tv-jét akarom szétverni baseballütõvel). Gondolom, nem a másolt verzió miatt, mert ti is úgy szedtétek le (legalábbis ez jött le nekem...ha nem, akkor sry). Megnéztem a hibaüzenet paramétereit, és a következõt mutatja:
AppName: shield.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: wmvcore.dll
ModVer: 10.0.0.3802 Offset: 0000cd29
Nálatok nem fordult elõ hasonló probléma? Szerintetek hogy lehet ezt orvosolni? Kár, hogy ez van, mert a sorozat nagy kedvencem, és a játék maga sem tûnik olyan rossznak.
Berúgtam az ajtót és szitává lõttem a túszejtõ csávót. Ott volt a liftkulcs. Csak azt nem értem akkor miért csak opcionális a missön, hisz kötelezõen meg kell csinálni. Mind1. Már végigvittem, utána nem volt semmi nehéz. Azt hittem izgibb lesz a vége. Az extrák sem érnek semmit.
Késõbb felrakom a screenshotot 😊
Késõbb felrakom a screenshotot 😊
Törölt felhasználó
Sokat kell, de lõdd ki a kezükbõl a stukkert, bilincseld meg, és csökken a heat!
Utána még sok emberkét kell leirtani?
Pirosom kb. félig van. Azaz volt, hisz kezdhetem elõrõl.
Pirosom kb. félig van. Azaz volt, hisz kezdhetem elõrõl.
Én sem találtam végigjátszást. A Penthouse kulcsára nem emlékszem pontosan, de valahol a túsz-csaj környékén volt, asszem. És nem volt eldugva, az tuti.
Careful what you look for. You just might find it.
Neten próbáltam keresni leírást, de nem találtam.
Ti honnan vadásztok?
Ti honnan vadásztok?
Törölt felhasználó
Nah az viszont nem rémlik 😞
Ja azt tudom, de a lift kulcsát hol találom? (penthouse)
Törölt felhasználó
Ott én is szoptam. Azt a karját lõdd amiben a fegyver van, ne pont a fegyvert. Kiejti a kezébõl, aztán egy ideig verni kell.
Ez a fegyverkilövés pedig jó lesz a játék végén amikor nagyon sokan jönnek, mertha ártalmatlanná teszel egy rosszfiút, és megbilincseled, a HEAT csökken.
Ez a fegyverkilövés pedig jó lesz a játék végén amikor nagyon sokan jönnek, mertha ártalmatlanná teszel egy rosszfiút, és megbilincseled, a HEAT csökken.
Az volt a baj, hogy én másik hordóra gondoltam. De meglett és továbbjutottam.
Most viszont (talán) az utolsó pályán vagyok és nem találom a lift (elevator) kulcsát.
Van egy opcionális küldetés is kiszabaditani egy túszt, de az se nagyon sikerül.
Benyitok és rögtön lelövik a csajt. Gondolom itt is a pisztolyt kell kilõni a genxter kezébõl.
Most viszont (talán) az utolsó pályán vagyok és nem találom a lift (elevator) kulcsát.
Van egy opcionális küldetés is kiszabaditani egy túszt, de az se nagyon sikerül.
Benyitok és rögtön lelövik a csajt. Gondolom itt is a pisztolyt kell kilõni a genxter kezébõl.
Törölt felhasználó
A Barn nagyon jól le lett másolva 😊
Igen, a sorozat, a The shield feeling miatt tûrhetõ a game. Alapvetõen amúgy szerintem szörnyû. Fõleg a grafika miatt. Ez a kiváló sorozat ezerszer jobb és szebb játékot érdemelt volna.
Törölt felhasználó
Igen. A végén 3 opciód van.
Sorozatot nem ismerem.
Több befejezés közül lehet választani (alternatív)?
Több befejezés közül lehet választani (alternatív)?
Törölt felhasználó
De még kipróbálom a másik 2 befejezést is.
Összeségében nekem nagyon bejött a játék. Aki szereti a sorozatot, nem mondhatja azt, hogy rossz, mégha vannak hibái is.
Összeségében nekem nagyon bejött a játék. Aki szereti a sorozatot, nem mondhatja azt, hogy rossz, mégha vannak hibái is.
Tudom, hogy kell/kéne, de a hordónál ugyanazt csinálja, mint máshol, csak simán megfejelteti Pedro barátunkat.
Holnap kipróbálom újra.
Holnap kipróbálom újra.
Ha már Pedro-nál tartasz, akkor kellett, hogy korábban csinálj vallatást gáztûzhelynél. Ugyanazt kell a hordónál is! Tehát elkapod úgy, hogy a háta mögött legyél. És odaviszed a hordóhoz. Nyomod tovább az elõre gombot, továbbmenni már nem tudtok, hiszen ott a hordó, de akkor jön az ún. mini-game, nyilakat kell nyomkodni összevissza (csak ismételni tudom magam, ugyanúgy, ahogy a tûzhelynél) és köpni fog.
Ha meg nézed a sorozatot, láthatod, hogy Vic nem rasszista, a fehérekbõl is kiveri a sz**t adott esetben. 😊
Ha meg nézed a sorozatot, láthatod, hogy Vic nem rasszista, a fehérekbõl is kiveri a sz**t adott esetben. 😊
Nem tudom...nekem nem akarja a jót 😞
Azért kemény játék. Kopasz fehér csávó ver, öl niggereket 😄
Azért kemény játék. Kopasz fehér csávó ver, öl niggereket 😄
Mindenképp úgy érdemes nekikezdeni az utolsó küldetésnek, hogy a piros csík minimumon legyen. Sokat kell ugyanis lövöldözni az utolsó küldetés során (jó hosszú is), a csík meg mászik szépen fel.
Küldetés közben azt lehet csinálni, hogy nem lõsz le minden ellenfelet. Néha megadják magukat, felteszik a kezüket. Olyankor odamész, és megbilincseled. Ettõl nemhogy nõne a piros csík, hanem csökken! Méghozzá elég szépen. Nem veszélytelen a dolog, mert mondjuk egy tag megadta magát, de a többi máshonnan még lövöldözik, eltalálhatnak, miközben odamész megbilincselni - de ha meg a piros csíkod nagy, úgyis vége a küldetésnek, szóval érdemes megpróbálni.
Olyan is volt nekem, hogy mintha a fegyvert kilõttem volna a kezébõl, és akkor rögtön megadta magát. Szóval lehet célozni a fegyvert tartó kézre. De lehet, hogy csak úgy megadta magát, mert bekapott egy lövést, nem tudom.
Küldetés közben azt lehet csinálni, hogy nem lõsz le minden ellenfelet. Néha megadják magukat, felteszik a kezüket. Olyankor odamész, és megbilincseled. Ettõl nemhogy nõne a piros csík, hanem csökken! Méghozzá elég szépen. Nem veszélytelen a dolog, mert mondjuk egy tag megadta magát, de a többi máshonnan még lövöldözik, eltalálhatnak, miközben odamész megbilincselni - de ha meg a piros csíkod nagy, úgyis vége a küldetésnek, szóval érdemes megpróbálni.
Olyan is volt nekem, hogy mintha a fegyvert kilõttem volna a kezébõl, és akkor rögtön megadta magát. Szóval lehet célozni a fegyvert tartó kézre. De lehet, hogy csak úgy megadta magát, mert bekapott egy lövést, nem tudom.
Törölt felhasználó
Én a végén szopok. Vagyis szerintem a végefele.
Megtalálom az MP5-ös raktárt, és annyira nagy a rendõrjelvényben a piros csík, hogy hamar vége a küldetésnek. Erre csak az a megoldás, hogy újrakezdem, és kiüritem a sok bizonyítékot?
Megtalálom az MP5-ös raktárt, és annyira nagy a rendõrjelvényben a piros csík, hogy hamar vége a küldetésnek. Erre csak az a megoldás, hogy újrakezdem, és kiüritem a sok bizonyítékot?
A hordó a megoldás. Ugyanazt kell csinálni, mint a korábbi vallatások során a gáztûzhelynél, a klotyónál... 😊
Neten is próbáltam keresni, de csak olyat találtam aki szintén itt akadt el:
"1. I'm trying to get Pedro's key code into the chop shop, but nothing does damage and I can't find any objects to use. How do you interrogate him?"
"1. I'm trying to get Pedro's key code into the chop shop, but nothing does damage and I can't find any objects to use. How do you interrogate him?"
Azt gondoltam, de sehol nem találok olyan helyet, ahol péppé tudnám zúzni a nagy, hülye fejét.
Oldal 1 / 2Következő →