16
  • Beast Machine
    ja, nem "j szériás", hanem "új szériás"
  • Beast Machine
    Na neneneneneee...

Nemkéne.

Nagyon nem.

GitS: SAC, GitS: SAC 2nd GiG, GitS: SSS, GitS, GitS: Innocence. Plusz még a manga.

ÉS KÉSZ. ENNYI. Nem kell másmilyen. vagy anime (esetleg j szériás manga kiadvány), vagy semmi. És különben sem találnának jó színészeket.

A GitS-érának megvan a maga varázsa, amibe hogy ha valami nagyon nem odaillőt (jelen esetben élőszereplős múvit) teszünk, azzal csak elbasszuk.

Nem értem, miért kell megbolygatni a dolgokat. A GitS maradjon anime/manga. Jobb úgyse lesz, ha beleszakadnak, akkor se.

• ErgoProxy
    Na neeee. Imádom amikor valamit elővesznek adaptálni, abból csak pénz jöhet ki... Egyébként az IG valószínűleg csak a háttér- és egyéb animációkért felel csak, magát a filmet más stúdió csinálja. Úgyhogy nekem egyáltalán nincs benne bizalmam.
  • MerlinW
    tisztában lehetsz a fogalmakkal..:)
  • kvp
    "Mert ha hálivudi, akkor teljességgel kizárt a jó adaptáció, ha távolkeleti, akkor viszont nagy az esély rá, ők képesek tisztelettel nyúlni az ilyesmihez."

A nagyobb gond az, hogy a film jo reszet cgi-vel lehet csak megoldani. A maradek pedig miben jelenthet tobbet mint az eredeti?

Az egyetlen tenyleg jo alternativa az lenne ha idokozben feltalalnak a megjelenitett technologiat, es tenyleg androidok jatszanak a filmben. Nem az eredeti tortenetbol van de nekem mar egy par valodi mukodo tachikoma is eleg lenne. :-)
  • Kensin
    "Animation company Production I.G has received permission from Kodansha to act as an agent to develop a live-action film with a Hollywood studio based on Ghost in the Shell."

Ugyanúgy a Production I.G akarja csinálni, mint az animéket, csak egy Hollywood-i stúdióval együttesen. Reméljük emiatt nem lesz rossz a színvonal...

"Shirow Masamura 1989-ben írta meg..."
    Shirow Masamune
  • Tetsuo
    Ha amcsi, akkor kínaiak játszák a japcsikat; ha japán, akkor Kitano leszúr mindenkit evőpálcikával.. :)
  • Tetsuo
    Reméljük nem anime adaptáció lesz, hanem manga.
  • Blasta
    Namost ez amerikai, vagy távolkeleti film lesz?
    Mert ha hálivudi, akkor teljességgel kizárt a jó adaptáció, ha távolkeleti, akkor viszont nagy az esély rá, ők képesek tisztelettel nyúlni az ilyesmihez.
  • Morden23
    Volt már normális manga-adaptáció, pl. a Crying Freeman.

Nyilván nem lesz OLYAN, mint a manga, de jó és igényes filmet lehet belőle csinálni - ammiből volt egy KIVÁLÓ eredeti, azt nyilván nem lehet (illetve szinte esélytelen) felülmúlni, de valószínűleg nem is ez a cél (a Jackson-féle LOTR sem lett jobb, mint a Tolkien-féle könyvtrilógia).
  • avman
    aham. láttál te már pl. aphex twins klipet Chris Cunningham rendezésében?
  • moRtiZ
    Hát ha ráköltenek sok pénzt, rendes színészeket tolnak bele (amiket jól eltalálnak), és nem összegányotltatják valami klipprendezővel hanem valami jó rendezőt raknak a film alá, akkor akár még jó film is lehet belőle.
  • Troll
    Szerintem nem esélytelen, a mai technikai szinten a látvány nem jelenthet problémát. A kritikus pont a szereplőválasztás. A sztorit nem nagyon szúrhatják el, ha tartják magukat a rajzfilmhez.
  • concrete
    szerintem esélytelen egy megfelelő szintű adaptáció ... pont ezért szép a rajzfilm
  • edios
    Hajrá,hajrá nagyon támogatom a kezdeményezést!:)
  • ffxi
    Ejha! Anim adaptáció.