11
-
#11 Guild Wars:
Igaz, hogy nem havidíjas mmorg, de itt a kiegészítőkkel húzzák le a gatyát is a játékosokról. Csak 7000, mondhatnánk, de az alap + 2 kiegészítő már 21000 forint, és senki nem mondta, hogy nem jön majd újabb. Ez csak abban különbözik a HL2-től, hogy nem mondták meg előre a kiegészítők számát. Sőt még durvább, mert mivel online játék, így könnyebben ráerőszakolják a játékosokra az újabb részeket. -
Indigo #10 "normális,jó játékok"
Ez nagyon relatív, hogy kinek mi a "normális, jó játék"... De még néhány példa, csak hogy megcáfoljunk:
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas - 6990 Ft
Guild Wars Nightfall - 6990 Ft
IL-2 Sturmovik 1946 - 6990 Ft
War Front: Turning Point - 9990 Ft
Secret Files: Tunguska - 5990 Ft
Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade - 6990 Ft
Rayman Raving Rabbids (dvd) - 6990 Ft
Race The WTCC Game - 8990 Ft
És ezek mind nyitóárak! (És nem fos epizodikus játékok, hanem teljes játékok) Persze lehet venni 12e-ért is, ezek jellemzően az EA-s játékok, de én speciel pont az EA-s játékokra nem nagyon izgulok :) -
Loverman #9 azért ha a lista 90 százaléka nem régi játék gold kiadása lenne, vagy EVM, vagy kiegészítő, vagy b kategóriás, talán még reális is lenne. a normális,jó játékok 12-vel kezdenek. hogy ki mivel játszik, az már az ő dolga -
#8 Te jó ég, a Jade Empire az egy rpg ha jól tudom.Akkor mégis, hogy a fenébe képzelik az epizódonkénti megjelenést?? A kari eléri az 5. szintet és a következő epizódban folytatja????
Ezek teljesen őrültek -
#7 Ne magadból indulj ki. Letölteni max Valve termékeket szoktam, mert volt egy komoly gondom a supporttal, aztán netkávézós ismerősöm is összerúgta velük a port... gyakorlatilag le sem xarták, hogy neki a 20 CS:Source-ból 8 a mai napig nem használható steam account barmolások miatt.
Havonta 2-3 játékot /és 3-4 DVD filmet/ veszek, persze ebből max egy premier a többi az akciós vagy melléklet.
De a csúcsot akkor is a HL2: Ep1 tartja a 3.5 órás végijátszásával és ezért majdnem kiadtam anno 5000 Ft-ot... pfff.
Dehogy szoktak 12.000-el kezdeni... nézz már utánna, nagyon ritkán az igazán nagy nevek szoktan 12-vel kezdeni, de pl. az Oblivion, Gothic 3 is anno 9990-el kezdett.
Segítek:
Legfrissebb PC játék érkezések
C megjelenések
Haegemonia Gold (EVM) 1 999 Ft
Platoon (EVM) 1 999 Ft
World Of Warcraft: Burning Crusade (Collectors Edition) 29 999 Ft
Wings Over Europe (EVM) 1 999 Ft
World War II Tank Commander (EVM) 1 999 Ft
World War Zero (EVM) 1 999 Ft
Kenny's Adventure (EVM) 1 999 Ft
Another World (EVM) 1 999 Ft
Soldier Of Fortune 2 Gold Edition 3 998 Ft
Star Wars: Best Of 12 999 Ft
Heroes Of Might And Magic 5: A Végzet Pörölyei 6 998 Ft
U-Boat: Battle In The Mediterranean 3 990 Ft
ParaWorld 9 990 Ft
Wild Life Park 2 5 990 Ft
My Traffic X 6 990 Ft
Anno 1503 Gold Edition 3 999 Ft
Barnyard - Pata Tanya 7 998 Ft
Secret Files: Tunguska 5999 Ft -
Loverman #6 "régi" típusú játékfejlesztés: 2 évig fejlesztik, letöltöd ingyen, lejátszod mondjuk 3 hét alatt.
epizodikus: kiadják az első részt, letöltöd ingyen, lejátszod 1 hét alatt. mivel az alap már megvan, a következő "epizód" jöhet kevesebb mint fél éven belül, azt is lejátszod 1 hét alatt. Ha jó a kereslet, még több rész is lehet a közeljövőben, és így a játékidő több is lehet mint egy sima játéknál, míg ugyanannyit "vártál" az egészre. akkor melyik a jobb? mellesleg ne mondd hogy te boltban veszed az összes játékodat. új játékok egyébként 12ezer forinttal szoktak kezdeni. -
PoisonBorz #5 És szerinted egy "episode 2" mennyi játékidő az 1-hez képest? Ha eleve epizodikus tartalomra tervezel, mennyi az esélye, hogy a + feature-ok a játék után patch-ként (ergo ingyen) jelennek meg? Mennyire töröd magad, ha pár dolog már nem fér bele az eredetileg tervezett játékba? Semennyire :( És egy "episode 2"-ért többet elkérnek majd, mint egy kiegészítőért... -
#4 Sem a Mass Effect, sem a Dragon Age nem éppen olyan, hogy epizódokban kellene kiadni...
Ez utóbbi egyébként eszméletlen jó játéknak ígérkezik. -
IceMan84 #3 "hogy a Half-Life: Episode "x" mintájára jelentesse meg programjait."
Arról van szó hogy kiadják az alapjátékot, ami egy teljes sztori, és a folytatásokat adják ki epizodikus formában. Mint egy kiegészítő csak epizódokban. -
Indigo #2 "az epizódonkénti megjelenést nem kerülheti ki a játékpiac"
Teljesen nonszensz... Mi az hogy nem kerülheti ki? Miért nem?
Én felteszem a nagy esküt, hogy semmilyen játék egyetlen nyamvadt epizódjáért nem fogok pénzt kiadni, legfeljebb ha megjelenik egyben teljes játékként, elfogadható áron. A Valve után a Bioware is egy mocskos szajha lett... :/ -
#1 "hogy a Half-Life: Episode "x" mintájára jelentesse meg programjait."
Buzi szelep elkezdte, többi folytatja...
Bioware... hát kész vagyok, ölni tudnék értük, erre ők is lehúzásra mennek.
Mert, ha nem lenne világos ez bizony az. Megveszed az Episode 1-et 5k-ért és a további részeket is 5k-ért. Ez így 15k... de ha egyben jelent volna meg, 1 teljes játékként, akkor a tapasztalatok szerint 10k vagy még annyi sem.
És akkor csodálkoznak, hogy miért választják sokan a warezt. Pont a HL2: Ep1-nél esett meg velem, hogy d.e. megrendeltem az Episode1-et, de mire visszajeleztek a cégtől d.u. 2-kor, hogy akkor küldenék, már végig is vittem és mondtam, hogy elnézést mégsem kérem és már töröltem is le a francba a 3 órás játékot.