10
  • II Rocky II
    #10
    nah sztem elég jó lessz,az összes részt megnéztem és ezt is megfogom nézni.Mindjárt megnézem az előzetest és mondom a továbbiakat,addig is szasztok.
  • AljasGetto
    #9
    Na igen, viszont egy pite jellegű komédia költsgévetése talán egy ici-picit :D kisebb, mint egy látványos, némileg fantasy-s, némileg akciós, námileg kosztümös filmnek, és ha a TV sorozat szintjének megfelelő "effektek" vannak egy mozifilmben is, az elég necces...
    Ez ugyan teljesen szubjektív dolog, de én csak igazán látványos filmre ülök be egy moziba, ahol tényleg számít, hogy egy jó mozi mérete, hangja, az egyéb filmek ugyanúgy élvezhetők egy szimpla TV-n is.
  • winnie
    #8
    "Példának okáért ott az Eurotrip az egyik legjobb komédia jobb még az amerikai piténél is és európában csak DVD-n kapható nem is tudom, hogy volt e egyaltalan a mozikban bárhol is..."

    sok helyen volt moziban, de nem az dönt, hogy jó-e vagy sem. amerikában és a kiválasztott euópai országokban is elég csúnyán megbukott a film, így nyilván máshol csak dvd-n adták ki (ahol dettó hasalt, sajnos)
  • loga
    #7
    Példának okáért ott az Eurotrip az egyik legjobb komédia jobb még az amerikai piténél is és európában csak DVD-n kapható nem is tudom, hogy volt e egyaltalan a mozikban bárhol is...
    Szal a remény hal meg utoljára.
  • winnie
    #6
    "A Hegylakonak az elso resz utan vege, az onmagaban kerek egesz.
    A tobbi csak rokabor... "

    honnan tudod, ha nem láttad? ha meg láttad, miért nézted meg a hegylakó 4-et, mondjuk?:)
  • GErYkE83
    #5
    Na azért a második rész is nagyon látványos és ötletekben gazdag volt.
    Elég érdekes a hozzáállásod, de te tudod.
  • Kagemusha
    #4
    A Hegylakonak az elso resz utan vege, az onmagaban kerek egesz.
    A tobbi csak rokabor...
  • Loverman
    #3
    azért sajnos az első két rész sem volt annyira csupa tökély... a második kifejezetten nem "hegylakós" volt, ezt nem tagadhatjuk
  • vax
    #2
    Annak ellenére, hogy sajnos igazad van kicsit meg van téppázva a renoméja a film-nek, még mindig hihetetlen lehetőségek rejlenének benne ha megfelelő kezekbe kerülene.
  • GErYkE83
    #1
    Nagyon sajnálatos, hogy ez a valaha nagy múltnak visszatekintő sorozatot így ellehetetlenítsék harmatgyenge folytatásokkal... Az első 2 rész nagyon ott volt a szeren, a harmadik még tűrhető volt, a negyedik az katasztrófa,de mivel fan vagyok ezért még azt is elviseltem, erről pedig nem mondok véleményt majd ha megtekintettem.. a rendező az rendben van, de mivel csak DVD-re jön ki a film ezért gondolom a költségvetés elég szegényesen alakul(13 milla nem valami sok) ami a megvalósításra is ki fog hatni(a sorozatban ismert speciális effektekre gondolok pl ami valljuk be elég vérszegény volt).
    Reméljük a legjobbakat.