11
  • winnie
    a motoros cgi, a szülés és eleve a város ku* jól meg volt csinálva.

itt írnak 3 oldalon a cgi-kről.

http://www.vfxworld.com/?sa=adv&code=319b255d&atype=articles&id=3127
  • Szocsi88
    A Children of Men -ben van cgi???
    Hát remélem megkapja a legjobb operatőri Oscart. Hihetetlen ahogy megcsinálták.

Na, ez a bábel felkeltette az érdeklődésemet, elég sok jelölést kapott.
  • DJ Boss
    Érdekes felhozatal... itt-ott nem értek egyet vele, de még jópár filmet pótolnom kell febr. 25ig... Vagy minél hamarabb :)

PS: helyesen "A Karib-tenger kalózai 2 - Holtak kincse"
  • Csatti
    na látod, azért legjobb, mert fel sem tűnt. :)
  • winnie
    nekem a children of men jött be nagyon cgi-leg - az a motoros jelenet über, szerintem. a közhely, hogy a legjobb cgi az, amelyikről nem is tudja az ember, hogy cgi.

más. children of men, mint legjobb vágás? volt benne?:)
  • zberta
    Superman? Hát nem tudom azért jópár helyen kilógott a "CGI"...
    Szerintem inkább a Posseidon esélyes, vagy a Karib Tenger...
  • winnie
    most hogy is van ez? attól, hogy nálad no1, már a filmakadémia tagjainál is annak kell lennie?
  • 00000000000000
    Az ember gyermekét énis hiányolom.
    Méltánytalanul nem jelölték a legjobb film címére. Nem tudom. Biztos azért a summa is szerepet játszik meg a lobbiérdekek.
    Na mindegy. Nálam ő minden idők NUmb. 1.ja!!!!!
  • wanek
    A Bábel nagyon jó film. Az utóbbi idők egyik legjobb filmje.
  • TorrenteXY

Spaceghost :És amilyen unalmas az a film... Az Apoclypto sokkal szebb volt meg realisztikusabb, mondjuk azt ebben nem jelölték.

Egyébként az ezévi felhozatal tipikusan annyira oszkáros becsicskulós jelölések. Sacha Baron Cohent simán jelölhették volna legjobb aktornak, és nem ugyanaz a 8-10 ember lenne a jelölt/győztes minden évben minden kategóriában. Pl. Clint Eastwood rendezései évek óta untatnak, nekem már a Misztikus folyó, vagy mi sem nyerte el a tetszésem. A boxolós meg annál kevésbé! Plusz megint nem az Oszkárosnak készült filmek voltak a legjobbak idén. Jóhogy nem jelölték a Dreamgirlst, nem is érdemelte volna meg. Az Ember gyermekeit nem jelölték, pedig szerintem simán alázta a mezőnyt.
    Golden Globe sokkal jobb, annak kéne nagyobb visszhangnak lennie, persze ez úgyse lesz így! :)
  • Spaceghost
    Remélem a Superman nyeri meg a legjobb vizuális kategóriát. Ha van film ami megérdemli akkor ez az. Főleg amilyen sok van benne és amilyen jól néz ki és persze amennyit költöttek rá :)