StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ték
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Dixie Flatline, 12:44 - PC - Játék: RTS - ADATLAP - (3 komment)
Egy lefordított koreai cikk szerint idén év végén megindul a Starcraft 2 béta fázisa, azaz jövõ év elején újra powerarmoros ûrgárdistákkal, zergekkel és protoss harcosokkal fogjuk pusztítani a világot. Oh és a cikk szerint lesz egy új, Kerrigan-re épített faj, mely egyfajta átmenet a Zerg és Protoss faj között. A három meglévõ oldal pedig két-két új egységet kap. A sztori ott folytatódik, ahol az eredeti befejezõdött és a régi Starcraft szervereket lekapcsolják, hogy biztosítsák a folytatás sikerét. Ez utóbbi persze erõs feltételezés, mivel Dél-Koreában, ahol több tévécsatornán mennek a Starcraft bajnokságok, ez népfelkelést eredményezne és egyben nukleáris csapást mérnének a Blizzard fõhadiszállásra.
A nagy bejelentést szinte biztos, hogy a május 19 és 20 között esedékes Blizzard Worldwide Invitational bajnokságon fogják megejteni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Dixie Flatline, 19:21 - Játék: RTS - (20 komment)
A 1UP podcastjában arról csiripeltek a kismadarak, hogy a legvalószínûbb helyszín az új Starcraft játék bejelentésére az idén május 19-én és 20-án esedékes Blizzard Worldwide Invitational rendezvény lesz, ahol különféle Blizzard játékbajnokságokon mérhetik össze a vállalkozó kedvûek határtalan erejüket. Köztudott, hogy Dél-Koreában a tévécsatornák felén Starcraft versenyek mennek, a helyi SC bajnokokat pedig pápaként tisztelik, így egyértelmû, hogy a legnagyobb felvevõpiaccal rendelkezõ országban fogják bemutatni a folytatást.
Korábban már többször elhintették, hogy 2008-ig bezárólag várható a nagy Starcraft folytatás, legutóbb például a Blizzard egyik üzleti nyakkendõse Itzik Ben Bassat regélt errõl.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Reménykedjünk 😊
Én személy szerint biztos vagyok benne, hogy a Blizz nem felejtette el a SC-t, az egyik legnagyobb dobása volt. Szóval szerintem hamarosan(azaz 2 éven belül) kapunk majd hírt munkájukról, ami gyökeres, de jó válltozásokat mutat majd. Biztos jobb grafika és többféleség jellemzi majd az új SC-t, miközben W3hoz hasonlóan sok minden változik a rendszerében, de a régi hangulat és a játékélmény nem veszik. Így ismét 1 világsikert ad majd a Blizz... legalábbis remélem.
Erre példa a SC Ghost, ami Quake SC-s modjának tünt, és nem is látott nap világot, mert csak átlagos lett volna, amit a Blizz nem enged meg magának.
És ha a fajokat kéne latolgatnom, akkor a story miadt azt mondanám, hogy a Zerg és a Hybrid biztos, Kerrigan és Duran vezetésével. És mivel 3an tuti lesznek, akkor 1 teljesen összekapcsolódott Prot&Terra csapatra gondolnék.
Szóval ha bejön a találgatásom, akkor 2009ben már a Prot vs Zerg csatáktõl lesz újra hangos a net😄 úgy várom^^
és szerintem a #18ban leirtaknak semmi értelme, biztos hogy csak blöff.
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
Még nagyon béta a mod de engem szórakoztat <#email>#email><#hehe>#hehe>
Eztis megveszem eredetben<#buck>#buck>
Mindegy, várjuk szeretettel.
megszokhattad mar... pécés gaming rulz* <#ravasz1>#ravasz1>
nalam fog menni tuti...
3700+ san diego @ 3GHZ, 2 csiga ram, 512es x1900xt meg tinyxp...(lenyegesebbek) 😄
* /inkabb remeli <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
System Requirements for PR!
System Requirements will be higher than that of WC3 TFT. This is because of the large amount of Jass code running in the background. Also the textures are much higher quality then the ones in TFT and more units will be on screen so a better GPU will be required. Most of the staff have mid end to high end computers as we use 3D Max and Photoshop to create the art. The following is an estimate based on what some of the staff uses.
CPU:
Any AMD X2, AMD 64, Intel P4 (at least 1.8 Ghz), Intel P-D, and Intel Core Duo (2)
GPU:
Any mid end card from the ATI x800 Gen or NVIDIA 6600 Gen will be fine. I am not sure if WC3 can use Crossfire or SLI so there may be no benefit given from them.
RAM:
I would recommend at least 512 MB if you are running XP which is standard for any new games.
Forrás: PR Forum
"Néhány lelkes rajongó megunta, hogy a Blizzard nem igazán akar folytatást gyártani a Starcrafthez (vagy legalábbis nem tudunk róla). Ennek jegyében a Warcraft III motorjára átültetik a legendás RTS-t, némileg csiszolnak rajta, pár új pálya és kész is a termék! A Blizzard álláspontja egyelõre sajnos nem ismert (egy éve érdeklõdtek a stúdió véleményérõl a fejlesztõk), mindenesetre a fejlesztõ srácok szeretnék magukat bebiztosítani, ezért másolásvédelem miatt négy (igen, négy...) játék eredeti változata szükséges az installáláshoz. Warcraft III, Frozen Throne, StarCraft, Brood War... "hivatalos" honlap erre. (thx TnS)"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Tudtommal az SC CD-k elsõsorban a zene, illetve a márkanév miatt kell, míg a WC3 a motor és a zserkesztõ miatt. Mondjuk a WC3 kieget nem értem, de nyílván van valami technikai jellegû magyarázata. Mindenesetre tudtommal eddig a Blizzard nem igazán állt szóba velük, de még nem is lépett fel a projekt ellen.
Mondjuk nekem tökéletesen megfelel a "régi" SC is, semmi szükségem grafikai feljavításra, az egységek portréi ezerszer jobban néznek ki benne, mint akár ebben a modban, akár a WC3-ban. Ráadásul egyelõre még félõ lehet a gépigény is, legalábbis maguk a készítõk emlegették a gyengébb gépek miatt beállítható alacsonyabb unit limitet. Na ja, 50-es limit talán, ha rushhoz elég lenne...
inkább valószinüsítem, hogy a blizz nem akarja megadni nekik az engedélyt a kiadására..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Úgy tudom amúgy h azért h ne sértsenek nagyon jogokat, csak olyan gépen lesz hajlandó elindulni, ahol fel van téve az eredeti Starcraft, Brood War, Warcraft 3 és Frozen Throne. Persze ez nemtom h tényleg így lesz-e. Nekem nincs sok eredeti játékom, de ezek megvannak eredetiben (a Diablo 2 is a kiegészítõjével 😄). Szóval az eredeti játékaimnak kb a fele Blizzard 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP