StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

536134
helló, volt régen egy videó asszem valamilyen "game con"-on ami bemutatta az editort, hogy miket lehet vele csinálni. Na most valaki nem tud egy tutorial-t, hogy hogyan kell olyan tápos Ultraliszket készíteni? 3 napja lógok az editoron de nem jöttem rá hogy kell megcsinálni elõre is kössz.

Aradebil2
lol télleg😞

Hegi90
azt nem írják meddig lesz downtime?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

azt benezted😄 az egy regi post mar nem a fixre utal:

07/05/2010 01:47:53 PDT

majus 7.en irta a kek ezt.

kuci06
linkt

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Aradebil2
There was a patch and there will be downtime.

this is a BETA test after all. nah végre vmi

berlinboy6329
Összeomlott az EU szeró-.- sc2master_server_error v vmi a franc...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Ez a mondta mit jelent?
belsõ teszt leáll ab éta pár napra..De a 2. mondat mit jelent?nem értem az összefüggést...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

antgecc
Egyet én is le tudtam nyomni, másikban 15 perc után dobott ki.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
most egész faján tudtam játszani,de h többet nem játszok custom 3v3at az biztos...ah husky mondta: its like 3v1

antgecc
Hopp, elõször olvasnom kéne, mi?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Jó már a bnet?

Aradebil2
am ajánlanám a gameket bgabornak,aki szerint az sc2 nem stratégiai játék..whitera tökéletes stratégiát dolgozott ki idra ellen,ha nem kezd el funolni,csak 1 meccset bukott volna

Hegi90
majd fent lesz youtube-on.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Klemice
idra whitera meccset hol tudom megnézni

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

FSpofon
"We have a repair utility in testing internally right now and we're also going to shut the beta down for a few days. With luck, it'll be in the next time the Beta is brought up."
fail beta is fail

Arab money

TurboX
a végén csak elöntötte a szar az agyát a srácnak, látszott hogy idegbõl játszik. amúgy szép, kiegyenlített meccs volt.
Aradebil2
epic comment sc2huról by csimpi:
1000 dolláros force field 😊 Asszem énis elkezdem használni 😄

Aradebil2
WHITERAAAAAA 😄

csuszi
rohadjanak meg. nem csak Magyarországon hosszú hétvége ez. és erre megszopatják a népet. faszkalapok.

MJ rulz Pink Team The Only One

Hegi90
whitera 😄DDDDDDDDDD
nagyon lazán nyomja gecc

Aradebil2
idra kezdi a bm-kedést,ez tetszik😄

berlinboy6329
Faszome zekbe a köcsögökbe,azvolt irva temaliquiden,h hétfõn lesz...

TurboX
ez a roach warren most meglepett idra részérõl
Hegi90
sajna nem sokat szólt hozzá a játékhoz 😞
hány meccs lesz még? 2?

Aradebil2
addig is hajrá whitera!
http://www.ustream.tv/channel/hdstarcraft

Muki100
Igen, ez elég gáz most mivel senki nem meri a dropok miatt a laddert bevállalni, a custom lobbykban tömörül mindenféle alak.
Remélem azért majd ha már rendezõdik a helyzet viszont nem lesznek a 4v4 randomban olyan rosszul besorolt emberek... pl. valaki lehet a bronz legalja 1v1-ben, de mondjuk 4v4-ben a placement meccsein a 3 társa mindig hozza a gyõzelmet. De utána ha tényleg jó ligába kerül és ott a társai már egyenrangúként kezelik majd? Nagyon jó lenne ha a blizzard valahogy ezt kezelné.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Methylisocloro
jelentem még mindig van drop, engem most droppolt
elõtte az egyik ellenfelem egyfolytában csetelt a dropok miatt, de igy fél kézzel is megvert 😄

berlinboy6329
nc....-.-

Aradebil2
am 3v3 4v4 akkora noobtanya mint a ház: gyerek az egész játékot azzal a 6 scv-vel csinálta végig,amivel kezdett😄😄😄 5 mineralon,egy a gázon😄

Should server fix on weekends be expected?

We're currently conducting three types of tests: StarCraft II: Wings of Liberty, World of Warcraft 3.3.5 and World of Warcraft: Cataclysm. There will be a server team to watch over the servers on weekends but we currently require additional work on StarCraft II so you won't see any during *this* weekend. They have to finish the other stuff first.

Aradebil2
technical suppports résznél nézd
am elõbb letoltam egy 20 perces 3v3at😊 csak inkább nyomnám ladder 1v1-et :S

berlinboy6329
Egyet se látok:C

Aradebil2
végre születtek bluepostok a ninjafixekrõl meg a few patches-ekrõl,szóval rmeélhetõleg az éjszaka folyamán megoldódik a helyzet

MEdievil

"You can button-mash in Street Fighter, or you can go W+1 pyro in TF2. While the efficiency of these options is arguable, they work, to an extent. Not on Starcraft.

Starcraft isn't a game for the non-initiated. It's a about flawless execution of a pre-set strategy. Analyze the map, analyze your enemy, annihilate himy before he does the same, if possible, giving him no hope of reaction. You lose in Starcraft before the first fight even started, the moment you didn't morph that 8th drone in a spawning pool, meaning 10 minutes later, that Spire is being build seconds too late, and your base is now being fried by Warp Rays.

Of course, you can enjoy the experience, as long by experience you mean typing "gg" while you waltz around your enemy crippled base while shooting his defenseless peons."

"Starcraft follows Sun-Tzu ideal that "to subdue the enemy without fighting is the pinnacle of skill". Ideally, you either cripple your enemy army or build yours to such a huge size that the outcome of the battle is decided beforehand.

Two evenly matched armies fighting on neutral ground is not only rare, but avoided. Remember: you don't need to kill his troops, only force him into typing "GG"."

"Koreans play games a lot. Koreans also love Starcraft.

Not surprisingly, there are a lot of really, really good Korean Starcraft players, and they all fight between themselves, honing their skills even higher. Sometimes they take a break, of course, and that's how you meet one of them on US servers, like a NBA player having fun on the school yard.

Also, GG no re kthxbye means:

GG = Good game;

No re = No retry / no rematch;

kthxbye = Ok, thank, bye."

Nerfnow.com <#idiota>

F

berlinboy6329
Most toltam egy olyan 4v4et én is,hogy ffffffuuuuuuuu,állat volt..Terran voltam,és mihelyst betöltött ledroppolt a picsába...:C

berlinboy6329
8*200-as csatát akarok,de olyan hamar berusholják a külsõrészen lévõket...4zerg rush ellen azt tudnám tenni,h a hátsó szigetre terranként felszállok és másszanak fel ahogy tudnak xD

Ha nincs rush jó meccsek vannak....Droppolás ha megszünne,menék gamelni,azóta csak azért inditom el a gamet,h lássam eltünt-e már a breaking news.

ProGabe
lejátszottam 3 meccset úgy, hogy még lag sem volt, csak a 4-diknél volt drop! kezd helyrerázódni a bnet

3v3 és 4v4 óriási fun! 4v4-nél pl. ha csak az egyikõtök balf*sz, a másik három simán balance-olja. ha meg jó csapatok jönnek össze, hatalmas csaták alakulnak ki

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

antgecc
Mi ebben olyan vicces?

berlinboy6329
ohh,Eu vs Asia,Zpux vs. Dayfly...ÚJABB FAGYÁS xDDDD

berlinboy6329
Mióta fos a Bnet vhogy kevesebbet ir ide mindenki:p

internet cenzúra 😊

ProGabe
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

jól álltunk, és már pont elkezdtem volna ultrázni...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Renjike
akkor senkinek se kell a meghivóm?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

berlinboy6329
Jófos a Bnet...Olvastam,h pre patch replayeket nem játszik le,mondom ez fasság..És tényleg nem-.-

Olyan lassan downloadingolta a contentet h beszarás..Legalább 3 percig...Aztán meg crashelt és feldobta,h küldjön-e jelentést a blizznek-.-

Jószar lett a patch,lol...

berlinboy6329
mi lesz igy ugyan az asia vs eu starleaguegel,meg a HDH-el..

TurboX
bírom ezeket help, lost my friends beböfögéseket a forumon miközben játszhatatlan az egész cucc
antgecc
Remélem meghosszabbítják a bétát egy pár nappal emiatt...

Aradebil2
Csak az zavar,h egy rohadt bluepost nem jött eddig ki,mondjuk már a breaking news is valami,de elég gáznak tûnik a helyzet

Még mindig nem jó ,de biztos keményen dolgoznak hogy megtalálják a probléma forrását! De ha ilyen hibák felléphetnek a b.neten ,lehet nem lesz vége a bétának. Ha ez akkor jön elõ mikor már a megvásárolt játékkal játszik a nép ,az sokba kerülhet a blizzardnak .Akik szeretik a játékot azok csak idegeskednének , de azok akiket még nem gyõzött meg egy ilyen hibáért abba is hagynák .Már sok játéknál tapasztaltam ilyet ,a játék indulásakor volt pár fennakadás és a játékosok 20%-a lemorzsolódott.