88
Melyik pendrive éri meg?
  • Aquir
    én mindig kihúzom
    legelőször biztonságos eltávolítás meg vártam, most már nagyon nem nézem ezt :)
  • Morphin
    lol...és még jól is néz ki...
  • Solten
    Telefonom mellé adták ajándékba... ^^

1GB-os.
  • Morphin
    de. ha van rajta usb bemenet...manapság elég sok lejátszón van.
  • WorldTorrent
    Pendrive-ot nem lehetne valahogy DVD lejaccohoz(TV-hez) kapcsolni hogy ne kelljen kiirjam DVD-re a filmeket ha meg akarom nezni TV-n?
  • Aquir
  • Solten
    Vagy a bicska..
  • Morphin
    jah, bármikor jól jöhet egy pendrájv...
  • Solten
    Fasza cucc:

:)

link
  • PunkZoli
    fat32nél felesleges... szvsz
  • Morphin
    tök8 én mindig leválasztom...
  • PunkZoli
    annyi a baj az ntfs el max, hogy nem lehet csak úgy kihúzni a gépből a pendrive ot csak leválasztással, különben könnyebben sérül :\
  • skampi
    hát azt nem tudom,h a dvd-d felismeri-e majd,nekem csak az ntfs számított
  • Morphin
    és müxik hiba nélkül?? lehet kipróbálom énis.
    nekem mondjuk 4 gigás a-data van, egy a probléma h a dvd-lejátszó nem ismeri fel.(ezt igy ajándékba kaptam a fősulin) viszont régebbi 4gigás a-data pendriveom is van az ilyen zöld gumis cucc, azt meg gond nélkül felismeri a dvdplayer
  • skampi
    na.ha minden igaz,sikerült átformázni ntfs-re ezzel
    már rá is raktam egy 4.3 gigás file-t.
  • Morphin
    pendrive-ot lehet ntfs-re formázni?? winben nem, és pl a-data pendriveomnál a gyári progiban sem :S sima particionálo progival lehet??
  • Mike at home
    NTFS
  • Zizu10
    üdv! vki segitsen!! pendrive-val lenne gondom (kingston data travele 2.0 2 GB)

a probléma: felteszek rá vmilyen filmet a merev lemezről, ez még oké simán megy, majd ha akarok másolni a pendriveRÓL a gépRE akkor valahány százaléknál kiirja h a total commander h nem olvasható, írásvédett stb. És csak ennél az egy pendrive-nál van ilyen, a többi tökéletesen működik! Azt lehetne gondolni h akkor biztos rossz a kingston pendrive, de más gépen tökéletesen müködik. akkor ebből az jön le h biztos rossz a gépem! De viszont nálam csak ez az egy pendrive nem jó, a többi amit probáltam primán müködik (256 megás, 1 gigás, 4 gigás)

Mi lehet a gond?:S
  • Morphin
    pont az a baj h fat32. nemtudom mit kéne kezdeni vele, de tény h a fat 4gigánál többet nemtud kezelni... azthiszem
  • skampi
    üdv mindenkinek!
    látom,más is beszopta a maxel pendrive-okkal.vettem egy 16 gigásat 8ezerért az osanban.rá akartam rakni egy 4.6 gigás iso file-t,el is kezdte,de egy idő után azt írta ki,h a lemez megtelt.többször is próbáltam,mindig ugyanaz az eredmény.
    a file rendszer fat32.
    van valakinek valami ötlete??
  • Mike at home
    akkor szopacs
    szeletelt fel mondjuk rar-ral, nulla tömörítéssel (store)
  • PunkZoli
    és ha ezt az xp nem ajánlja fel , csak hogy fat, fat32?
  • Mike at home
    de
  • PunkZoli
    hogy lehet az , hogy a pendrive om csak fat rendszereket ismer? :) nem lehet megformázni másra?
  • Mike at home
    kingston
  • PunkZoli
    hello, én most vennék egy 2giga körüli pendriveot, milyet ajánlotok?, láttam tdk-t, az élég károly?
  • Mike at home
    biztos FAR a filerendszer, amire formázva van
  • bocikacsa
    Hi!
    Vettem egy Maxell márkájú 8gb-os penrive-ot és az a problémám vele hogy egy 6-7gb-os .iso kiterjesztésű fájlt se lehet rá felrakni. Tud valaki segíteni?
  • Mike at home
    nagyon úgy tűnik, hogy a védelem hardveres, mert linux alatt is csak a free rész látszik

(TDK Trans-It)
  • Morphin
    na az meg mi?? lehet az én pendrive-omat azért nem játsza le a dvd?
  • Mike at home
    hogyan tudnám frissen vásárolt pendrive-omról lekaparni a flashlock v222-t? van vkinek vmilyen ötlete erre?
  • leonaprofi
    Sziasztok!Most szeretnék venni egy Sandisk Cruzer Contour 16GB-os pendrive-ot és érdeklődnék,hogy valakinek van-e valamilyen tapasztalata ezzel a srive-al?
  • Morphin
    4gigás a másik A-Data is,az megy simán a dvd-vel...leformáztam azzal amit az A-Data oldalárol szedtem le...és így sem jo. hnap megprobálom fat32re leformázni win-el. csak gáz mert 3500al ír vmiért :S negyed ora mire rámegy 3 és fél giga
  • Inquisitor
    Milyen FAT van fajta? FAT16, FAT32, NTFS?
    Csak mert lehet régebbit ismer a lejátszó csak, és/vagy nem kezel 2GB-nél nagyobbat ha csak FAT16-ot tudná.
  • Morphin
    Nekem egy olyan probléma lenne, h ma kaptam egy 4gigás A-Datát...és filmeket raktam rá amit dvd-lejátszon akarnék lejátszani,csakhogy felsem ismeri a pendriveot.a régi szutyok 1gigásat simán, meg egy zöld gumiboritásos régebii A-Datát is...de ezt az ujat nem, megsem moccan a dvdplayer
  • JasonXXX
    Sziasztok!

Nem rég az történt, hogy a Kingston pendrive-omat nem akarja megnyitni a laptopom. Felismeri és kijelzi a Sajátgépben de megnyitni nem tom.
    Amúgy Vista van a gépen.
    Szerintetek ki a bünös?
  • Thundercore
    A problémám a következő, a pendrive-ot, amit eddig is használt a tulaj, nem ismerte fel a gép, sőt egyáltalán semilyen usb-s sezközt sem. Néhány restart után egyszer csak jó lett, felismer megint mindent, viszont a pendrive-hoz telepítő cd-t kér, ami nincs. Így látja ugyan a pendrive-ot, de kezelni nem tudja. Mi lehet a hiba? Semmiféle változás nem történt a géppel, azonkívül, hogy délután a bekapcsoló gombot ki kellett cserélnem, mert a régi nem működött. Szoftveresen semmi sem változott, és mégsem megy. Most drivert keresek a memóriához, lehetséges, hogy ennyi lenne csak a baj? hogy szállhatott el a komplett usb-s rész?
  • patiang
    Légyszi mondjatok egy link-et, ahol találok meghajtót win98-ra a következőre: Hiviewel D33B05 pendrive. 1 GB

Köszi, köszi!!
  • zmeor
    mindig biztonságosan távolítom el a rendszerből!!! Egyszersem húztam le simán...

amugy lehet hogy van rajta valami védelem emrt az enémen mintha láttam volna.. csak aztán format volt és az illesztőprogija is eltűnt..netről nem lehet ujat letölteni
  • Schwarz
    formázgassátok csak, hagy pusztuljon az a flash, használni kéne a "hardver biztonságos eltávolítása" funkciót és akkor nem sérül a fat

#1: ennek a tesztnek mi értelme van? mit lehet egy flashdriveon tesztelni? hogy az egyik 100kb/s-el gyorsabban írható, haha nagy előny ez...