4400 - Újabb scifi a TV2-n, teret veszt az RTL

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem leszel siker, és úgyis átkerül szombat-vasárnap délutánra, egy BSG - CSK:A - 4400 blokk nem lenne rossz! 😊 De egyébiránt szurkolok, mert nekem a kedvenc scifim tavaly óta, mikor annó ledaráltam. 😊
Lacc
Inkább leszedem majd nyáron.
Tinman
Nekem a szinkron is bejött, passzol a karakterekhez.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Samanó
Inkább eredeti hanggal érdemes megnézni a filmeket, mert a magyar szinkront képesek nagyon elrontani!😄

BiG G
tartom a véleményed, ellenben eredeti hanggal jobb szerintem.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Tinman
Szinkronosan láttam mind a 3 évadot és nekem nagyon bejött.
Sajna a 3. évadra már elfogytak az ötletek az kevésbé jó lett (6/10), de az 1-2 évad nálam 9/10.
Aki nem látta még az kattanjon rá bátran, szerethetõ karakterek, finoman adagolt sci-fi hangulat, igényes megvalósítás :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem rossz sorozat, bár azért nem estem tõle hanyat. Igaz 3. évadot még nem láttam.
Á, én már láttam az elsõ 3 évadod feliratosan szal lehet nemfogom nézni 😄 Na, jó fogom.
egy scifit este kell nézni - én pl. ezért utálom a vasárnap reggeli star treket, illetve ezért lehuzott redõnyökkel nézem. Ûrhajók nappali fényben, ébredés után bénán néznek ki.

miért ne lenne értelmes? csak a kilenc óra az? a második legjobb idõpont, ami választható - de kilenckor enyhén necces lenne egy scifit elindítani, ha sikert akar a tévé.
Most akkor sikeres, vagy nem életképes?

És 22:10 enyhe túlzással nevezhetõ értelmes idõpontnak :/
← ElőzőOldal 2 / 2