StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
nézd meg TL-en a topicot,a bnetet már megcsinálták a full releasre,és a map editort is: bekerültek a single player modelljei,zenéi,bekerült több száz ikon/jelvény/avatárok(protoss-zerg hydridek nagyon durvák😄)
és mondták,h nem lesz nagy balance változás(hogy is lenne?elég necces lenne úgy balanceolni,hogy csak a belsõs emberek tesztelik a játékot)
az h egy statot átírnak pár egységen,nem kerül több száz megába😊

berlinboy6329
Mikor TL-en egmláttam,azt hittem csak vmi poén..De aztán a fórumon is látva ez kész vicc....Ennyit kapunk?Min dolgoztak akkor annyit?Mi volt 900mb v mennyi abban a patchben ha csak ennyit csinál?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Aradebil2
infestor visszakapta az infested terrant,és ultra frenzy nélkül is immun lesz 250 mm cannonre..szted nem az?

Prince of Máté
"Rally points now behave as a move command, instead of an attack move command."

<#falbav>
Ennek mi értelme volt? :@

ezen mi a buff?
Aradebil2
zerg buff
StarCraft II Beta – Patch 16 (version 0.19.0.15976)

The latest patch notes can always be found on the StarCraft II Beta General Discussion forum.

General

* Rally points now behave as a move command, instead of an attack move command.
* Enabled the ability to manually add a StarCraft II character friend using the player's character code. Character code is a server-assigned numerical code that is displayed within the Add Friend panel.
* Battle.net Achievements & Rewards have been updated.
* All Quick Match modes are now available: 1v1, 2v2, 3v3, 4v4, and Free For All.
* All A.I. difficulties are now available for play.
* Cooperative matchmaking versus A.I. players is now available as a play mode.
* Enabled cross-game social features between World of Warcraft and StarCraft II.

Balance Changes

* ZERG
o Infestor
+ Frenzy spell removed.
+ Infested Terran spell added.
o Overseer
+ Infested Terran spell removed.
o Ultralisk
+ Now immune to stuns and mind control.

"Launch Party" 😄DD
baz... mondjuk arra a srácra kíváncsi lennék, hogy kicsoda, nekem is van pár ismerõsöm, akik WhiteRa-val együtt játszottak, meg Idra-t vertek 😄
TurboX
jaja, rílájdí=bénetakk
A realID az amit megadtál a blizz accodon, vagyis mindenkinek van aki regisztrál bármilyen accot.

ProGabe
patch: hm, mind a 6 AI benne van, zsír

meg az összes map

más: akinek nincs fészbúk akkauntja, annak talán nem is lehet realID-je, vagy hogy van ez? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

berlinboy6329
Najóvan megvan csak elfogyott a hely-.-

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Eh nekem patchelte de a végén kiirta h vmi textura nemt etszik neki..Char(ac?)terrainspecular vagy mi...

Aradebil2
Aradebil2
komoly vita alakult ki TL-en róla,hogy ezek valós adatok-e,szóval ne vegyétek biztosra,csak nekem sincs jobb dolgom és beírom az ilyeneket😄

Dizson
Minden marad csak a Stim packot nem kell kifejleszteni. <#idiota><#eplus2>

Sheltem
Helyes. Mit írnak a marauderrõl? 😛

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

antgecc
Nah, az nagyon menõ volna <#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

<#szomoru2>
Aradebil2
egyre többen írják,h szétcincálva az mpq-kat,meg kül. fájlokat,a roach újra egy supply-s lesz

ezt,h kell megcsinálni w7ben? 😛

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

nekem lejott valami 495 mega koruli, aztan felinstallalta magat es elindult a game, valami 19.xxxxxx verzio. van zene a menuben, uj zenek is vannak, meg ujra hangok, raadasul uj hangok azok is. de battle.net is down for maintenance-t ir connectre.

Dizson
Remélem igaza van. 😄

antgecc
Tyû, nekem 900 megás jön lefelé....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
wowban egy GM szerint 24 órán belül indul a béta

Aradebil2
azért ilyen nagy a peccs,mert egy csomó új pályaelem került az editorba+egy rahedli új hang

jetblack
Nekem valamiért nem updatel de mindegy kivárok jobbat nem tudok tenni

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

HeadHunter86
Köszi. Most már nekem is Updatel.

Aradebil2
próbáld ki ezt,hátha
everyone from EU who cant download patch:
create realmlist.stf in your SC2/Support folder
write in it:

set patchlist eu-beta.patch.battle.net:1120/patch

worked for me

jetblack
Megoldást írtak az én problémámra vagy szívhatom a fogam ? O_o

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Aradebil2
csak azoknak van ilyen problémája akik mostanában tették újra a gamet,legalábbis TL-en az összes ember akinek invalidozik mostanában rakta újra
mellesleg 2 peccs van csak,de valakinek többször is updatel
menüben nincs zene,csak csipogás,kék lett a kurzor,és a RealID-s szarság már benne van az optionsben is

jetblack
A legújabb Beta installer letöltve de csak a sima 15-ös patchis updatelve loginkor meg kiírja invalid version O_o

Aradebil2
mégse,visszaszívtam

Aradebil2
custom hotkeyek!

Aradebil2
wowosok jobban ki voltak akadva,õket a béta aligha vigasztalja😊

HeadHunter86
Akkor nekem régebbi van, nekem még csak a gombok kicsit mások az options-ban meg sárga csíkos a loading.

Hogy tudnám feltenni a legfrissebbet? Mert battle.net-rõl én csak ezt tudom leszedni.

RedDevilsza
Amúgy az is lehet hogy a "valós név" õrjöngés lecsillapítására gyorsan elindítják a betat 😄

Aradebil2
ellenõrizd le: állítólag új zene a menüben+új gomb(create acc),+ vmi 0.19.xxxx-nek kell lennie a verziószámnak bal alul

HeadHunter86
Akkor az is lehet hogy nekem már a legfrissebb van régóta, csak nektek még csak most updatel

Aradebil2
jelek open beta-ra: create account gomb az interface-n!

HeadHunter86
Ja ez van most fenn: StarCraft II Beta enGB 13891 Installer.

HeadHunter86
Haller!

Én újra leszedtem battle.net-rõl a legújabb klienst, 2-3 hete. Abban mát az új felület van. Csak most nem tudom hogy update-eljem fel, mert nem találok sehol sem olyan exe-t ami updatelne. Szóval teljesen tanácstalan vagyok.

Aradebil2
jaja várható volt,de ez is több mint a semmi😊

Sheltem
Sajnos nincs jó hírem. Bnet egyelõre down. Tehát patchelni lehet a játékot, de jelen pillanatban még a szerver nem megy.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

és a 80/60as?
jetblack
20/10-es DIGI szerintem hamar lerántja <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Aradebil2
hát sztem tuti nem fog bejelentés nélkül elindulni,szal sztem holnap már indulhat is akár,addig is elég leszedni azt a sok bu21 peccst😊

Sheltem
Senkit nem akarok elkeseríteni de 3 patch van állítólag. Tehát a 480MB os után még jön egy 523MB os.

Aradebil2
jaja,zsíííííír😄

RedDevilsza
leszedett valami teljesen új kezelõfelületet és most szed 480 megát