Galactica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

De most inkább Travian és Popomundo. Utóbbinak most lett topikja, sztem nézd meg, mert jó.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Amúgy engem is kb 2 hétig kötött le.

... csak azt bánom, hogy a galaxisban nem szóltam a másik kettõnek.

Hadügyi minisztel lettem egy galaxisban, ahova berakott, lál.
Nem sok mindent csinálok lol.


A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

de késõbb már nem annyira erõsek.
Mi a koordinátád?
¥ xfire: kistekila
A fajokra mik a jellemzõk? Csak az Árny fajt próbáltam eddig, meg teszten betámadott egy Pirate és az elsõ csata után több hajója lett mint volt mert az enyéimet is nyúlta -.-

de kezdd el nyugodtan, majd beletanulsz, nem bonyolult! 😉
A következõ fordulóban minden elõrõl indul? Vagy miért vannak fordulók?

2. nem, csak aszteroidot.
3. igen, ha támadnak jönnek védeni. vagy együtt mentek támadni. érdemes belépni, ha hivnak.
Itt a köv. fordulót lehet tesztelni.
Kérdés:
A saját galaxisom bolygóiról támadhatnak engem?
A bolygómat, vagy amiket építettem rajta (pl hajógyárak) elveszíthetem vagy csak aszteroidát (roidokat) lopnak?
Valamint ha belépek egy szövetségbe származik valami hasznom belõle vagy csak úgy összetartozunk és szeretjük egymást? 😛

Játsdzottam vele, de én se vagyok mestere. A léyneg az, hogy elején egy zárt galaxisba, vagy pedig nyitottba kerülsz... ahol majd 3 kör után bekerülsz a gyûjtõbe... vagy fordítva? Nem tudom tényleg, mert rég volt már és erre nem is figyeltem.
Azt hiszem te magad is indíthatsz saját galaxist és szerezhetsz embereket.
Az építkezéskor legelején kiválaszhatod, hogy melyik fajjal legyél és a legjobb technikával kell rendelkezned és roidokat (nemtom mi az :S), kell rabolnod másoktól.
Nagyjából ennyi, amit féléves, vagy egy éves pályafutásom alatt megjegyeztem, aztán törlõdtem, mert nem léptem be.
Majd talán újra kezdem :S.