Wurmonline MMOFS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszik valaki Wurm Unlimiteden még?
Nem lenne rossz legalább egy szerveren lenni. Bár ahogy látom nem valami népszerű játék. 😞
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2015.11.05. 17:48:02
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Ha valaki érdeklõdik a Wurm online iránt, felveszek aktív tagokat.
Freedom szigetek: Xanado szerver Lormare spawn falu.
Üzenj nekem: /tell Stewen
Wurm nem egy könnyû játék, sokan "elvéreztek" mert azt hitték hogy ez egy "gyors" játék. Lassú a fejlõdés, erõsek a szörnek és sok a tanulni való minden új játékosnak.
Ha valakinek sikerül ráérezni az "ízére" megtapasztalhatja a végtelen lehetõségek világát.
A játék ingyenes és prémium is egyben.
Ingyenesen bármennyi ideig lehet játszani de a maximum skill 20.
Még így is 1-2 hétbe is telhet hogy akár egy skilled a sok közül elérje a húszast.
2013 Trailer
Ha valakit esetleg zavarnak a két méteres pókok ki lehet kapcsolni a settingsben a modelljüket. <#smile>#smile>
2014 Trailer

Én most ismerkedem a gaméval, ha valaki még csatlakozna aki tapasztaltabb is, az nem lenne rossz. Free szerón vagyok, de jelezhettek ide is!
Ott van valaki?
Ha még játszik vele valaki akkor segithetne. Hexex néven megtalál a játékban.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
vannak skill-jeid, amik 1-100-ig mehetnek, és ha nem fizetsz 20-ig mennek csak, szal nem csinálhatsz nagyon jó minõségû cuccokat
de ha sokat játszol, hónaponta kapsz mondjuk 10 skillt, azaz 2 hónapig egyáltalán nem éri meg..
a grafikánál meg nem is a felbontás meg ezek a rosszak, mert ha felnyomod maxra azért elég szép, hanem hogy nincsennek animálva a különbözõ mozdulatok, a járás
mert a víz, az ég és a textúrák egész jók, fõleg hogy kilóméterekre el lehet látni
Sírni tudnék, pedig izgalomba hozta a fantáziám.... 😞 Errõl ennyit.
vicces hogy 1 hete hallottam róla 😄 jópofának tûnik, régóta álmodozom egy ilyen realhoz hasonló simulatorról ^^ de az lenne a jó amin mûholdfelvételek által az egész föld megvan kreálva és lehet rendes járgányokat fezetni, mehetünk rendõrnek, vagy terroristának, stb 😄 az kira lenne ^^
@
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
kivágni fákat, bányászni, halászni, házat építeni, fegyvereket gyártani és persze harcolni
a térkép óriási, szal hely van bõven
pénzért alapíthatsz várost, és a többiekkel együtt építgethettek
viszont van egy hátránya, hogy elég lassú pl egy ház megépítése
elõször kivágsz pár fát(10perc) bányászol vasat és kovácsolsz szögeket(20-30 perc, kell idõ hogy felolvadjon a vas) csinálsz kalapácsot, majd nekilátsz építkezni(10-15perc) de ha a többiek is segítenek, semmi gond
még egy kép:

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"Wurm is not an MMORPG
It's Massively Multiplayer Online Fantasy Simulator"
Ez a kép meg elég régi, ahogy elnézem még a béta verzióból van, szal lehetett minimum egy éve..
itt egy újabb:

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.