SunAge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
» Patch 1.06 released!
Update 1.06 adds several new enhancements and features, as requested by the growing SunAge community. This new update will upgrade the game to version 1.06 and does not require v1.05.
Update 1.06 includes:
* Added difficulty settings for single player campaign mode
* Improved formation dragging features
* New handling for Bomber units
* Port change and various optimisations for multiplayer
* Several path finding issues solved
* Added 3rd Mouse-handling style (alternative RMB mode)
* Added instant squad reaction for giving commands
* Optimized alternative modes for several units (Skimmer, Golgotha, Liberator)
* Improved 'boxing' of units
* Added support for laptops with 'SpeedStep' technology
* Several bug fixes and improved overally stability
http://www.vertex4.com/sunage/
Amúgy csak nekem bugos, vagy másnak is kiakad idõnként a játék? Pl. az elsõ pályát végigvittem, majd kifagyott a játék.
Valóban nem olyan csúnya, de szerintem ez nem 2007-es grafika, még csak nem is 2006-os. Amúgy reméljük játszható lesz.
Ja, takarásból nem lõnek az emberek, szóval nem lõnek át a falon, amennyire eddig észrevettem.
És az elsõ pálya valóban az oktató pálya, ezért nem tudsz olyan szabadon kijelölni minden egységet, és jönni, menni velük.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Most, hogy feltettem az 1.05-ös javítást, és nem mennek a régi 1.01 -es mentések. 😞 Az új verzióban több magyarázó ablak van nem, vagy csak eddig nem tûnt fel?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A játék nem olyan csúnya. Lehetne valami oktató, bemutató rész is a hadjárat elején. Ahogy észrevettem, a hadjáratok is elõre kiírt harcokból áll.(?) Már az (föderáció vagy mi) elsõ pályáján is nem tudom mit kell csinálni.
Magyarítás sem lenne rossz.
Next PC upgrade: 2022
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
a starcraft nagy kedvencem volt a maga idejében...
sose nyomd fullba a kretént
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Hangulatos single és multiplayer hadjáratot ígérnek a bécsi legények. A három választható faj tucatnyi egységet vonultat fel, melyek kétfunkciósak! Ellenség utánpótlási vonalait elvághatjuk és erõsíthetjük a mi ellátó hálózatunkat. 24 singleplayer pályát három hadjáratban dúlhatjuk végig. Multiplayerben ismert módon gyûjtjük a négy energiaforrást és daráljuk le ellenfelünket. Parancsainkat sorban kiadhatjuk és egységeink eltárolják ezeket majd nekilátnak, hogy egyenként teljesítsék õket!
info: Hardwired
Sok sok kép