HSDPA-mobil a Samsungtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk java-ra nem kell ennyi, de azért van olyan játék a telefonom, ami 500+ KiB volt... ((500/10)*8=400Ft)
Amikor rápakoltam párat lett is 10ezres számlám, ezért kéne valami megoldás, hogy ne kelljen feltölteni a netre a már amúgy meglevõ java cuccot, és aztán telepíteni onnan. Vagy legalább valami WiFi kiegészítõ lehetne hozzá.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
link
MobilAdat Start, aminek nincs havidíja, mivel köbö semmi másra nem használom, csak java letöltésre, azt meg nem szoktam minden hónapban. (de erre sem szeretném)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hát így számolva 200 mega ~ 120.000 Huf, én 3 ropit fizetek ennyiért, valami nagyon nemjól rémlik :D (ez Voda, Pannonnál 5000 a 250 megás csomag ha jól tudom, Trémobilt nemtom de gondolom hasonló lehet)
SHG-Z510-em van, ha valaki mégis tud megoldás, amivel nem kell netforgalmat használnom, hogy java cuccokat telepítsek, az szóljon (én nem találtam, pedig jósokat keresgéltem a neten)!
Kösz :))
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Nekem egyelõre megteszi az opera mini + voda GPRS kombó, havi 3000 Ft-ot fizetek érte, pedig elég sûrûn nyomom. Ha torrentezni, honfoglalózni/hasonló netes flash/java játékokkal játszani, meg Youtube-on videókat nézegetni is tudnék ennyiért vagy egy picivel drágábban, akkor gondolkods nélkül elõfizetnék a szolgáltatásra.
Gracie Barra
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
na mind1. nagyon nagy májernek kell lennie annak aki ilyen szolgáltatást használ.
de nem is értem. erre van kereslet? mert azért nyilván valami kockázat elemzö a fejlesztés elején kimutatta hogy erre lesz igény nem? nem hiszem hogy vaktába fejlesztenének a cégek... de akkor én mért nem látom azokat akik ezt használják? (külföldön se nagyon... amcsik is szarnak a netes videokra.)
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92