Vadászpilóták
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Egyedül 2 ponton sántít nálam a film az egyiket betudom annak hogy a nézhetöség miatt csinálták hogy 50-m távolságbol kergetöznek egymással és inditanak rakétát.A másikat viszont kihagytam volna azt a szárny paskolos dolgot.
Egyébként ha már egy mirage2000 promofilm akkor elég negativ reklám hogy nem duplanullás a katapultja a film alapján.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
de az, amikor beül a másodpilóta a hátsóülésbe, öv, sisak, és a fülke üvege nélkül, na az már kicsit vicces volt ^^
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Les Chevaliers du ciel
francia film 2005
akció, kaland
A világhírû farnborough-i repülõshow-n egy Mirage 2000-es vadászgép eltûnik a radarról. A katonai parancsnok Marchelli (Benoit Magimel) és Vallois (Clovis Cornillac) pilótákat küldi a gép felkutatására az Északi-tenger fölé. Amikor a pilóták rátalálnak, megtámadják õket, s a parancs a visszavonulásra túl késõn érkezik: Vallois életveszélybe kerül...
Marchelli, hogy megmentse társát, lelövi a Mirage-t. Ezzel pedig belekeverednek egy óriás méretû terroristaakcióba, melynek csupán elsõ lépése volt a vadászgép eltulajdonítása. A csúcspontra július 14-én, Párizs egén, a Champs-Élysées felett kerül sor, ahonnan Marchelli és Valois sem hiányozhatnak.
(mozi-dvd.hu)