8
Miért szakad meg a jel egy idő után?
  • Pheel
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1041544313
  • SgtChris
    Köszönöm szépen a kimerítő választ. Mindig öröm, ha intelligens emberekkel hoz össze a sors... :-S
    Kár volt az idődet pocsékolni erre a belinkelésre, miért nem mész és égetsz meg pár hangyát te nagyeszű...?!
  • csabiks
    Havernak is ilyen van és ugyan ez a baja, nem játszásra van ez kitalálva!
  • Boconadi
  • Thanatos
    egyszerü a válasz: játékra wireless nemgyerebe :) ennyi, szvsz jól tippelsz és valami energiatakarékossági marhaság lehet vagy iylesmi, mert nomrál bill-nél ilyenről még nem hallotam, max arról hogy x db gombnál többet nem bir ha egyszere nyomod le őket (ez ált olyan 3-5 gomb egyszerre) , bár leeht nálad is ez van csak ez wireless miatt pl egyszerre csak 1 gomb :P
  • SgtChris
    :-) Megnéztem, de nem ez a gond...az ujjam már az asztallapot nyomja... :-D
    Viszont az oldalirányú, vagy átlós mozgásokra "haragszik". Tehát az előre oldalra kombinációra, vagy az irányváltások esetén megáll, fel kell engedni valamelyik gombot, hogy a kívánt irányba meginduljon... :-S
  • bardocz
    Biztos eléggé erősen nyomod a gombokat?Nem csak így ráteszed az ujjad az meg besüpped annyira hogy úgy érzed mintha nyomnád?Próbáld meg erősebben nyomni hátha nem lesz eza probléma.
  • SgtChris
    Hali Mindenki! Épp ma vettem a fenti típusú billentyűzetet, illetve egeret, tetszik, meg minden, de azt nem értem, hogy FPS játékok alatt, az irányító billentyűket (WASD) folyamatosan nyomom, pl. előre, akkor mindig megáll, úgy 5 mp-ként. Főleg, ha közben oldalirányban is "lépek". Ez fennáll az eddig kipróbált összes játékkal. Gondolom valami energiatakarékossági oka lehet, hogy megszakítja a jelátvitelt, de ez így nagyon nem okés.
    Valakinek hasonó problémája volt-e? Vagy tud-e megoldást?
    Köszi!