280
style=\"height:112px; width:795px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#160 Minek? Egyrészt ahonnan leszedted a játékot, ott megtalálod a peccset is, másrészt pedig a hivatalos oldalon is fent van. -
ricsa008 #159 nem tudod valahova felrakni? -
spiderman2 #158 Igazából először ahogy keresgéltem nem találtam sehol.
De aztán megtaláltam egy magyar torrentes oldalon a játék mellé csatolva.
19.4 mega szal nem olyan nagy. -
ricsa008 #157 akkor a azt a patch-et honnan lehet leszedni? -
helga1986 #156 A FELÉNÉL JÁRHATOK DE EL AKADTAM A VASUTI ALAGUTBA VÉGIG MEGYEK A VÉGÉN FÖL UGROK A PERONRA OTT BE MEGYEK AZ AJTÓN KÉT KATONA VAN OTT TOVÁB MEGYEK AHOL SZÉTVAN SZAKADVA A KERITÉS OTT LE UG ROK MÉG KETTŐ KATONÁT KILÖVÖK ÉS UTÁNNA CSAK BOLYONGOK NEM TUDOM MERRE MENJEK.HA VALAKI ELJUTOTT IDÁIG AZ LEGYEN SZIVES SEGITSEN.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.JA EL FELEJTETEM AZ INSTINCT JÁTÉKRÓL VAN SZÓ. -
ricsa008 #155 ez komoly? És honnan tom az letölteni? ez ma eddig a legjobb hír!
a válasz előre is kössz! -
spiderman2 #154 Nah megoldottam.
Fel kellett raknom hozzá az 1.1-es patchet és működik -
spiderman2 #153 Most hogy végre sikerült feltenni,a pályabetöltésnél nekem is hibaüzenet ugrik elő.
Valakinek nincs valami ötlete hogy lehetne megoldani??
THX -
ricsa008 #152 ok kössz -
#151 Nekem pl lehuzás nélkül indul de nemtudok játszani mert pályabetöltésnél hibát dob :( -
ricsa008 #150 és akkor hogy lehet elindítani csak lehuzással vagy az újj deamon-al elindul simán? -
#149 Nincs és nem is lesz szerintem!
-
ricsa008 #148 semmi crack nincs hozzá még? -
#147 Annak is. -
Imperat #146 Hello! Minap nézelődtem webwn és megláttam ezt az instinct-et és azon gondolkoztam le kéne tölögetnem. De nem találtam sehol hozzá torrentet. warezben sem igen. Bár ezér a cuccér nem akarnék inkább regelet venni sehol. Nem tud valaki működő torrent fájlt. Nekem talált egyet a torrentspy-on de az döglött.
A mádi dolgo pedig, hogy elkezdtem olvasgatni a dórumon a hozzászólásokat. És megnéztem a you ar empty-t. Arról találtam működő torrent fájlt bár borzasztó lassan jön. Annak is sztárforszos védelme vagyon??? -
#145 A játék warez verziójának elindítása ügyében itt olvasgass: KATT (...vagy kérdezősködj)
(és írd be a majomparádés feltöltőnek, hogy legközelebb az infót is "vigye magával" a lelőhelyről...) -
tosatt #144 Ott nincs. A majomparaderól szedtem le!! De nem lenne egyszerű leírni!! -
#143 Ahonnan letöltötted, ott van részletes információ... -
tosatt #142 Visszaolvastam de sehol sem találtam. Nem lenne egyszerű hogy leírod azt hogy mit kell csinálni? Nálam azt írja ki hogy tegyem fel a starforce-t ha nem teszem fel akkor nem enged tovább ha meg felteszem akkor meg kéri az eredeti cd-t!! -
#141 OLVAS VISSZA! -
tosatt #140 Nekem kiírja hogy tegyem be az eredeti cd-t!! Mit csináljak!! -
strebacom #139 Ja kipróbáltam, hát nem valami nagy szám, eddig a You Are Empty a nyerö!!! -
#138 Igen megcsináltam amit tudtam naggyából.A game maga izomhent fps :D
Történetet nemtom mert orosz csak megyek oztaztán hal mindenki.
Topicot nyisson más én nemtudom hogy kell Meg amugy is nem lenne nagy forgalma de aki akar nosza nyiison neki. -
spiderman2 #137 Köszi az infókat.
Most már csak meg kell szereznem. -
strebacom #136 Ha nem fullon próbálod akkor el!! -
spiderman2 #135 Úgy a gépemmel nincs komolyabb baj csak a videókártyám ami régi.
Gerforce FX 5200 128mb
Ezen szerinted elmegy?? -
strebacom #134 A menüjét megcsináltad magyarra, amúgy milyen a game, nyiss már egy topicot neki.... -
#133 Na megvannak a nyelvi cuccok elvileg cfg-be vannak.
Menüje 1az1-be mint az Instinct-é tehát ha ráviszed az egeret alul kiirja magyarl a már magyarított szót de a menű ugyanugy orosz marad.
Ékezetek persze ittsem szereti.
Ezekszerint ez is magyarítható szakértőkkel. :D
Szeretem az oroszokat :D -
#132 SOBR Soldier gamet elindul azon sincs nagy védelem.
Szöveg az van benne bőven eggyenlőre,de sajnos ahogy néztem itt majdnem minden .dds-be van ami gondolom grafikus cucc.
Magyarítani nemtom lehet-e majd hozzáértő megnézi! -
strebacom #131 Mondthatnám hogy szinte semmi, milyen géped van..... -
spiderman2 #130 És a gépigénye kb mekkora??
Mer nem rendelkezem atomerőművel.
HA nem menne rajta akkor meg nem strapálom magam hogy megszerezzem. -
strebacom #129 Elég keveset, de én már végigtoltam mindkettöt, a You Are Empty a jobb !! -
spiderman2 #128 HY
Most ismerkedem a You are Emptyvel és az Instinctel is.
De elég keveset lehet róla tudni.
Valaki nem tud egy még működő torrent linket bármelyik játékhoz??
Mert abszolúlt nem tom honnan lehetne megszerezni.
-
Kaslerka #127 Nemtom, nekem ezzel semmi problémám nem volt. -
#126 Ez a fránya game nekem ne akar elindulni 3 hibaüzit is kidob azt kilép mikor töltené be a pályát :( -
strebacom #125 Na megtaláltam de nem vagyok hülye csak ugy hogy "Paraghraph 78" a keresö nem találta meg, és azt hittem hogy ez is valami "nagyon új orosz FPS" néven van nyitva, de úgy hogy csak a "78" -at irtam a keresöbe megtalálta!!! -
#124 Még szerencse (lekopogom),hogy az oroszok nemnagyon védik le a fájljaikat mármint "nehézségek" nélkül magyaríthatóak példaértékű! -
#123 Már évekkel ezelőtt létrehoztam ecélból egy topikot. A dolog egy idő után elsikkadt, de talán most majd realizálódik: KATT
Aki valamilyen új érdekes játékra lel, ezentúl inkább oda linkelje, s ha megszerezzük, akkor meg lehet saját topikot nyitni neki. (Szmerty Spionám vagy ma éjjel vagy holnap napközben már elérhető lesz a szokásos lelőhelyeken...) -
#122 Bakker felkéne szabadulni valami orosz torrent oldalra csakhát ott el is kéne igazodni :D -
#121 Aha, benéztem oda, a képek alapján grafikailag az instinctre hasonlít!