92
-
salieri #92 Julius megérdemelt helyen és megérdemelt társaságban! -
Doktor Lucsok #91 Julius meg már igazi sztár!
-
Janika114 #90 Nagyon köszi! Én már irtam a régi forditonak is h nem akarja e folyttni vagy vmi. Pont legjobbkor jöttél. Sok sikert hozzá.:D -
#89 ezt is gyorsan ledarálom majd, de előbb vár másik 3 sorozat :D -
salieri #88 köszönjük! -
#87 Everybody Hates Chris - 3x08 a HOSSZUPUSKÁN!!!
ENJOY! -
#86 Az nagyon jó hír!
Köszi! -
#85 Harmadik évad 8.részétől átvettem a sori fordítását.. Ma kezdem és minden bizonnyal el is készül a 3 x 08... -
Doktor Lucsok #84 Junkie
Jó volt veled Chris!!
-
Doktor Lucsok #83 Naaa, most néztem meg a S04E21-t, és nagyon megörültem, amikor megláttam C-Webb -et a részben, muhaha -
Doktor Lucsok #82 Happy Kwanzaa !!! -
#81 jah én néztem tegnap az első részt......hát nem igazán tetszett....Chris Rock narrátori hangja nem hangsúlyoz annyira mint az eredetiben :D Egyedül a faterja hangja tetszik, csak tudnám ki is ő, mert mostanában sok sorozatban hallani.....először talán a South Parkban hallottam Butters faterja hangjaként...... :D -
#80 Szinkront tesztelte már valaki? -
Doktor Lucsok #79 Október 3. -
Doktor Lucsok #78 Malvo is back! -
Doktor Lucsok #77 #98 Gritzky -
Doktor Lucsok #76 Örülünk is!! -
salieri #75 lesz negyedik évad is, lehet örülni. -
Doktor Lucsok #74 wáááááááá
új rész!!! subidubidúúúúú -
Doktor Lucsok #73
Actor Terry Crews dancing at halfcourt during the McDonald's All-Star Celebrity Game on center court during NBA Jam Session presented by Adidas at the Earnest N. Morial Convention Center February 15, 2008 in New Orleans, Louisiana.
-
Doktor Lucsok #72 Julius volt az All - Star-on:
Former NFL player and current actor Terry Crews.
-
Doktor Lucsok #71 Happy Kwanzaa !!! -
Doktor Lucsok #70 moozst sem volt -
Doktor Lucsok #69 mekpazlag -
mainevent #68 -
Doktor Lucsok #67 miért nem volt rész hétfőn? valaki infó? -
Doktor Lucsok #66 Hate it or love it - benne van Drew -
Doktor Lucsok #65 nézitek rendszeresen vagy csak rendszertelenül vagy nem nézitek, mi a helyzet? -
Doktor Lucsok #64 jaja fasza -
salieri #63 harmadik évad első részt csak most láttam, de nagyon jó volt! chris rock mint "vendégszereplő" :) komoly :)
az "egyetlen" sorozat, amelyik nem kell aggodjon a sztrájk miatt, mivel a teljes harmadik évadot leforgatták. -
Doktor Lucsok #62 nekem faszántosan bejött ez a rész is, a főcím még kicsit furi, legalábbis a zene -
Doktor Lucsok #61 október 1. -
#60 Elkészültek a 2.évad feliratai! -
Doktor Lucsok #59 -
Doktor Lucsok #58 -
Doktor Lucsok #57 Julius minben részben egyre nagyobb és nagyobb lesz, azt miért nem mutatják, amikor alvás, munka, spórolás, pöcsölés között - után elmegy gyurni valahová...valami pince-börtön-helyre... -
Doktor Lucsok #56 Tragic. -
salieri #55 aki a feliratra var, van a 16 ik reszhez magyar felirat. -
salieri #54 feliratok lehet, hogy nincsenek, viszont ma jott az uj resz, ha jol lattam.. -
#53 Mostanában hanyagolva vannak a feliratok:(