Gyorsul a webtartalmak mobilos frissítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze hogy más a net, de ettõl még web 2.0-nak hivni? igazából nem is volt olyan hogy 1.0. Ez most kb. olyan mint hogy van egy könyved, meg egy üzenõfüzeted és akkor ezt mindjárt elneveznék könyv 2.0-nak... Az ellenörzõdet meg könyv 3.0...? 😄
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A Web2 tényleg egy kicsit elcsépelt divatszó, az tény. Viszont mégiscsak van benne valami, össze nem lehet hasonlítani a mai netet azzal, ami 10 évvel ezelõtt volt. Minden interaktív, minden kétirányú lett, adok-kapok alapon. Szóval nem hülyeség a dolog.
Mobilokba meg tegyenek nagyobb kijelzõt és gyorsabb szoftvert, oszt' kész. A technológia régesrég adott, én már kb 1-másfél éve rendszeresen böngészem a netet mobilról.
Mobilokba meg tegyenek nagyobb kijelzõt és gyorsabb szoftvert, oszt' kész. A technológia régesrég adott, én már kb 1-másfél éve rendszeresen böngészem a netet mobilról.
Jelenleg nem arról van szó, hogy web 2.0-a van... szerintem van értelme. A net fejlõdése ténylegesen elért egy olyan szintet, hogy képes komolyabb közösségi hálót adni, és ez jó.
(csak Tc írásai alapján itélni pedig szvsz nem mutat túl nagy magánvéleményt)
(csak Tc írásai alapján itélni pedig szvsz nem mutat túl nagy magánvéleményt)
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
viva la web 2 - alias cgi. alias sql. stb. suxx.
"és hogy a szolgáltatást bárki mobilszolgáltató nélkül is használhassa. Persze utóbbi megoldás nem biztos, hogy a legolcsóbb." - ezt nem értem. szolgáltató nélkül hogyan kapcsolódik valaki wireless? (mert wlanos telónál nincs sok értelme - az nem szakad meg, nagy a sebessége, stb)
"és hogy a szolgáltatást bárki mobilszolgáltató nélkül is használhassa. Persze utóbbi megoldás nem biztos, hogy a legolcsóbb." - ezt nem értem. szolgáltató nélkül hogyan kapcsolódik valaki wireless? (mert wlanos telónál nincs sok értelme - az nem szakad meg, nagy a sebessége, stb)
Sztem az lenne a web2 ha pl az oldal mar nem egy agyonfoltozott HTML alapu lenne hanem egy teljesen mas fele. Ebben az esetben mar lenne ertelme egy ilyen `verziovaltasnak`.
https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!
ezt a web 2-õt tomcat már egyszer jól kitárgyalta és teljes mértékben igaza van.
Ráadásul a sok tesco gazdaságos user azt hiszi hogy hú ez mekkora... nem ám az hogy áttérnék az ipv6ra...
Ráadásul a sok tesco gazdaságos user azt hiszi hogy hú ez mekkora... nem ám az hogy áttérnék az ipv6ra...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.