minden ami darkwave
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suicide Commando-tól csak 1 trackem van, de az se rossz.
Qwerty4
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Bár nagyon sztem nem lehet behatárolni ezt a mûfajt (Das Ich-et is elektro/gothic industrialtól darkwave-ig hallottam már mindennek), de sztem itt is elég nagy keveredés van. Pl ez a Hregiroan nemtom hogy keveredik ide <#szomoru1>#szomoru1>
Vajmi kevés köze van ehhez a mûfajhoz (szvsz)
Amiket felsoroltatok, és ismerek, és szeretek>; Wumpscut, Das Ich (kisebb gyûjteménnyel rendelkezem tõlük) Funker Vogt (igen sajátságos zene) Bauhaust régebben hallgattam, Die Form, Lacromisa (nekem ez nem adta meg a kellõ hangulatot, túl lágyan hatott)
És amit ajánlok; http://www.youtube.com/watch?v=kRa3BU5bl-s
Combichrist; Get your Body beat. Szerintem mûfajában az egyik legjobb!
még ami nagyon tetszik az a német Gregorian, itt még a gregorian mûfaj is bele van keverve, de annál jobb, általában feldolgozásokat készítenek gregorian mûfajban
látom sok elõadót nem ismerek még , lesz amit keresgélejek ma...<#smile>#smile>
Qwerty4
gamertag: kenobita
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Darkwave témában szerintem mindenképpen meg kell még említeni a Fields Of The Nephilim-et, Christian Death-et, Bauhaus-t, Joy Division-t is. Alap!
Így hirtelen még amit érdemes bevadászni (dark/elektro/industrial vonalról):
Diorama
Lycia
Die Form
Funker Vogt
Rotersand
Faith and The Muse
Ikon
VNV Nation
.
.
.
Lehetne folytatni a sort a végtelenségig. Nagyon sok jó elõadó van.
Itt nézelõdjetek még, van pártízezer link <#vigyor3>#vigyor3> darklinks.com
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
amúgy: KMFDM - Attak / reload (nem kimondottan DW, inkább industrial, de nekem a kedvenceim... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
müfajokban nem nagyon vagyok otthon 😄 (front242-t még régebbröl ismerem, úgy emlékeztem ez is ezek közé tartozik)
http://www.igazsag.extra.hu
Deine Lakaien
Clan Of Xymox
London After Midnight
Switchblade Symphony
Cruxshadows
Black Tape For A Blue Girl
Mors Syphilitica
Cocteau Twins
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
http://www.igazsag.extra.hu
bár nem találtam konkrét utalást a stílus besorolásukra, de szerintem bõven idetartozik. Erõsen Das Ich-re emlékeztet.
ez se rossz, wumpscut war
Viszont a das ich nvetségesen szar 😄
Dark Wave
A rock és az elektronikus zene keveréke, ami már a 70es 80as évektõl eredeztethetõ, és jelenleg is elég sok képviselõje van.
Szeretném ha ajánlanátok jó, darkwave zenéket.
Ilyen pl az általam nagyon kedvelt Das Ich is, vagy akár ez.
das ich