280
  • munyez
    Kellene egy kis segítség, bár félve kezdem, kezdeném el a játékot Skyline tapasztalatai után. Az angol változat van meg, igaz orosz a hang, de ugyanúgy lefagy az intro után, mint másoknak...
    Betettem a mentést amit belinkeltetek, de úgy is kifagy, gondolom az az orosz változatra van..
    Ha van vkinek patch, mert nem találtam vagy angol vrzióhoz mentés, akkor az jó lenne. Előre is köszi!!
  • Skyline
    Megpróbálok finoman fogalmazni...Ekkora rakás szart elég régen vizuáltam meg...
    A grafika haggyán lenne ha valami hangulat lenne a játékban de nincs..ráadásul ehhez a grafhoz képest rendesen be be szaggat a játék nem kicsit.
    A mesterséges inteligencia gyk 0. A katonák (hangsúlyozom,nem a zombik) rendesen csak állnak lőnek meg felénkfutnak.5 fejlövés pisztollyal 1 méterről nem elég nekik!!!Plussz az esetek 70%-ban bepozícionálnak hordók mellé és semmi más dolgunk nincs mint 2-t a hordóra lőni.A legnagyobb "para" az hogy a zombik kitörnek a szellőzőkből,kb 0 ilyesztőhatással..Apropó zombik a játék készítői szerint a zombik jószokása a szellőzőkben mászkálás mert 10ből 8 onnan búik elő..:)
    A hangok nagy büdös 0-k ilyen fegyverhangokat utoljára 10 éve hallottam valami 3adrangú fps-ben.
    Arról már nem is akarok beszélni hogy hemzseg a játék a bugoktól.Torkolat tűz általában nincs,néha előelő villan a fegyvereinkből.Hdr bekapcsolást inkább felejtsük el mert agyonvan túlozva úgy fénylik pár dolog mintha a napot tükröznénk egy tükörlappal.
    Csak lebeszélni tudok mindenkit erről a játékról,de tényleg srácok kár még a magyarosítás is hozzá ez még 2000-ben is egy fos lenne,talán vmikor a quake 2 idejében villoghatott volna,bár kétlem..
    Aki gondolja próbálja ki de csak a fentebb tapasztalt szánalmas húzásokat fogjátok tapasztalni.
  • grebber
    A reloaded crack tényleg nem müködik az orosz verzióval??
  • Mr_no_NaMe
    Ezer köszi
  • hykao #236
    Tessék: KATT
  • Mr_no_NaMe
    Valaki feldobna egy mentést a játék legeslegelejéről? Hibás nekem is :S
  • Solid Snake
    Én már leszedtem és szeretném megköszönni
  • hykao #233
    Igen, ez olyan. Olvass vissza, nemrég írtam egy elég hosszú szösszenetet a játékról.
  • hykao #232
    Pár percnél tovább nem nagyon kell várni soha. De mondom, ez egy béta, nemsoká kész a teljes magyarítás, akkor pedig lehet majd tölteni várakozás nélkül.
  • Bence94
    akkor ez olyan hogy minden szöveg anol de a hangok oroszok?ha igen a játék milyen mi a lényege?
  • kryst
    Nekem a második pálya betöltődésénél eldobja magát a játék.
  • ScarY MAN
    nemtudnad mashova feltolteni? RS aztirja h sokan toltottek most le blablabla... probaljam meg par perc mulva...probalgatom en de hat sarik ram....
  • hykao #228
    Nos folyamatosan dolgozom az angol feliratos INSTINCT teljes magyarításán. (csak az átvezető videók feliratainak fordítása van hátra)
    Addig is, aki nem bír magával letöltheti a nem automata telepítős BÉTÁT: KATT
  • hykao #227
    Viszont annyiban segíthetne valaki, hogy ahogy játsza a játékot, mentéseket készít nekem az átvezetők előtti állásról. Kiadás előtt mindenképp le szeretnék ellenőrizni minden feliratot, hogy helyesen jelenik-e meg stb. viszont a játékot mégegszer végigjátszani se időm se kedvem.
  • hykao #226
    Ez a hiba az orosz verziónál is előfordult, mind az Instinct, mind pedig a YAE esetében. Szerencsére csak új játék indításakor. A megoldás: próbálkozni, próbálkozni... Előbb utóbb tovább fog engedni, és utána már nem lesz ilyen hiba mentett állás visszatöltésekor.

Más: belekukkantottam én is az angol verzióba. Úgy tűnik imáim végre meghallgatásra leltek, és ebben már nem erőltették az angol szinkronhangokat! Az átvezetők viszont már feliratozva lettek, amik az orosz verzióban még nem voltak. Úgyhogy lefordítom az átvezetők feliratait, és jön az újabb verzió a magyarításból nemsoká az orosz és az angol verzióhoz is. Bár lényegében ha a magyarítás felkerül, akkor mindegy melyik lett felinstallálva, mert a hangok így is - úgy is oroszok lesznek, a feliratok pedig magyarok.
  • Gerisone
    ezzel a hibaüzivel lép ki! má mindent kipróbáltam
  • ricsa008
    de sztem a gép elég neki leszedem én is és akkor már talán többet tok
    de ki tudja lehet a crack a hibás ezt felraktad: OpenALwEAX.exe ez is lehet
  • ricsa008
    megnéztem sajna semmit nem reagál a crack az orsz verzioval uhhogy nekem is lekell szennem a reloaded-es -t
  • Gerisone
    3000+a64, asus a8v deluxe alaplap. 4x512 ddr, gf6600gt 256mb,
    szerinted valamejik hardverrel nem kompatibilis?
  • ricsa008
    kössz felteszem és megnézem
    milyen géped van?
  • Gerisone
    Na itten van-e a krekk
  • Gerisone
    de én tudok cserébe hogy valaki megmongya miért lép ki a játék hibaüzivel
  • ricsa008
    Akkor senki nem tud egy Reloaded-es cracket?
  • Gerisone
    mit csináljak ha az első videót elskippelve c++ error van? és kilép! valaki?
  • ricsa008
    nem tudja valaki feltenni a crack-et hátha jó az orsz verzióval is
  • Prince23
    Ja nekem is, próbáld a dtsh.hu-n. ott lehet szedni a palántát.
  • hykao #214
    a képregényes átvezetők alatt az orosz verzióban nem is volt feliratozás egyáltalán. no mindegy, majd megnézem, csak legyen időm rá.
    Az ékezetes betűket nem jeleníti meg, és a képregényes videók alatt nincs felirat, csak valami fájlnév, vagy ahhoz hasonló.
  • ricsa008
    nem tom leszedni besz@art a wanadoo és még a crack-et se látom sehol
  • hykao #211
    Közben azért meg lehet próbálni felrakni az orosz verzióhoz készítettet, hátha nem is kell semmin változtatni. :)
    Köszi!
  • hykao #209
    Ahogy lesz időm, passzítom a magyarítást az angol verzióhoz.
  • ricsa008
    nem tudom mihelyt ójra működik a Wanadoo leszedem és akkor majd kiderül
    A Reloaded verzióhoz vajon jó a magyarítás?
  • ricsa008
    RELOADED!!!!!
  • Sidewinder
    letöltöttem a Solider SOBR nevű orosz játékot. De nem tudom telepíteni:S. Ugyanis a telepítés 4. lépésénél felajánl 1 helyet ahova nemtom mit rakna (mert nem cirill betűkkel írja ki a dolgokat hanem csak krikszkraksz van:S) ezt leokézom neki. kíír erre 1 újabb krikszkrakszot,hogy nem jó amit le lehet okézni. ha választok neki másik helyet az se jó neki (asszem a setup1.bin fájlal kapcsolatban ír ki vmit mert azt el tudtam a sok akármi között olvasni.az a hely se jó neki amit ő maga ajánl fel meg az se ha megváltztatom).Mit csináljak? Lécci segítsen vki akinek megvan a játék mert nagyon szeretnék játszani a Soldier SOBR-el.
  • gumibéka
    Szia,az előző játékoshoz hasonló szituval küzdök. Kérném a segítséged, ha tudsz ebben (azt írtad kérdezősködjön). Egy dvd5 méretű Alcohol imagét kaptam egy torrent oldalról, a legutolsó démonal felrakva a gémet, az előző hozzászólóhoz hasonlóan a SF driverek telepítése után egy serialt kér. Mi a trükk benne, vagy van valami törés hozzá? A visszaolvasással és az általad adott oldalon nem tudtam előrébb jutni, figyelmetlenségből vagy alapvető kézség hiányból, nemtudom. Üdv.
  • grebber
    Szerintem tuti idegen lények szabadultak el azért kellett az atom :D
  • Rash87
    Sikerült végigvinni.
    A végén lehetett volna több akció is:)

Azt meg sajnálom,h nem lesz olyan verzió,pedig jó játék.Meg sztem sok dolog derül ki a képregényes átvezetőknél,pl. én nem tudtam,h Nyolcast minek nyírta ki,de így már érthető volt.

Később még egyszer végig fogom vinni
  • hykao #201
    Nem mondtam, hogy rossz, csak mérsékelt az érdeklődés iránta...illetve maga a történet nem egy egetrengető egyediség... :) Mellesleg az átvezető videók jelentős része a főszereplő trió közös magánéleti - a sztori szempontjából - lényegtelen száláról szól...

Amúgy meg biztosra veszem, hogy eleinte a PARAGRAPH 78 c. film alapján készülő játéknak indult. A korábbi képeken látható, hogy a Paragraph78 egyik főszereplője lett volna a játékos, ill. még a játék fájljai között meg is maradt ez a dds fájl...

De nagyjából megkísérlem vázolni a szorit, amennyire emlékszem rá...

SPOILER!!!
    1957-ben becsapódott valami, valahol Szibériában. A becsapódás helyén valamilyen kémiai vagy biológiai anyagot tartalmazó tárolókat találtak...Hruscsov megbízta az akkor még fiatal mittoménmármilyennevű tisztet, hogy vizsgálják meg és kísérletezzenek ezzel az anyaggal (gondolom ez volt, vagy ebből lett az INSTINCT - ösztön - nevű vírus).
    E célból hozták létre a "baráti" Észak-Korea területén azt a bizonyos titkos laboratóriumot, ahol ügyködnünk kell a játék során...
    Aztán változtak az idők, az érdekek, és az emberek is...a fiatal katonatiszt mára öreg, ősz és gonosz bácsi lett...a nemesnek hitt eszmék pedig szép lassan ellaposodtak, helyettük a pénz lett a cél...
    A mi csapatunkat vakcináért küldték oda...mert ugye elszabadult a pokol..., de persze ahogy ez már lenni szokott az unalomig elcsépelt történetekben, nem mondtak el mindent a helyről, az ott folyó kísérletekről és a vakcináról...
    Még landolás előtt a gépünket találat éri - pár ember kiesik a csapatból...:)
    Aztán jönnek a koreaiak - még pár ember kiesik...marad a három főszereplő (Nyíl, Fehér és Nyolcas) akiket ugye felválta irányítunk a játékban...
    Bent aztán több dologra is fény derül, például, hogy mi is megfertőződtünk, így a vakcina már létkérdés is egyben, illetve, hogy NYOLCAS összejátszik az ősz hajú gonosz bácsival, akit még anno Hruscsov bízott meg...
    Végül csak FEHÉR éli túl a kalandot (NYOLCAST és a gonosz ősz bácsit is kinyírja), aki bár megfertőződik, de a protovírus hatására nem válik élőhalottá, hanem csak a vírus - a kísérletek szempontjából - kedvező hatásai érvényesülnek a szervezetében...még épp biztonságos távolságba ér, amikor is 2004 szeptember 9.-én megsemmisítő légicsapást mérnek a titkos laboratóriumra...

Kb ennyi, ha jól emlékszem...

Ez a hatalmas robbanás akkor és ott a valóságban tényleg megtörtént, de a mai napig nem tudni, hogy mi robbant ott és mitől valójában...

Három nappal később a világ híradásai kb. így számoltak be az eseményről:

"Nagy erejű robbanás rázta meg három napja a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság északi részét, közel a kínai határhoz. Titkolták, de már a műholdfelvételeken is látszik a gomba alakú felhő, a hatalmas kráter. Nem zárják ki, hogy nukleáris detonáció történt."