StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Na toltam megint egy csomo meccset, a protosok nagyoon tetszenek, csak veluk megyek. Konyu az epitkezes es a zealotokat nagyon birom 😊
Szerintem a szintjehez kepest az Al nagyon fejlett, sokkal fejletebb mint mas strategiakban. Allandoan betamad probalkozik folyamatossan, csesztet nem hagy beken.
Idaig tokeletesen meg vagyok elegedve.

A LAN meg kar erte mert en inkabb a haverokal tolnam eloben minthogy prok lenyomjanak allandoan. Amugy még sok lan-t szerveznek cska nem tudni rola, mi is a haverokal havonta csinalunk lant.
DJ RX7
jól vagy? <#hehe>

:3

DJ RX7
2. hullám utána kész, vége. nem támad már rendesen. sima gyõzelem.

berlinboy6329
anjnyi az egész,h kb 9 paraszt után csdinálj supplyt,aztán fosd a parasztotz,megint supply,közben mehet egy barrack/....mihelyst megvan a cucc,gyárrtsá egységhet...3-4 rine/...aztán ugyanez mehet tovább...paraszt már nem kell annyi,de mehet....szal egység...supply,eggység,épület..egyésg,supply,épület,supplysupplysupply,épület,egysééééééééég,exp,egység supply,paraszthalmot az expre,supppllllyyy,egyséééég,és fejlesztések ekkor már mehetnek bõven.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bélanéni
Ja és én 1v1 partyt nyomom, ezen a pályán: (2) - AI - Blistering Sands.s2ma

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
AI 3.0 ---> LINK
Nekem alig hagy idõt bármire, elsõ 2-3 percben jön az elsõ pár infantry, és kb. 7-8. percben a második hullám, amit már nem tudok megfékezni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

berlinboy6329
Nekem mocskos volt....A kék bedarálta elõlem a másik 2t,és aradt õ...De semmi kihívás mondom...Ledaráltam az elsõ kékbázis,a másikat is,ás csodálkoztam,h nincs victory..Aztán láttam,h 3 van neki-...lol..Miközben bedaráltam azt a 2. visszaépitette,lol....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bélanéni
Jó neked! Vagy nekem? 😊

berlinboy6329
Nem lehet beállitani az AI-t 1v3ra?:C

Már semmi kihivás..

Kandurex
Melyik AI -t használod? És milyen mappokat, engem kurvára nem támad,..sõt szinte alig építkezik valamit :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bélanéni
Szégyen ide vagy oda, most játszottam a 3. meccset, és a gép bedarál mint az állat, tök mindegy T, Z, vagy P jön. Tuti nem csinálok valamit jól, pedig termelek mint állat, védelmet is mindig építek, de valahogy mindig nagyobb sereggel jön az AI. Mintha csalna <#hehe>

Kandurex
Faluját? ahh...enyhe Warcraft utánérzést vélek felfedezni a mondat mögött 😊)

Prince of Máté
Hú ez a Nydus Worm nagyon brutál, most tudtam meg, hogy nem csak 10 egység fér bele, hanem bármennyi. Kipróbáltam, belehánytam 120 hydrát, amire kiért volna a fele is, már rég lerombolták a gép faluját 😄

Sheltem
Úgy legyen <#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Megmondom mi a baj. Manapság egyre kevesebben csinálnak LANt ahogy egyre több embernek van gyors nete. Persze tudom én milyen egy LAN hangulat, de be kell látni egyre kevesebb van belõlük, és ezek között is kevés az ahol nem elérhetõ az internet.

Biztos hogy "komálja" majd, gondolj csak a kollégiumok, stb. helyekre.

ProGabe
így van. blizzconon megmondták, hogy lesz LAN, csak be kell hozzá jelentkezni b.netre (szerk: magyarul meg kell "mutatni", hogy eredeti a játékod)

ez van, PC-only játék esetében nem tehetnek mást. itt van az élõ bizonyíték, az AI-mapek esetében, hogy mindent meg lehet oldani, fel lehet törni. lesz majd fake b.net is, lehet már a beta alatt elkészül...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
Nem lesz vele baj, a battlenet ívesen leszarja, hogy egy IP -rõl hány ember jelentkezik be, õket csak az accountok fogják érdekelni, mint ahogy eddig is. Képzeld csak el, pl. egyetlen egyetemista se tudna játszani, vagy bármilyen intézménybõl, vagy közös lakóházakból se mert egy azon az IP,

Sheltem
Nem tudom ez hogy lesz megvalósítható. Képzeljünk el egy hagyományos lant, ahol 1 ip címen van mindenki és játszani akarunk mondjuk 2v2t (én a nagyobb játékokat sose szerettem).
Egyrészt olyan net kell ami 4 embert lagmentesen elbír, másrészt nem tudom a battle.net komálja e majd, hogy 4 ember van 1 ip címrõl bejelentkezve. Errõl van már valami infó?

szerk.: Mondjuk olyan dologról beszélek ami úgysem hiszem, hogy elõ fog fordulni(lustább vagyok már annál, hogy a gépemet cipelgessem pláne mióta HAF932 házam van ami minden csak nem könnyû), de pl cimbora munkahelyén fasza gépek vannak fasza nettel ott tudnánk tolni, de így hogyan...elválik

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Ez nyilvánvalóan az SC1 játékosok "hardcore-abb" felének okoz gondot. Én abszolút nem érzem hiányát, de ez biztos abból adódik hogy nem játszottam SC1-el, és nem vagyok HC játékos. Nekem a Bnet2.0 nagyon nagyon bejön, amit eddig láttam belõle, profizmusra utal, nekem maximálisan megfelel. Ha jól értem, az esetleges lagok miatt aggódnak sokan, én egyelõre nem tartok ezen a szinten, jobban leköt a stratégiák kidolgozása. Szerintem azért Blizzard tudja mit csinál, ezen kívül tuti 3 nap alatt kijön egy LAN crack, ezek után... <#vigyor0>

Kandurex
max. osztott netrõl bejelentkeztek, mindannyian :/

Sheltem
Azért az elég gáz, hogy pont egy Starcraftba nem lesz lan... Nem akarom újra ezt a témát elõhozni, de nagyon csúnya lépés volt...
Nyilván ez a warez ellen lett kitalálva, de aki battle.net en akar játszani az ígyis úgyis megvette volna.
Félre ne érts, én nagyon örülök neki, hogy kapunk egy 2010 es starcraftot annak mégjobban, hogy kijön kb 4 hónapon belül és elsõk között fogom megrendelni a collectort, de a lan hiányozni fog.
Jó öreg Lanpartyk...:/

bélanéni
...ja bocsánat, a Faster ladderes játékon megütköztem. Egyelõre minden más nagyon bejön.

unknown nick
Egyébként megtapasztalva saját szemel a gamet bele tettek ugyan pár könnyítést, de a kapkodás marad, jól megoldották. Így az APM mesterek sem "sírhatnak". Valamit viszont az idõzítésekkel csinálhatnának, mert pár dolog baromi lassan készül fejlõdik. Nincs összhangban a felpörgött játékmenettel.

bélanéni
Lehet én vagyok igénytelen, de eddig nem találok fogást a játékon.

Sheltem
Terran és Protoss zene nekemis nagyon bejön. Zerg zenét furána érzem elsõre(lehet megimádom hamar egyelõre az elsõ részben jobban bejött).
Ez legyen a legnagyobb gondom 😊

berlinboy6329
Én meg vmit jól csinálok..Már én se döglök meg..Csak nem tom mitõl lettem hirtelen jobb....Semmit sem csinálok edig máshogy..Minél hamarabb kihozok ahány rine/linget/zelat amilyen gyorsan tudok,aztán ráállok maraára/stalkerrek+immortalra/roachra,meg teszek egy halom védelmet...Aztán jöhetnek..Ugyis lyan bénák...Alig vagyunk..van kb4 marineom,neki 6-8 lingje,betámad,lelövök 3 linget,és visszavonul...Csiomószó lvan olyan,h csak nekem kellene rondtos,és meg is vert,de helyette visszavonul :C

Sheltem
Mivel elsõre azt néztem mi micsoda a menüben,mit hol gyártsak, mihez mi kell stb igen másodszorra. Bocsánat te ász 😊

Kandurex
Én még veszíteni se tudtam 3.0 AI ellen, pedig megpróbáltam..<#idiota>

Lammer
masodszorra??? 😄DDDD

Ez meg olyan szinten gyenge, hogy nagyon erosen mosolyogtam (pedig jott ellenem egy rakas linggel 😄)... ugy bedaraltam, mint a sicc... pedig eleg regota nem jatszottam az elso resszel es a protkokkal voltam... ugyhogy nem voltam valami gyors... orulok, ha elerem a 150 apm-et ilyen kihagyas utan 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

csuszi

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
nekem kibaszottul tetszenek a hangok/zenék😊 fõleg a terra, de a többi is adja.

milyen cheates ai? mert amivel én tolom, 3-as abból kb. 3at bevernék.

MJ rulz Pink Team The Only One

bélanéni
Így van, mindig Fast-on mennek a replayek.

megvan a Base.SC2Data helye. köszi...

unknown nick
Ez a fast - faster engem is érdekelne, mert faster-es replayokon gyorsabban telnek a mp-ek.

Mindig a leggyorsabban mennek a komoly csaták, sokszor sírnak is ha nem arra teszed.

DJ RX7
mûködnek ezek? próbálta már valaki?

Sheltem
3.0t. Hát másodszorra énis könnyen elvertem :/ de legalább tudom gyakorolni egységeket, hotkeyeket stb.

Nekem nagyon tetszik a béta, de megmondom õszintén,hogy az elsõ starcraft zerg zenéje kb 5x jobb volt 😞
Ugye emlékeztek még mekkorát ütött?

zerg music

unknown nick
Ti melyik AI 3-at futtatjátok, mert tényleg jobb, de én ilyeneket nem tapasztaltam, hogy bedarálna. Jobban játszik, mint az alap de rohadt gyenge még így is. Vagy a cheat-est használjátok?

Hm. kérdés:
ezt a Base.SC2Data hova kell másolni? errõl nem találtam infót. 😊

Kandurex
Melyiket töltötted le? :/ mert amivel eddig én játszottam az nagyon gyenguszka 😞

Kandurex
Én is kíváncsi lennék valami erõsebb AI, ra, mert amiket én eddig néztem nagyon halványan produkáltak.

bélanéni
Már csak azt kellene tudni, hogy az itt lévõ Faster egyenlõ-e a Ladder-es játékokban lévõ Faster-el. Szinte kizártnak tartom, mekkora kapkodás lenne abból. Én amit láttam replay-t, ha jól tudom Fast-on néztem és az az itteni Normal-al egyezik meg.

Davidus
NB3ban legyenek mások a szabályok mint a bajnokok ligájában. VB dõntõt meg 2 labdával játszák!

V9ykn8_TZL0

köszi, hogy összefoglaltad, most próbálom

bélanéni
De legalább "csak" Fast lenne mondjuk a bronze ligáig vagy ilyesmi. Már legalul a Copperben is Faster van? Ez most csalódás. Tudom hogy ez RTS és nem körökre osztott, de azért mindennek van határa. Én azért bízom a Blizzard-ban, hogy a végeleges termék minden szempontból jól átgondolt lesz (az amatõrökre nézve is).

Muki100
Ez az AI 3.0 mindkétszer megpróbált rusholni, zerglinggel csúnyán el is kapott.
Lost templen protossal csak gyors nyomtam egy expet a sárga kristályokhoz, aztán miután bedarálta a fõbázist az expen toltam 2 carriert + mothership, onnantól GG. Nem is nehéz, hála a protoss chrono boostnak.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

szucsy89
😄DDdddd
ProGabe
kipróbáltam innen az insane-t. 10 per kellett a gépnek, hogy kihozza az elsõ Zealát. tehát ezért "õrült" ez az AI 😊

akik sírnak a nehézség miatt, linkeljek be pontosan, melyik Base.SC2Data-t használák!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sheltem
Köszi szépen <#eljen>. Mondjuk lehet keresni fogok valami könnyebb AI -t legalább amíg kiismerem az egységeket.

Igazából a legtöbb rts az csak a figyelem megosztáson múlik , az igazi stratégia általában a körökre osztott játékokban jön ki, csak az pokolian sok idõ, lásd total war széria , civilization stb na meg heroes 5 is.Itt magas apm meg ilyesmi számít, ki milyen gyorsan tud sok egységet leverni, na meg persze counterelés, ami viszont taktikai elem de nem olyan komoly a taktikázás mint a körökre osztott játékokban.