28
Sim date hentai japán játék
  • szucske
    #28
    Üdv mindenkinek!
    Érdekelne ez a játék de nem tudom honnan tudnám megszerezni érthető nyelven mondjuk, angolul, magyarul gondolom úgysem jelentmeg vagy nincs magyarosítás. Kérlek szúrnátok egy linket
  • Dexantreal
    #27
    Karou=Kaoru, sry.
  • Dexantreal
    #26
    Jelentem alássan, haladtam kicsit a sztoriban és már rég volt szex jelenet is és lesz is, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek!
    Nem csak a szexért játszom, nagyon élvezetes, lebilincselő és fordulatos játékot dobtak össze. Személy szerint engem Renji mindig megröhögtet a maga együgyüségével és pofátlanságával, ahogy csak úgymond a farka után lohol, Kaoru és Touya pedig rendre pofonokkal igazítja helybe, hogy ne csak azzal foglalkozzon állandóan.
    S most, hogy Kaoru csaj és Renji a közelében van, mindig alkalmat keres az az ütődött Renji, hogy rámásszon Kaoura, persze ilyenkor hatalmas bunyó keretében szarrá veri a csávót Karou.
    Emellett is jó a játék, nekem tetszik!
  • Dexantreal
    #25
    ... jó, akkor elnézést, csak azt hittem, hogy esetleg tervbe van. Gondoltam szólok, na, de akkor nem. Figyelj: valamit valamiért, nem? Hogy eljuss azokig a frankó kis khm.... játékokig, amik a 6dik hsz-nél lévő képeknél vannak, meg kell szenvedni. Ez van, bár én személy szerint az egész játékot bírom, így amíg nincs akció, addig is elvagyok. Csak ma meg tegnap nem játszottam vele, majd folytatom szerintem hétfőn. Az is lehet, hogy már ma.
  • Cyberdevil
    #24
    Eszembe se jutott ilyesmit irni!!!Egyszerüen csak nincs kedvem végigjétszani, a képek meg érdekelnének!!!
  • Dexantreal
    #23
    Nem vittem még végig és, ha valamit leakarsz írni a játék történetével kapcsolatban, ami az egyes hsz-n leírtakon tűl van, akkor azt kérem spoilerben, előre is thanks! Ugyanis ezzel nem győzöm hangsúlyozni, hogy a mások játék élményét rontod így ezzel, mivel már nem lesz annyira jó, ha tudják a sztorit. Csak figyelmeztetlek, ennyi.
  • Cyberdevil
    #22
    Vki nemtudna adni 1 100%os save-t???
  • Dexantreal
    #21
    Nem. Megtörtént, hogy csajjá változott. Jól leordított mindenkit, aztán kettő hetet várni kell a mittoménmi elkészültéig, hogy visszaváltozhasson. Most meg elkezdte felfedezni testét. Nagyon parás bazzz... fél órán keresztül azon hezitált, hogy most mi ez itt neki középen, mert nicns az, ami volt és masztizzon-e... utána meg, hogy veszélyes-e, ha beteszi az ujját.... hát lol. Ha én lennék a helyében, már rég egy nagy leszbi partit csaptam volna. Na, de most azért már láttam pár jó kis jelenetet a masztinál és már közel az "olyan" pont. Hacsak nem húzza a főszereplő napokig el a dolgot... képes rá, ahogy így fél, meg minden.
  • Seth
    #20
    baszki te játszol vele, még nem jutottál "olyan" pontra?? :D
  • Dexantreal
    #19
    Orbaszájbanedvestocsogós. Amúgy igen, az első, ahogy Seth is mondta. Vele kitárgyaltam és erre a következtetésre jutottunk.
  • Seth
    #18
    az első ^^
  • Goth
    #17
    ez ilyen jókis orrbaszájba nedvestocsogós hentáj, vagy valami fos lájtos anime? :D
  • Dexantreal
    #16
    Jaaa... ok, akkor értem már. Azért jó ám játszani is. A linket meg picit késöbb csekkolom, de thanks!
  • Seth
    #15
    Jajj....Kiforgatod a szavaimat .Úgy értettem, francnak van kedve egérgombot nyomogatni meg olvasni,mikor egyszerűen nézhetem is
    Mellesleg ITT egy kis fogalomtár, böngészd át és talán tiszta lesz a kép.
  • Dexantreal
    #14
    De még mindig ne mvágom. Nem szereted ezeket különösebben... miket is? :S Jó kis történettel rendelkező hentai-t választasz inkább.... aha, oké... de ez, akkor nem hentai? :S Már megin itt összezavartál :P. Nah és most te a lightosat, vagy a durvát szereted? Szóval picit érthetőbben, most nem forog az agyam a topon.
  • Seth
    #13
    nem szedem le, mint mondottam nem szeretem ezeket különösebben, mind egyforma elven alapszik, csak más képek vannak . Ha ilyenre vágyom akkor inkább leszedek vmi jó történetű hentai sorozatot aztán nézem azt ( vagy inkább vmi echi-t, azok tényleg lightosak, többnyire kimerül a melltartó és bugyimutogatásban ^^), leglább nem fárad le a mutatóújjam a sok nyomkodástól :D
  • Dexantreal
    #12
    Jaaaa.... csak nem tudtam mi van, mert azt hittem ,hogy most lightos, mivel azt írtad. Aztán mégse. Én meg ugye a történet elején vagyok, szóval nem tudok nyilatkozni, a képek az valóban megmutatja, hogy nem lightos, de hát te összezavartál, hogy mi van. Meg aztán nem tudom, hogy neked mi lightos és mi nem és nem vagyok még otthon se a hentai játékokban, se az olyanban annyira, mint az Ever 17 Out of Infinity.

    Ettől függetlenül szerintem maradhatna a topik, hiszen az akciózós képek linkelve vannak, nem sértettem meg semmilyen szabályt... soroljam még?

    Na, de Seth, erre most azt írtad, hogy ez mégis hentai... akkor leszeded?
  • Seth
    #11
    állj meg, nem jelentettem ki hogy ez biza csak lightos, a képek alapján amiket ide beszúrtál viszont annak tűnik ,mert végülis semmi "akciót" nem mutat. Viszont a hivatalos képeken ugye már látszik , hogy ez biza nem lightos :D az Ever 17 Out of Infiniti-vel ellentétben

    Mellesleg én nem szeretem őket, csak unottan nyomogatom a gombot,ha vmi jó sztorira vágyom akkor inkább leszedek egy hentai sorozatot
  • Dexantreal
    #10
    No, akkor mégse hiába írtam az alcímbe, hogy hentai. Felkeltettem az érdeklődésed a játék iránt? Vagy valaki másnak? Nehogy már én legyek az egyedüli, aki játszik ezzel. Bár mindegy, mert én jól elszórakozok vele.
  • Dexantreal
    #9
    Csak a képek miatt :P. A játék meg lightos Seth szerint, szóval nem pornó :P. Úgy, hogy maradhat. Még nem vittem végig, mondom: ott tartok, hogy átváltozott csajjá és ismerkedik ezzel a dologgal. Amit eddig láttam, az erősen hasonlít az Ever 17 Out of Infinityre és az egyáltalán nem pornó, meg is hagyták a topikot.
  • Seth
    #8
    ja hogy infójában benne van hogy hentai, akkor tutira az, csak nem egyből akcióznak (bár ez a legtöbbe így van) :D

    most nézem a képeket, hát ez valóban az ^^
  • Tinman #7
    Kismillió ilyen játék van PC-re, nem tudom, hogy mennyire szerencsés pornó játékoknak topicot nyitni, de ezt majd eldöntik a "nagyok".

    Ráadásul egy warez oldal linkjét tetted be a #6. hsz-ben.
  • Dexantreal
    #6
    Ja ok, thanks!

    Csak az nfo-ban hentait írtak, azért írtam én is. Az meg, hogy sim date, az általam leírt sztori alapján szinte ordít róla. Mellesleg nagyon új lehet, vagy régi és csak most törték fel, mert google még magyar oldalkon nem talált a játékról bővebb leírást, mint az Ever 117 Out of Infinitynél.
    Mindenesetre egy nagyon mókás kis játék ez. Hajnalban jópárszor dőltem a röhögéstől, annyi minden történt. S, ha ez a lightosabbik féle hentai... akkor mi a durva, brutál? Ugyanis a képeket (sry a linkért, de itt volt csak olyan kép) elnézve lesznek akciók.
    Fellelhető Magyarországon a hentai erősebb változata, amiről beszéltél? Megnéznék kíváncsiságból egyet, kettőt.
    Amit írtál, hogy a válaszokat mi adjuk és magunk alakítjuk a történetet, az ebben a játékban nem így van. Kész válasz vannak és a gép dobja ki a főszereplőjét is és nekünk csak klikkelni kell, hogy tovább mehet. Bár lehet, hogy majd késöbb végre (mondjuk nekem így is jó, ahogy most van) válaszolhatok saját magam. A többi ilyen jellegű játéktól eltekintve mellesleg a főszereplőt is mindig láthatjuk és számomra ez új dolog, mivel az Ever 17 Out of Infinityben úgy láthattuk a többi szereplőt, mintha mi magunk lennénk a főszereplő. Szerintem jó ez így, hogy a főszereplőt is lehet látni.
  • Seth
    #5
    anime, a japán rajzfilmek
    hentai, az animék egyik kategóriája, konkrétan szex (persze ezeknek is van valami sztorija.....néha^^)

    de ez így képeket elnézve nem hentai lesz,hanem csak egy lightosabb dating sim (kissé morbid sztorival- bár nemrég néztem végig a Kashimashi-t,hasonló fiúból lány lesz sztorija van,szóval nem meglepő már egy ilyen fordulat), habár nem egy hentai game indul lightosan,aztán bedurvul ^^. Keleten ennek a stílusnak nagy népszerűsége van.Tulképp egyes válaszainkkal másképp alakul a történet és más a végkifejlet, rengetegszer végig lehet vinni (bár inkább végignézni lenne rá a megfelelő szó ^^)
  • Dexantreal
    #4
    Topikban ott van a hentai és én amúgy se vagyok otthon a témában, hogy mi hentai, mi anime, szóval remélem ellehet ezt nézni nekem.
  • Thanatos
    #3
    izé tudtommal ez nem anime hanem hentai inkább ... :P
  • Dexantreal
    #2
    Ja és ki ne felejtsem a jó öreg Sztaki szótárat! Akiknek döcögősen megy az angol - nekem annyira nem, de van azért pár szó, amit nem értek és, akkor jól jön ám a Sztaki -, azok használják bátran ezt a netes szótárt. Ingyenes és hasznos. Valahol a Szatkin meglehet hallgatni a kiejtésüket is a szavaknak, csak már nem tudom merre, de nem is érdekel, mert tuodm hogyan kell kiejteni.
  • Dexantreal
    #1


    Na kérem. Nem tudom mennyire terjedtek el Magyarországon ezek a játékok, az anime-k, de immár két jó játékot tudhatok magaménak. Ever 17 Out of Infinity (sg-s cikk, akit érdekel) és most aYin-Yang! X-Change Alternative.

    Mi is ez valójában? Egy sim date játék, vagyis a lényege: elhódítani és egyéb dolgokat művelni a szép lánykákkal, közben jó poénok hangzanak el, remek a történet is (ez igaz mindkét általam felsorolt játékra).
    Az X-Change Alternative-ban egy csávóval kell nyomulni, aki gyerek korában eléggé lányos külsővel rendelkezett. Történetünk úgy indul, hogy elmeséli gyerek korát, miszerint ő soha nem tartozott a vagány csávók közé, s nem egyszer hívták "lány arcúnak" vagy mi. Na, ezt ő nagyon megutálta. Sajnos édesapja elhuny és így anyukájával él.
    Ugrunk egyet az időben és egy banda tagjaként látjuk két jó barát társaságában, amint megvernek valakit a suli udvarán. (megjegyezném, hogy a játék zenéi is nagyon jók, főleg a verekedésnél el lett találva jól). A srác utálja gyermekkorából kifolyoóla, ha valaki azt mondja, hogy lányos arca van, s ennek következtében kap a történet során Renji Saotome barátunk is egy szép pofont. Karou Sakurazuka, a főszereplő másik jó barátja Touya Sakaki. Mindkét haverja Karounak sokkal népszerűbbek a lányok körébben, s ez érthetően bosszantja őt.
    Szépen tengeti a három jó barát az életét egy-két napon át a játékban, s Karounak kisebb fájdalma vannak... aztán nagyobbak és nap, mint nap többször is. Sajnos el is ájul. Egyik nap haza megy a suliból, hogy totál ramatyul érzi magát, ledől az ágyra és alszik. Úgy érzi megdöglik, s arra gondol, hogy legalább viszont láthatja édesapját.
    Reggel fel kell, szokásos reggeli tenni valók, be a fürdőszobába, tükör elé állás és egy szexi csaj pislog ivssza rá. Karou nem akar hinni a szemének és innentől kezd a történet igazán érdekessé vállni...


    Itt tartok én is, csak gondoltam leírtam, hogy képben legyetek a játékkal kapcsolatban.
    Apropó kép!

    A három jó barát.



    Renji Saotome



    Touya Sakaki



    Karou Sakurazuka a főszereplő még csávóként.



    Mizuki (vezetéknevét elfelejtettem sry)- Karou nagyon kedveli



    Sakuya Kamishiro





    Na, ennyi. Ha felkeltette érdeklődéseket, akkor hajrá. Szerintem nagyon jó játék.


    Ha majd ír valaki ide, kéretik az olyan dolgokat, amik a fentebb leírt általam kreált játék történet alapján túl van, azt csakis spoilerben tegye (lásd: makrók, sokan nem tudják a spoilert kezelni, volt szerencsém látni), hogy a többiek játék örömét ne rontsák el. Köszönöm előre is!