StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
bele kell szoknom nekem is... par olyan egyseg/epulet ami megmaradt az elso reszbol a gyorsgombja megvaltozott... en meg nyomom ugye vakon mint a mergezett eger es mar szinte orjongok**, hogy ->MIERT NEM GYARTOD b***d meg a za**adat mar!!4444nééégy

😄DDD

**legkedveltebb sorozatombol erzekeltessem a stilust -> Joe Swanson rulez 😄DD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

csuszi
ezért szenved, tudtam hogy valami alapvetõ bibi van, nem terjeszkedik. a main-ben már kristály sincs, a többi pedig fullon van.

MJ rulz Pink Team The Only One

Kandurex
ja, ja jó ötlet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lammer
semmi gond 😊 majd belejossz 😊

Nah ha majd mar lesz franko pvp, akkor tolhatnank ilyen EZSGÉTOPIG kupat <#vigyor3> <#buck>

(csoportrendszeruen, egybol kiesosen, akarmiben, csak legyen valami)

Lammer
steppest kiprobaltam... aaaaaa ez nagyon hurka... annyira jo volt latni, hogy a gep "hasznalja" a dronejait a merge-attack komboban a(z) unitjaim ellen... mint a prok amikor mar a vegso elkeseredettsegukben mikroznak a munkasokkal 😊

unknown nick
Leverte az exped, mert a mainen kívül nincs bányád?

bélanéni
(A Thor-t és a Battlecruiser-t csak a képek kedvéért gyártottam, már 10 perce megnyerhettem volna )<#buck>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Lammer: utoljára 10 éve RTS-eztem, szóval ez az oka a "szenvedésnek" + rohadtul nem ismerem még az SC2-ben alkalmazandó taktikákat, egyelõre még az egységeket és épületeket is alig ismerem.

Egyébként megnyertem az elsõ csatát P ellen!!!
Az elsõ hullám gyorsan visszamenekült, utána meg gyártottam mint állat.

Utolsó pillanatok:

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

szucsy89
nem lesz itt nehéz ai csak majd hús-vér ember ellen😊
Daell Drow
Desert oasis palyat probald ki 4.0-al.
itt ha zerg van ellened nagyon fossa az egysegeket.
berlinboy6329
steppes volt a zerg rush,a másik meeeeggg....õõõõõõ....az,ahol közel van az exp nagyon..Twilight fortress.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lammer
hat gyerekek ez meg mindig iszonyat gyenge 😄

melyik palyan toljatok? most mar kivancsi vagyok 😄

(bélanéni, berlinboy meg akik szenvednek)

berlinboy6329
+ a 4ben már védelmet is csinál..Eddig vissszavertem azt a harmatos támadást,besétáltam a bázisra és szevasz..igaz most,de már láttam,h volt 3-4 photon cannonja...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DJ RX7
na most kipróbálom 3v1-ben. <#wow3>

:3

ProGabe
most ez komoly? ennyi idõ alatt nem lehet 15 H-t és 10 U-t gyártani, egyszerûen kizárt. ill. neked addigra BC-k tömkelegével kéne rendelkezned

jó lenne egy ilyen AI, áruljátok el a titkot! melyik map?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince of Máté
Mert nem Canonnal kéne elzárni, hanem pl Gateway/Warpgate/Forge-al.

DJ RX7
terranokkal, P-k ellen simán nyertem nem kellett semmi taktika. 4.0-ban.

csináltam vagy 50 sima katonát az elején és a 2. hullámot és simán beverte semmi extra.
4.0-ban annyival több, hogy költözik a gép sok helyre.

:3

Daell Drow
Kiprobaltam a 4.0-t, hat jo erosre raktak a 3.0 utan.
En mindig csak protsal jatszok mivel az a kedvenc fajom.
A taktikam az hogy 2-3 paraszt utan egybol pylon>Forge>3-4db Photon cannon epitesevel lezaroma feljaratot, valahogy igy.
Egesz jol mukodott idaig, de most PvZ 1v1 felalasnal gyanus volt hogy elmaradt a tamadas. Aztan 5perc mulva megjelent 15hydra+10ultra es annyi a jol kigondolt vedelmemnek, nezhetek uj taktikat. :/
unknown nick
Melyik mapon játszátok a 4.0-át? Tényleg nehezebb, de még mindig gyenge.

berlinboy6329
asd,meghalt a darkblizz-.- 403

berlinboy6329
protossal voltam....Ám lehet repeket lesni az uj bétával is?

csuszi
pár tank simán szedi védelem mögül. pár darabos terran védelmet le nem szed földrõl, mehet neki levegõbõl, de ahhoz hülye, állandóan felõrlõdne a védelmi vonalon. nézzetek már repeket, mert így nagyon el vagytok veszve.

berlinboy6329
Ez ugyan egy csoda folytán nyertes csata,de ilyenekkel jött ellenem...2 kép,az elsõn próbálatm az egész sereget lekapni,amivel eredetileg jött a mellette léévõn az van,amit ugy 15mp mulva hozott,azok ott hátul láthatóak,2-3immortal,meg 1-2 stalker...

bélanéni
Velem is ez volt a gond amíg a replay-eket néztem, fel sem fogtam mi zajlik a képernyõn, mert le voltam nyûgözve. Most meg nem tudom mit csináljak 😊 Meg fogok majd nézni pár terran replay-t, de most nincs kedvem crackelni a B.net-et illetve jól elvagyok az ai-val.

Sheltem
Egyébként az AI hivatalos mirc csatija rizon szerver #sc2c ha valakit érdekel(bár a readmeben is benne van).
Mintha már lenne(vagy lesz) 4.1 is arról megy a téma 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

csuszi
alapvetõ hibák lesznek ott. min. 40 scv termelje a cuccost per 1 fõ, 1 exp. nem 2 barrack baszod hanem 3-6. attól függ mire mégy. bunker? siege tank? a terra védelem a legparasztabb, magasról pár tank kurva sokat fog.

Prince of Máté
4.0-ban nagyon hard gép lehet, ellenem jött 20-30 ultrával, beterítette a képernyõt, nem értem ellene semmit 😞

Rage47
én egyelõre nem is tudok a játékra koncentrálni, csak gyönyörködöm😄
Sheltem
Énis beleesek abba a hibába(mert f*sz vagyok), hogy 5-6 zealot után elkezdek menni carrier irányába (stargate, beacon stb) ami nem olcsó cucc, aztán csodálkozom, hogy 2 perc múlva ott figyel a gép a kis seregével mögötte a biztonságot nyújtó 4-5 siege tankkal 😊 Utána csak kamillázok. Dehát olyan frankók azok a kis seregnyi interceptorok 😛

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Persze csak vicceltem, mivel egész nap mást is csináltam, összesen vagy 5 meccset toltam eddig. Most sikerült az elsõ P hullámot elzavarni. Felhúztam rohadt gyorsan 2 Barracks-ot, kb 8 marinnal vártam a 3 Zealot-ot. 😊
Amit ProGabe ír, nagyon jó taktika, majd kipróbálom.

Sheltem
Ne add fel ilyen hamar 😊 Ez nem gyaloggalopp játék, ehhez is mint minden hasonlóhoz idõ kell 😊

berlinboy6329
Buzi print screen nem csinál képet,meglesem frapsszel...

berlinboy6329
Tyûû megint kikaptam..Ez azért nem semmi..Pedig a határig kitolom a gazdaságot....Volt 1 mutám(mennyiség!!),8-10 hidrám,12-14 roachom meg vagy 20-22 lingem,a lényeg az,h kb48 egységem volt,de LENYOMOTT...Jött kb. 15-17 mutával,meg 8-10 mutával,10-12 roachcsal,meg olya 6-8 linggel...Esélyem sem volt..eleinte mindig kóstolgatott,de aztán visszavonult,a végén meg erohant mint a szar..:C

ProGabe
nézzél repeket! tanuld meg mikor, mit kell csinálni

kezdetnek csak a Steps mittudoménmi nevû pályán játsszál, ha lehet Terrannal

azért ezen a pályán, mert ott mindig tudod, hol az ellenfél és nagyon szûk a bázisodra vezetõ út. azért Terrannal, mert el tudod zárni, ahhoz pedig így építsed fel az épületeidet:

3 Zealot 4 Marine ellen? sima ügy, hiszen a Marine-ok ott fognak állni a Supply depot mögött, így nem érik el azokat a Zealotok

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Daell Drow
Nekem a al3.0 mar konnyu, csak az elso 10 percet kell kibirni aztan utana valahogy ala hagy a gep intenzitasa.

Most kiprobalom a 4.0
bélanéni
Nekem ez már ultra hard fokozat. Lehet nem nekem való ez a game? <#wilting> Pedig annyira tetszik. Egyelõre nem adom fel, de egyszerûen nem élem túl az elsõ 5 percet, fõleg ha P az AI.

Sheltem
4.0 nehezebb mint a 3.0 😊 Próbáld ki.

bélanéni
Következõ meccsen ugyanez. Protoss bejön 3 Zealot-al, és kész ennyi volt a játék. Ennél gyorsabban nem tudom hogy lehetne gyártani. Úgy sietek mint a barom. A hülye marine-oknak van 45 HP-jük, míg a zealotoknak 100. Ez valahogy nem fair. 4 marinnal egyetlen zealotot sem nyomtam le. Nem értem, mintha OP lenne az AI, szerintem itt valami értékek módosítva vannak, vagy iszonyat b@lf@sz vagyok.

ProGabe
pedig írják is, hogy a zerg gyengébb, mint a másik kettõ, mert késlekedik vele az AI 😊

én is kipróbáltam a 4.0-át. második hullám? addig el sem jut ez a szerencsétlen gép, pedig aztán nem kapkodok, sõt

P-vel volt, 3 Gatewayt felhúzott, kifosott belõlük 12 Zealotot és ennyi. mire támadott volna, Roachokkal (taktika: egy darab Ling sem kell, Queen védekezik, gyártja a Lárvákat, Roach földalatti mozgását egybõl kifejleszteni -> instant win) már rég bent voltam a bázisán

bélanéni
Úgy kapkodtam mint állat, gyártottam zsinórban mindent, és mire megjelent 3 Zealot, nekem még csak 4 marinom volt, és szarrá vertek. Egyszerûen kicseszettül nyomul a gép.

bélanéni
Légyszi Kandurex próbáld ki 4.0-t, Terranokkal csináld.
Ha nyersz könnyedén, elárulhatnál valami ütõs taktikát, mert most a protossok 4 perc alatt szarrá aláztak.

Attól függ h játszol. Én pl mindig valami nagyobb egységre gyúrok, csak ahhoz meg sok idõ kell és addig meghalok 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kandurex
Még egyszer nem kaptam ki, pedig nem vagyok valami jó játékos,...nem tudom mit szenvedtek itt páran, na meglátom mit hoz ez a 4.0

berlinboy6329
Én meg tesztelTEM...Vagy szerintem lett tápabb,v nem tom de..MEGINT KIKAPTAM .ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Terrant kaptam,a zerg volt az ellenség...Ott mellettem egybõl....Gyártm a bunkert,volt 5 marineom,rámjön 6 zerg,leölik 3 marineom,bunkert közben teelgyártottam rinenel és sikerült visszaverni..Aztán épitgetem a seregem és jön õ is a seregével..Hydrák,roachok,lingek,nem vmi nagy szám..Le is irtom....Aztán siege tankot lecövekelem,elkezdem szedni a dronejait..namodnom ennyi az egész?Ez foooos...Aztán jött 3-4 hydra,esélyük sem volt a tankokkal szemben..na mondom mivan,te szar?Bééénaaa..Aztán rámküldött 6-8 linget,9-13 hydrát,meg 3-4 roachot...Meg is döglöttem -.-

bélanéni
Na 4.0 kipróbálva.
Nekem marhára nehéz. A második hullám olyan szinten erõs, hogy nem bírom tartani. Valószínûleg nem csak várni kéne és építkezni + sereget gyártani, hanem kissé dinamikusabban szorítani a gépet.

Prince of Máté
Ezzel a 3.0 AI-val csak annyi gond van, hogy egy idõ után nem lép tovább, és ha támad és látja hogy nincs esélye visszavonul 😞

bélanéni
Én tesztelem a nem cheat-est.
CHEATES ai 4.0

Kandurex
Mennyivel lett tápabb a 4.0? Valaki tesztelje 😊

csuszi
linkelnéd plz a cheates verziót?

bélanéni
Egyébként most komolyan, mit vártok?
Örüljünk hogy ilyen is van. Mondjuk aki kenivágja a témát, azt megértem, de akkor is jobb mint a semmi.