22
SonyEricsson Z530i kifüggetlenítése
-
deedee001 #22 sziasztok van 1 sony ericsson k 610im tud valaki valam i jo programot hozzá imei 35463801 975827 4 25 -
Inquisitor #21 Legálisan? Sehogy. Vagy illegális, vagy eleve független volt. De használtboltosnak nem kell tudnia, hogy amit bevesz független készüléket, az eredetileg is az volt e? -
BIZ0906 #20 A használt telóknál (bolt) akkor, hogy függetlenítik ha elvileg nem legális? -
#19 Ha jól tudom, 7200Ft-ért feloldja a hálózat korlátozást a Pannon. Viszont ez sem lesz meg 2 napon belül, inkább 2 hét a reális (Vodafone-al van tapasztalatom ezen a téren: ellenőrizték a papírokat, aztán a pénz befizetése után postán kiküldték a feloldókódot, a szükséges utasításokkal együtt.) -
#18 1.Illegális.
2.Lenyomzhatnak (mégpedig látják hogy z a telő amit náluk vetétl abban már nem pannonos sim van.
3.Mehetsz pár évra a bortonbe,vagy fizetsz egy baszott nagy birságot.
4.Zárható. -
#17 vegyél egy ugyanilyen SE-t kifüggetlenítve és akkor megspórolod a függetlenítés árát, a kábelt se kell megvenned, és ráadásul sokkal többe is került a dolog, bonyolultabb megoldás kell még akko PM -
#16 szolgaltatonal nem tudom 2-3000HUF -ert... ott inkabb a 7-10000HUF -ot mondanam de nemtom pontossan. sokkal nem lesz se olcsobb se dragabb. -
Shadow041 #15 ezt a kifüggetlenítést még megfontolom h otthon vagy a szolgáltatónál legyen -
#14 akkor 2 napod lesz ra hogy megcsinaltasd.
miafasznak vennel hozza 5-7000HUF -ert egy szervizkabelt es csinalnad meg avval (amit utanna persze semmire nem fogsz hasznalni) mikor egy boltba is megcsinaljak 2500-3000HUF -ert. realisan gondolkodj. -
Shadow041 #13 nem úgy vagyok vele
csak a tesómnak lenne az a telefon és mindenki t-mobil-os a családban és neki csak az a teó kell ésakkor meg akarom csinálni h bele lehessen tenni a t-mobilos sim-et
kedden kapná meg a telót HA találok egy módot h ki tudnám függetleníteni -
#12 persze mert O ugy van vele hogy add uram de rogton... -
Szabi1991 #11 pappferen is nyitott egyett :) -
#10 hajra -
Shadow041 #9 de én otthon szeretném megcsinálni adatkábellel -
#8 akkor hetfon bemesz egy boltba viszel magaddal nemi penzt es egy ora alatt megcsinaljak. ennyi -
Shadow041 #7 a pappfer-t már néztem és ehhez a telóhoz semmi sincs ami a kifüggetlenítésre utal -
#6 kifüggetlenítsad!!! -
Shadow041 #5 nem lehetne vmilyen progival kifüggetleníteni? -
#4 pappfer forum -
Shadow041 #3 tudom h csak kábellel megy
de h kell kifüggetleníteni? -
LeePí17 #2 függetlenítés csak kábellel -.- -
Shadow041 #1 hello all
sürgősen segítség kell egy PANNON-os SE Z530i teló kifüggetlenítéséhez
ha vki tud segíteni pls írja meg nagyon fontos lenne
előre is köszönöm