34554
  • antgecc
  • RedDevilsza
    ez: [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1169231496&no=31504]#31504[/url]
  • dvid95
    miért akkor mivan
  • Muki100
    véletlen a play as guest gombot nyomod meg a játékban?
  • dvid95
    enyit csináltam de még mindig vendég vagyok
  • lolSL
    account menüben regisztrálj és add meg a termékkódot, aztán azokkal az adatokkal lépj be a játékban.
  • dvid95
    köszi és itt pontosan mit is csináljak
  • lolSL
    eu.battle.net
  • dvid95
    CS
    Megvettem a játékot.
    Baro felraktam de most nem tudom pontosan hogy aktiváljam és most csak vendég vagyok.
    segítsen valaki pls
  • lolSL
    esportfogadás
  • Fabio Capello
    én is azt vettem, fél nap alatt átraktak EU-ra.
  • lolSL
    amerikai.
  • sirdond
    sc2 féláron, csak 30 dollár
    ha valaki mostanába akarana beruházni rá
  • Muki100
    blue flame hellion
  • holy84
    Mi az a BFH build ???
  • Muki100
    +nani code s

Valamelyik régebbi MLG-n az összes slayers a BFH buildet használta és 2-3-4. helyet vittek haza.
  • Hegi90
    nyert 25 ezer dollárt. Szerintem bejött...

1 szaros build végig... Mondjuk én inkább azon csodálkozok, hogy miért nem verték ki hamarabb.
  • Ams
    Naniwa egy BO-t (FFE) hozott egész mlg-re,

nem jött be neki... :P
  • lolSL
    34-5 a vége
    +drg és naniwa a listára
  • sirdond
    simán nyerni fog szerintem,bár én még bízok naniwában
    pls,ne legyen zvz döntő
  • lolSL
    leenock durva
    26 nyert map és 3 vesztett ezen az mlg-n eddig :D

idra huk boxer mma mvp akiket kivert a versenyből
  • lolSL
    MLG_Adam
    After extensive investigation, review of the video files and 2011 Pro Circuit rules, we have determined that the replay had no impact on the tournament flow or the match results. Build orders are displayed at the end of a match on the stats screen. So the replay that was viewed would have revealed nothing the match stats page would not have revealed otherwise.

Additionally, to clarify, the Complexity manager was allowed in the booth, accompanied by MLG staff, after the match had started in order to keep the game in motion after a discrepancy with his player that would have impacted the continuation of the game. Moving forward, we will look at rules outlawing any replay views on a tournament PC
  • sirdond
    csak hozta a formáját
  • unknown nick
    Most ez a harmadik nap azért megcáfol :)
  • lolSL
    sose fog rendes versenyt nyerni
  • Aradebil2
    szánalmas:D
  • Aradebil2
    ez az idra mennyire szánalmas,istenem,elképesztő
  • Aradebil2
    haypro mit reggelizett?
  • unknown nick
    Bunda ide vagy oda, és attól hogy becsúsznak hibák van pár jó meccs. Nekem az első 2 nap jobban bejön, mint a lezáró vasárnapi szakasz. Ami nem tetszik, hogy nem raknak ki minden VOD-ot.
  • Hegi90
    hat kollega az tenyleg nem egyszeeu jatek :)
  • Hegi90
    Attol meg a topikban van a helye...
  • unknown nick
    Inkább azt mondanám, hogy counter, de csak bizonyos feltételek teljesülése mellett hard counter.

Tény a főnix jól sebez rá, ha jó pozícióban van. A hydrát: mikor egyenként kelnek ki épp, kevés van belőle, blokkolja egy tereptárgy, line-ban mozognak, ha tankolja más unit a graviton megüti rendesen. De azt lemenedzselni egy üvegpohárral egyensúlyozva és egyenként kifókuszolva nem egyszerű.
  • lolSL
    már kitárgyaltuk 3 napja hogy bunda az mlg
    ha nem tetszik nézz mást!
  • Hegi90
    En csak azt irtam, h a hydra nem counterje a p airnek, a kozhiedelemmel ellentetben. Asszem ez meg mindig igaz...
  • Hegi90
    Tisztesseges versenyeken minimum mas mapot raktak volna be sztem. Vagy lefalabb egy bocsanatkeres vagy valami. De ez igy ebben aformaban kurvara nem sportszeru. foleg, hogy a meccs elott,kozben es meg utanq is jott a BM naniwatol. Rohadt kis fasz...
  • unknown nick
    Amíg hivatalosan meg nem erősítik, addig urban legend. Ráfogják, hogy csalt, de első napon tisztán BO2-ben leverte a háromszoros GSL bajnokot. Utána mégegyszer.

Szerintem nem volt tudatos, amit csinált. A bírók közvetetten megelőzhették volna az egészet, ha a sorozat kezdete előtt elengedik budira.
  • unknown nick
    Amiben felkapkodta a hydrát a toss. Egy viszonylag early ling rush+drone pull cheez-el indított a zerg. Miután mindketten életben maradtak és a "szokványos" játékmenet felborult.
  • Hegi90
    Naniwa meg durván csalt :O
  • Hegi90
    cheese? melyik meccsről beszélsz most?
  • unknown nick
    Dilettáns felfogás. Egyáltalán nem szokványos játék volt, teljesen felborult az idő egyensúly nestea cheeze próbálkozása miatt. És rohadtul nem egyszerű olyan helyzetbe hozni a főnixeket, vagy ritkán adódik alkalom, hogy kár nélkül felkapja a hydrát. Ehhez olyan magasan kvalifikált érzék/játékos kell, mint egy jó zergnél a magas APM. Egyébként pont abban a gémben vesztett a toss, annak ellenére hogy tea out of controlban volt. Ott állt egy tucat unitja a makró heccsnél a felgyülemlett overlordok mellett és jó ideig nem vette észre.

Toss a cheezet következőleg vissza is adta, egy canon rushhal.

Btw. 4v4-el példálózni vicces. Ezt a gamet 1v1-re fejlesztik a többi fun faktor.