Pendrive-ok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem mondjuk 4 gigás a-data van, egy a probléma h a dvd-lejátszó nem ismeri fel.(ezt igy ajándékba kaptam a fõsulin) viszont régebbi 4gigás a-data pendriveom is van az ilyen zöld gumis cucc, azt meg gond nélkül felismeri a dvdplayer <#zavart2>#zavart2><#pardon1>#pardon1>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a probléma: felteszek rá vmilyen filmet a merev lemezrõl, ez még oké simán megy, majd ha akarok másolni a pendriveRÓL a gépRE akkor valahány százaléknál kiirja h a total commander h nem olvasható, írásvédett stb. És csak ennél az egy pendrive-nál van ilyen, a többi tökéletesen mûködik! Azt lehetne gondolni h akkor biztos rossz a kingston pendrive, de más gépen tökéletesen müködik. akkor ebbõl az jön le h biztos rossz a gépem! De viszont nálam csak ez az egy pendrive nem jó, a többi amit probáltam primán müködik (256 megás, 1 gigás, 4 gigás)
Mi lehet a gond?:S
látom,más is beszopta a maxel pendrive-okkal.vettem egy 16 gigásat 8ezerért az osanban.rá akartam rakni egy 4.6 gigás iso file-t,el is kezdte,de egy idõ után azt írta ki,h a lemez megtelt.többször is próbáltam,mindig ugyanaz az eredmény.
a file rendszer fat32.
van valakinek valami ötlete??
szeletelt fel mondjuk rar-ral, nulla tömörítéssel (store)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Vettem egy Maxell márkájú 8gb-os penrive-ot és az a problémám vele hogy egy 6-7gb-os .iso kiterjesztésû fájlt se lehet rá felrakni. Tud valaki segíteni?
(TDK Trans-It)
Csak mert lehet régebbit ismer a lejátszó csak, és/vagy nem kezel 2GB-nél nagyobbat ha csak FAT16-ot tudná.
Nem rég az történt, hogy a Kingston pendrive-omat nem akarja megnyitni a laptopom. Felismeri és kijelzi a Sajátgépben de megnyitni nem tom.
Amúgy Vista van a gépen.
Szerintetek ki a bünös?
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Köszi, köszi!!
Walk the Talk.
amugy lehet hogy van rajta valami védelem emrt az enémen mintha láttam volna.. csak aztán format volt és az illesztõprogija is eltûnt..netrõl nem lehet ujat letölteni
leszarom a konfigod...
#1: ennek a tesztnek mi értelme van? mit lehet egy flashdriveon tesztelni? hogy az egyik 100kb/s-el gyorsabban írható, haha nagy elõny ez...
Mi az a windows?
nem garantálom h így van, de nálam bejött. valami miatt útálja a wines formatot. és tuti nem véletlen dologról volt szó, mert eljátszottam párszor a dolgot a magam meggyõzésére. az eredmény mindig ugyanaz volt: win format ~500MB, saját proggal ~1GB (ugyi úccse 1G az az 1, de saccperkábé 1000MB körüli értékre ki kell jönnie)
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
egyik napról a másikra a pendrive-omból csak 5mb ot lát a windows 256 helyett..
valami ötlet?
leszarom a konfigod...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ennyit...
semmi értelme, ha kall valami van általános segitség kérõ topik...
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.