61
-
winnie #21 valakinek bejön, valakinek nem, de azt érdemes figyelenbe venni, hogy a nyitórész az dupla, csak itt ketté volt vágva -
snorbi #20 Én is megnéztem, de harmatgyenge volt... :\
Szerintem a többit kihagyom. -
#19 Megnéztem tegnap az első részt....hát én nem estem hanyat tőle, igazából elég sok....megmosolyogtató dolog van a sorozatban. :) -
Boba Fett #18 Na az a magyar világhírű szinkron... Aha. Ha épp véletlenül jól csinálják. Csak amikor TV2 / RTL klub újraszinkronizál egy jó régi filmet... Vagy azt hiszem sokaknak volt tapasztalata a Viasat "olcsó szinkron" próbálkozásaival Angel-nél, Star Trek-nél... Mef nagy kedvencem az újraszinkronizált Star Wars is.
Szóval a magyar szinkron korántsem jó, mert mindneki inkább olcsón csináltatja, mint minőségiben. Lehetne jó is, csak nem fizetik meg. -
HENCIG #17 Köztudott, hogy a magyar szinkron világhírű.....nem is értem, hogy egyesek miért hiszik azt, hogy ha ennek az ellenkezőjét állítják akkor okosabbnak tűnnek!
Szökés? az+mi?
No ott hiányzik a fantázia!
Minig is utáltam, hogy részről részre botcsinálta problémákat próbálnak feldolgozni, de a történet az kuka! -
winnie #16 1. nem sok értelme lenne megcserélni, mivel a BK kinyírja. ép ésszel oda nem szabad tenni.
2. szökéssel nem lesz egy időben, mert 22.10-től (nem szokás pakolászni). amúgy meg a szökés már csak 1 hétig megy. -
Szocsi88 #15 Ja én is így vagyok a Star Trek -kel.
Remélem jó sorozat.Inkább cseréljék meg a Mélység fantomjával, A szökéssel egy időbe meg nehogy berakják. -
winnie #14 "gy BSG - CSK:A - 4400 blokk nem lenne rossz! :)"
bsg csak ősszel, előtte euréka jövő héttől:) -
ZoliJ #13 szerintem pont, hogy a 2. évad volt egy kicsit gyengébb, és a harmadikba magukra találtak -
Péntek #12 Véleményem szerint 9:10 is estének számít már :) -
TorrenteXY #11 Szerintem nem leszel siker, és úgyis átkerül szombat-vasárnap délutánra, egy BSG - CSK:A - 4400 blokk nem lenne rossz! :) De egyébiránt szurkolok, mert nekem a kedvenc scifim tavaly óta, mikor annó ledaráltam. :) -
#10 Inkább leszedem majd nyáron. -
#9 Nekem a szinkron is bejött, passzol a karakterekhez. -
#8 Inkább eredeti hanggal érdemes megnézni a filmeket, mert a magyar szinkront képesek nagyon elrontani!:D -
#7 tartom a véleményed, ellenben eredeti hanggal jobb szerintem. -
#6 Szinkronosan láttam mind a 3 évadot és nekem nagyon bejött.
Sajna a 3. évadra már elfogytak az ötletek az kevésbé jó lett (6/10), de az 1-2 évad nálam 9/10.
Aki nem látta még az kattanjon rá bátran, szerethető karakterek, finoman adagolt sci-fi hangulat, igényes megvalósítás :-) -
beef #5 Nem rossz sorozat, bár azért nem estem tőle hanyat. Igaz 3. évadot még nem láttam. -
Micce #4 Á, én már láttam az első 3 évadod feliratosan szal lehet nemfogom nézni :D Na, jó fogom. -
Cat #3 egy scifit este kell nézni - én pl. ezért utálom a vasárnap reggeli star treket, illetve ezért lehuzott redőnyökkel nézem. Űrhajók nappali fényben, ébredés után bénán néznek ki. -
winnie #2 miért ne lenne értelmes? csak a kilenc óra az? a második legjobb időpont, ami választható - de kilenckor enyhén necces lenne egy scifit elindítani, ha sikert akar a tévé. -
Péntek #1 Most akkor sikeres, vagy nem életképes?
És 22:10 enyhe túlzással nevezhető értelmes időpontnak :/