280
  • ikegami
    Vége...

VM: béke poraira…
    2007. 05. 18. 09:55 - Írta: winnie

45 hozzászólás | kategória: hírek

Én már úgysem hiszek senkinek (nem lepődöm meg, ha holnap kiderül, hogy az egész csak kamu) és az egész titkolózás, mismásolás eléggé felbőszítő, mindenesetre tanulságos, hogy miképp kezelik a Veronica Mars sorsát Dawn Ostroff, a CW főnöknője.

Előzménynek a tegnapi első felvonás és második felvonás (a magyar fordítást köszi Ádámnak!) és a végkifejlet ugyanonnan, hiszen Ausiello megkérdezte Rob Thomas-t, a készítőt is a Veronica Mars sorsáról, aki megerősítette a hírt, miszerint vége a sorozatnak: “Velem senki sem beszélt új, nem-Veronica projectről. Már mindegyik írómnak ajánlottak máshol munkát, és úgy hiszem, mind el fogják vállalni ezeket a munkákat. Nagyon, nagyon, nagyon szomorú napja van a Veronica Mars irodáinak. Gondolom, hogy ha Dawn bármilyen Rob-Kristen projectről beszél, az teljesen új pilot lenne, mivel szerződésben, megállapodásban nem vagyunk, Kristent pedig néhány hét múlva elveszítik.”

src: sorozatjunkie
  • espio
    Végre láttam az eddigi összes részt. Nagy változások, de sztem nagyon jó lesz a látottak alapján Veronica mint FBI ügynök. Nem tudjátok hogy a 3x17 felirata mikor jön ki. Már nagyon várom....
  • ikegami
    na erre kiváncsi leszek.
  • Malakai
    Ez még mindig nem hivatalos..
    A CW kajálja FBI Veronicát

Csak röviden. Úgy tűnik bejött a FBI-os felvetés, és a hogyan továbbról
    kérdezték Rob Thomast, a készítőt, hogy miképp képzeli el a sorozatot. Egy dolog viszont biztos: ha ez bejön, Kristen Bell az egyedüli aki tuti marad.

Meg valami átnevezésről is suttognak. Szal olyan “gyertek új nézők, de a régieknek meg ott van Veronica érzés úgyhogy maradjanak” hatás jön le. De konkrétum csak jövő héten.
    .sorozatjunkie
  • ikegami
    Sajnos, nekem is ez az érzésem. De miért.? Ez hihetetlen. Nekem nagyon bejön.
  • Malakai
    Jap, botrányosan alacsony a nézettsége, ide már-már csoda kell... :(
  • ikegami
    Esélyleső - CW

Kérdéses:..., Veronica Mars (35%),...

Keddi amerikai nézettség - Veronica Mars is visszatért
    2007. 05. 03.
    ...
    Veronica Mars (CW, 21.00) - 1.5/2 (1.1, #14)
    tovább

• ikegami
    src: sorozatjunkie.hu

VERONICA MARS UPDATE
    VM cancel?

"Így írjon az ember egyes sorozatok sorsáról. Vannak megbízható és kevésbé megbízható források és úgy tűnik, hogy a nyíltan nyilatkozó sorozatfőszereplő is az utóbbiak közé tartozik. Enrico Colantoni, mint tegnap volt róla szó , azt találta mondani, hogy a Veronica Mars FBI-os verziója halott, mint olyan.

Szerencsére a kommentekben Gaines jelezte nekünk, hogy nem úgy van az, mivel a legautentikusabb forrás, a készítő Rob Thomas is megszólt és azt mondta, hogy (és idézem szó szerint): “Nem oda Buda! A CW még nem is látta a (10 perces FBI-pilot) prezentációnkat. Gőzöm sincs miről hablatyol ez az Enrico. A “vázlatainkat” csak május 2-án mutatjuk be. Ja, és a finálénk tényleg tetszett nekik.” Még biztos jelentkezünk VM-update-tel."

src: sorozatjunkie.hu
  • evenor
    Osztom a véleményedet, sajnos nagyon mellélőttek a szinkronnal, fordítást annyira nem tudtam figyelni, mert kapcsolgattam (csak így lehetett elviselni, bár néha-néha visszakapcsolgattam, hogy aztán újra elszörnyűlködjek).
  • espio
    Úramatyám! Épp most nézem a Viasaton az első részt szinkronosan... A szinkronhangok pocsékok. Még annál is szarabbak. A legrosszabb az igazgatóé és Logané. Veronicáé is pocsék, mivel többek közt a hang túl fiatal. De Wallace a legjobb. Nagyon jól eltalálták. Ingáé is klassz. Még most is borzongok Logan hangjától. Keithé még jó, de az is túl fiatalos. Lambé is jó. De nagyon pocsék a fordítás. Nem Márs hanem Mars. Nem backup, mert aki nem tud angolul félreértheti, hanem Erősítés. Weevilé pedig túl nyápicos hang.
  • ikegami
    http://veronicamars.extra.hu/
  • ikegami
    Most kezdtem el a 3.évadot nézni. Nekem nagyon bejön, meg ahogy kinéz VM De beosztom, hogy néha nézek meg egy-egy részt.

ike
  • Slash89
    Már látom is ahogy V előkap egy kilencmiliméterest, és elkezd gazemberekre lövöldözni....
  • szucsitg
    igen 20részes lesz, és ahogy winnie mondta, a szérializált drámákat adják le egyben... se csi, se house, se semmi nem megy egybe le... a 24 igen, a pb kisebb szünetekkel, a lostnál is volt most egy 13hetes hiatus, de a 4dik szezon már ott is egybe fog menni... amúgy, még az sem biztos, h lesz 4dik évad, nemhogy miről fog szólni... majd május végén kiderül, h lesz-e és gondolom addigra az is, h mi lesz a storyline.
  • espio
    Az évre időzítés alatt azt értem hogy egy évadot arányosan próbálnak egy év alatt lejátszani. Érdekes amit most mondassz... Minden tanul valami újat az ember... De pl. hetente jön fel új 24, Lost, Prison Break rész, tehát ebből következtettem arra hogy hetente egy részt adnak le. Talán kivétel a Prison Break... ott szoktak szünetek lenni. De részemről nem is gond hogy a Veronica Mars májusig szünetel... legalább addig beérem... Kíváncsi vagyok milyen fősztorival állnak elő...

Egyébként nem tudom hol, de olvastam, hogy a negyedik évadban Veronica FBI ügynék lesz... Hatalmas témaugrás a sorozattól... A feelinges gimis időszakból egyből a kemény szövetségiügynökmunka... Itt már sztem nem lesz baráti bájcsevely... Szex, lövöldözés és adrenalin... Végülis jól is elsülhet...
    Mellesleg télleg 20 részes lesz a harmadik évad? Az első 2 évad 22 részes volt... Miért szakítanának a hagyománnyal?
  • winnie
    nem értem az évre időzítés kifejezést.

lreírom mire gondoltam. amerikában, velünk ellentétben nincsenek minden héten új részek a sorozatokból. van pár rész, majd 1-2-3 hét szünet (akkor ismételnek), majd megint 1-2-3 új rész, majd megint kis szünet, stb. kvázi random.

kiveétel: nyilván induláskor van min. 3-4-5 rész ismétlés nélkül. november, február, május. ezekben a hónapokban általában új részek vannak. de ezeken kívül...

sok sorozat, főleg a szerializáltak próbálkozik azzal, hogy egybeszüneteket tart. nem szaggatottan adják a sorit. (és a szerializáltak egy része szünet nélkül megy (pl. 24)
  • espio
    Oké, vágom, csak még életemben nem hallottam egy olyan sorozatról sem, amelyik az évre időzített volna... Van pár, ahol vannak 1 vagy két hetes szünetek, pl. nemrég volt most a Prison Breakben, nadehogy havi kimaradással kínozzanak minket az már kegyetlenség... Akkor a Supernatural is ezért szünetelt egy hónapot?
  • PiszkosFred
    Na fuss neki a mondatnak megegyszer. ;]

Van 52/53 het egy evben. Van 20-22 VM resz egy evadban. Ergo van az evnek 30-32 hete, amire NEM JUT uj resz, igy aztan szunet van. Vagy egyben leadjak a reszeket, es akkor van tobb mint fel eved VM nelkul, vagy ugy adagoljak a reszeket, hogy sok, apro szunetet szurnak a reszek koze. Ahogy lezarult egy tobb reszen at ivelo sztori, jon egy par hetes szunet, majd folytatodik az ujabb reszekkel, aztan megint szunet stb. Most szunet van.
  • Slash89
    A 3. évad csak 20 részes lesz ha jól tudom.
  • espio
    "egyszerűen 52 hétre időzíteni kell valahogy 20 részt, vagyis 32 hét nem VM-es hét is van "
    Hogyhogy? Minden hétre egy Veronica Mars? Ezt hol hallottad? Hetente egy részt leadnak... Egy olyan sorozatot sem ismerek amelyiknek a célja hogy évenként táblázatosan egy évad. Mellesleg 22 részes egy VM évad...
  • winnie
    "ha jól tudom hetente jön ki egy új. De már kb. 1 hónapja nem jött ki új. Most akkor leállt, vagy én nem találtam meg a többit...?"

egyszerűen 52 hétre időzíteni kell valahogy 20 részt, vagyis 32 hét nem VM-es hét is van
  • Slash89
    Egyébként itt a 16. rész előzetese
  • Slash89
    Most éppen szünetel és a Pussycat Dolls-os műsor megy a helyén, de május 1-én annak vége és folytatódik a Veronica Mars a 16. résszel.
  • espio
    Hy!

Én is nagy rajongója vagyok a sorozatnak, de csak asszem 15-ig látom fenn a neten a harmadik évad részeit, és ha jól tudom hetente jön ki egy új. De már kb. 1 hónapja nem jött ki új. Most akkor leállt, vagy én nem találtam meg a többit...?
  • Lyan Kyj
    wow, thx! Beleásom magam akkor!
  • chase
    t-mobile kártyával simán működik (lehet, hogy másikkal is, nem próbáltam), csetelés felejtős, nálunk nem jár ez a szolgáltatás, amikor először elforgatod a kijelzőt, az katartikus élmény lesz :)
  • Slash89
    Viasat3 promo
  • Lyan Kyj
    De durva volt ez a 3x09!!!
    Logan trükkje a végén tetszett:DDDD
  • ikegami
    + sorozatjunkie info
  • ikegami
    Veronica Mars a Viasat 3-on április 7-től, szombat délutánonként!!!

"Nézzük inkább, milyen új, Magyarországon alig, vagy egyáltalán nem ismert sorozatok indulnak a csatornán a következő hetekben - és milyen réteg kattanhat rá.

Veronica Mars

Eredeti cím: Veronica Mars

Lelőhely: Idehaza a Viasat 3-on április 7-től, szombat délutánonként, Amerikában a CW-n.

Hol tart? Jelenleg a 3. évadát tapossa.

Népszerűség: Amellett, hogy az egyik legkevésbé nézett, alig 2,25 millió nézővel hetente, rajongótábora mégis masszív és elszánt, konok és fanatikus, ami a DVD-eladásokon is meglátszik. Igazi kultuszsorozattá nőtte ki magát.

Miről szól? Veronica Mars egy átlagos szőke, csinos tinédzser, akinek a múltjában sötét dolgok lappanganak, nem véletlenül lett az egykor, iskolatársai között népszerű lányból partvonalra sodródott, magányos farkas. Emellett legjobb barátnője is gyilkosság áldozata lett, és édesanyja távozásával egyedül maradt egykor seriff édesapjával, akinek szívesen és olykor kéretlenül is besegít a magánnyomozó praxisába. Amellett, hogy minden egyes epizódban megjelenik az amerikai gimnazista "kőkemény" élete, melyet kisebb-nagyobb rejtélyekben történő nyomozások tarkítanak, még egy egész évadon áthúzódó, nagy gyilkossági ügy is gazdagítja a képet. Az esetbe Veronica édesapja is belebukott seriffként, azaz van mit törleszteni.

Kinek ajánljuk? Mindenkinek. Lánynak, fiúnak, öregnek, fiatalnak egyaránt. Tipikusan olyan sorozatról van szó, amit nem szabad a felszínről ítélni, hiszen első látásra egy sima tinisorozatnak tűnik, míg második látásra egy sokszor látott nyomozós sablont fedezhet fel benne a néző. Nos, azt javasoljuk, hogy a harmadik és negyedik látásig is érdemes eljutni, hiszen a Veronica Mars valóban egy tini-nyomozós sorozat, de hihetetlenül intelligens forgatókönyvével és remekül megírt párbeszédeivel könnyedén kitör a már-már unalmas tiniskatulyából, és a nyomozós szálak sem a sokszor unásig ismételt Helyszínelők-ével mutatnak párhuzamot. Ki hinné, hogy egy egyszerű (egyszerű?) középiskolában ennyiféle nyomoznivaló eset akad!"

http://www.origo.hu/teve/20070302friss.html
  • ikegami
  • ikegami
    Rob Thomas, a Veronica Mars készítője egyelőre 60% esélyt lát a 4. évadra és, mivel nincs más választásuk, ezért évadzáró és nem sorozatzáró részt fognak forgatni a 3×20-ban. És úgy tervezik befejezni, hogy a CW se tudjon ellenállni a 4. évad megrendelésének. Másképp a rajongók kapnak egy cliffhanger lezárást.

• PiszkosFred
    Ma rakta fel Shrike a s03e08as subot a feliratokhura, most itt tart a magyar forditas. Angol sub szerencsere elerheto mind az eddigi 14 reszhez (s3ban), igy gondolom idovel majd utolerik a sorozatot (hamarosan lesz megint szunet - ami nem is baj, hatha lezarjak a szunet elott a mostani "fo szalat").
  • Lyan Kyj
    3x07-nél vok, itt tart a magyar felirat is, ugye?
  • ikegami
    köszii..
  • Amse
    nice...
  • ikegami
    Ez lenne az.
  • Amse
    berakom én is, ha belinkeled...
  • ikegami
    Csináltam egy új bannert. Hamarosan fent lessz. :)
  • PiszkosFred
    Hat T-s ez is, van ra esely.