Veronica Mars (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3. évadnak de hülyén van vége :S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vinire szavazott ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Casillas
1x01-gyel kezdték anno

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Szolnokboy1
az hogy én most tudtam meg, hogy egyáltalán adják nem azt jelenti, hogy most is kezdték el 😊 valszeg már régóta megy, csak én nem tudtam róla.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

én tudtam elõtte is h mostanában fogja, de miért a 2. évad közepével kezd ?

Szolnokboy1
nem tudom, azt is csak ma tudtam meg, hogy egyáltalán adja a Viasat 😊

volt már elõtte az 1. is ?
1ébként szinkron tényleg fura

Szolnokboy1
2x16 megy most

ez a hányadik évad ?

lol tényleg 😄
sztem semmi gáz, bár az angol jó

Szolnokboy1
jesszusom, épp megy a Viasat3-on a VM. Még nem hallottam eddig a szinkront, de ez valami förtelmes! Nem szokatlan vagy furcsa, hanem szar! Veronica hangja valami 14 éves kis csitrire hajaz, egyáltalán nem illik hozzá, tán ez a csírlídör hangja is a Heroesban. Logan-nel ugyanez a helyzet, Wallace egy mondatot mondott, ekkor nyomtam ki 😊 Meg is érdemli aki magyarul nézi...

PiszkosFred
Elso ket szezonban volt foszal, direkt a harmadik szezonra valtoztattak ugy, hogy "csak" par epizodig legyen egy-egy fobb szal, ne egesz szerian ativelve. Ebbol kifolyolag vszinu mas az "ok", hiszen volt mindket megoldas, es megis jott a kasza, sajnos...

Okokrol egyebkent talan volt cikk a junkien, vagy legalabbis valamelyik interjuban elmondtak par verziot a "miertekre".

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szolnokboy1
azt tudom, megvan nekem is. arról is volt szó, hogy lesz mozifilm. tudsz errõl valamit?

van egy 20 perces pilor vagy mi a fene de nem lesz 4. évad :S

Szolnokboy1
akkor mér nem lett már egy 4. is a rajongók kedvéért? 😊

kevesen nézték, 3. évad is csak rajongók miatt lett ha jól ovolastam

Szolnokboy1
Én olyan másfél hónapja kezdtem el a sorozatot, most tartok a 3x10-nél. Csak azért nem fejeztem még be merthát sztrájk van és több nap mint kóbász, ugye 😊 Azt kell hogy mondjam, hihetetlen élményrõl maradtam volna le, ha ezt nem látom! Embertelen jó szövegek, tüneményes fõszereplõ, sokszor sokkoló esetek és nem utolsó sorban a "tinisorozat", mint mûfaj teljesen új átgondolása. Továbbra sem tudom felfogni miért kapott cancelt a 3. évad végén, mert nekem asszem eddig ez tetszik a legjobban. Az okot talán az eddig megszokott fõszál hiányában vagy esetleg a "bûntettek súlyosságában" vélem látni, de nekem ez a lightosabb forma sokkal jobban bejön.
Kiszámoltam: a második évadban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
21 a deadcount

amit a sorozat jellegét figyelembe véve igencsak soknak találok.
Már csak 10 rész... 😞

sztem csak poén, de qva jó a sorozat !!!!
most vok a 2. évad 1. részénél

ikegami
Dejó, én is gmailes vagyok. Akkor felveszem chatre. <#vigyor2>

vmars1987 az email címe és gmailes 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ikegami
Boldog Új Évet kívánok minden Veronica Mars - Kristen Bell rajongónak!
#107 Ennyi videó jutott nekün az új Veronica Marsból. <#zavart1><#pardon1><#sir>

Casillas
a)

1 kérdés: 3 részben mikor nyomoz a srác apja után ott akkor mi van ?
a, fater átoperálta magát nõvé
b, lezbikus pár voltak ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Flamer
ahan. :| yóak. :| htx.

http://loal.atw.hu

Zs0lt1
Flamer
ahan. htx. valami link van rá?:o

Casillas
igen, az

PiszkosFred
Valoszinu ez a negyedoras/feloras szosszenet, ami az FBI-s VM otlet alapjan csinaltak, es amely vegulis nem mentette meg a sorozatot.

Flamer
Veronica.Mars.S04.Pilot.Unaired

errõl mit tudtok? csak felriatokközt látom van ijen.. torrenten nics sehol :|

Casillas
a harmadik évad dvd borítóját hiába keresem napok óta, nem találtam meg az eredetit, csak custom változatokat. ha valakinek megvan, megosztaná velem a forrást vagy magát a képet is légyszi?
ilyen változatot keresek: season 1, season 2
a harmadik évadból pedig sajnos csak ezt találtam, megpróbáltam kinyomtatni, de elég gyenge lett a másik kettõhöz képest, olvashatatlan hátul a felirat, ezért keresem az eredetit

ikegami
köszi. ezt a hozzászólást kerestem, de nem találtam.
hááát... megnéztem a telefongrun ezt a telefont, és összehasonlítottam
a mostanival (Nokia 5300), és nem vennék olyat asszem. Kijelzõje pl jóval bénább. Ezvan.
Azért köszi. 😊

Flamer
õizé. nekem nem teccett.. és amugy több telefonnya is volt. 😄

[ #100 ]

PiszkosFred

ikegami
Tudom, hogy valahol volt errõl szó, de milyen telefonja volt a filmben VM nek??

ikegami
Ezvan. Sajnos. <#sir>

Flamer
yó hát nyilván.. csaknem a 20.-as rész lett volna a vége.. 😄 dehát szopkoggyák ki!!

ikegami
jaja, elég rossz volt a vége, az nekem sem tetszett.
Áhh, de azt hallottam hogy direkt csináltak olyan befejezést, hogy nem zárták le a történetet, hanem folytatni akarták, de nem kellett senkinek. <#shakehead>

Flamer
de legalább azt a két részt tolták volna be és lett volna normális vége. :|

ikegami
Ya. És a Kristen Bell már leszerzõdött máshol, így fog a Heroesban is szerepelni, meg még máshol is.
Sajnálom, hogy vége lett a VM-nek, mert nekem tetszett. Csak másoknak nem annyira, mert alacsony volt a nézettség. <#sir>

Flamer
ahan. kay. htx.
well.. sux hogy igy fejezték abba :C

Malakai
Nem lesz, végleg befejezték.. A CW felmondott a sorozatnak (nem újította meg a szerzõdést).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Flamer
valaki tudja-e hogy lesz -e még rész a 3. évad 20-asán kívül vagy végleg befejezték -e a sorozatot?.o

Ha vki tud egy oan oldalt ahol fentvannak a részek felirattal vagy szinkronnal az kréem hogy írjon!😄
ikegami
"Sajna az amcsik néha nem értékelik a jó sorikt, ilyen vol a Relytélyek városa is 😞."

ööö. inkább azt nem értékelik mindet, amik neked tetszenek. mert gondolom az nem egyezik a jó sorozattal😊
Õ köszönöm, azóta végül is a xor változatokat meg yest-seket már levadáztam jobban mondva kivégeztem a sorit, ugy kb 1 másfél hét alatt, csak esténként néztem 😊 És hát imádtam, és imádom, kár hogy ilyen lüke vége lett mert azé sok dolog maradt lezáratlan, még a Logen meg V közti dolgok sincsenek végleg lezárva 😊 Sajna az amcsik néha nem értékelik a jó sorikt, ilyen vol a Relytélyek városa is 😞.

Casillas
de egyébként nforce-on ki van írkálva hogy melyik nuked, nem mintha az az egy másodperc kiesés olyan nagy dolog lenne, mert ahhoz is van igazítva sub a feliratokhun

espio
Sztem szedj xoros változatokat. Asszem az elején van egy pár yestv-s rész, de nem hibások.

Talán a vége nincs megírva még...

Nagyon reklámozta a Viasat ezt a sorozato annó, de valahogy mindig lemaradtom róla, és nem is tulajdonítottam neki nagy jelentõséget. Ám egyszer belfutottam és igen megtetszet, majd mikó épp egy warez oldalt böngésztem, ráakadtam azokra a részekre amiket nem láttam, illetve akkó még csak az elsõ 2 re, de mivel a 8 rész volt most szombaton, igy ugy döntöttem bepotlom a hiányzó részeket, mondanom sem kel hgy végül igen komoly darálás lett belõle, hála a rapid és a megaupload oldalaknak 😄. Most végeztem a második szériával és hát a 22. rész igen csak ütött 😄. Az lenne a kérdésem, hogy a 3. évad meik változatait érdemes beszerezni mert olvastam hogy némeiknél hang csuzsás van, van olyan amiben ugrások vannak, az elsõ részt a 3. évadból lekaptam, tetszet az lol volt, és nem láttam hibát, de a többi az xor meg yestv . Szóval ezért kérnék segítséget, hogy meiket érdemes lekapni, és hogy esetleg akad a rapid vagy ilyesmi ahonét lelehetne kapni, köszke, elõre is, mert valósággal belezugtam ebbe a soriba, és nagy csalódás hogy nem folytatják néha nem értemaz amcsikat, 😞

tnm
...hát ha ez sorozat finálé volt, akkor nem túl kedvesen zárták le, eddgi évadokban nem volt cliffhanger, ez most olyan 75%-os lezárás szvsz, kár😞