StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
egyedül a L4D dobozának a sarka törött le, de ez lehet akár a magyar posta miatt is😄
És ti már rendeltetek GAME-rõl valamit?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
És mennyi a postaköltség?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ez tényleg nagy fail.
Remélem viszont, hogy nem igaz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Elég súlyos lesz a single emberek, aki ezt kihagyja az nem tudja mit hagy ki...
Valaki erõsítse már meg, hogy ez csak poén. Így értelme nincs megvenni itthonról, akkor már inkább digital download. Nem volt elég a "Dörgesd meg az eget", "Tüzelj ûrsugárral", "Elsõrendû fegyverek" szintû "magyarítás", még ez is!! <#levele>#levele><#action>#action><#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>
Sajna a HU változat nem ilyen szép, se papir tok, se más csiri-viri. És nincs benne szines kézikönyv se csak fekete-fehér. Viszont magyarul tartalmazza az elõzõ részek történéseit, ad egy rövid áttekintést azoknak aki esetleg a storyról lemaradtak.
Szóval amit a fenti képeken láttok, az nem az amit kapni fogtok a boltokban
A Sc2-es vendég kód az vagy 14 napig vagy 7 óráig jó (amelyik elöbb lejár). A WoWos az a szokásos full 10 napos. Kettõ Starcraft2-es és 1 WoWos vendégkódot tartalmaz egy doboz.
És én sem tudtam kicselezni a szerveres dátumellenörzõ részt, szóval itt ül a polcon a játék és csak nézem "
magyar fos fail
Arab money
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mind1, még 13-ért is jó lesz. Egy 500-assal így is olcsóbb és még be se kell mennem érte...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
mas:
http://us.battle.net/sc2/en/blog/39345
Szóval... hol élsz te? Hogy ilyet kérdezel....
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hacsak nem fontos számodra,, hogy lemezes verzió legyen.
Meg szeretnéd mutogatni magad a fanatikus "buliba". 😄
Normál változat tartalma
Meg még sokként ért, amikor a német gyerek bontotta ki a CE-jét, és láttam benne valami "WoW Probeversion" feliratot... nem akarom megbántani senkinek az érzéseit, de ha én Starcraftot veszek nem akarom látni a WoWot.
Viszont a simáért kedd reggel megyek, az egyértelmû vétel.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
btw én ha megjelenik tuti nekiugrok a singlenek, amíg azt végig nem tolom, addig nem fogok multizni, arra lesz még úgyis idõm bõven, és nagyon érdekel a történet, meg míg azt végigviszem tuti belejövök már annyira h utána gyorsan megszokom a multit is (+kis béta tapasztalatom is van)
btw a zerg meg a protoss, kiegészítõk lesznek vagy standalone játékok?
Szamomra sok folosleges cucc van benne ami nem er sokat sajna.
1. Egyedi Thor engem hidegen hagy, only protoss vagyok.
2. wow thor pet szinten hidegen hagy, nem jatszok mmo-t.
3. 0" comic magazin a maga 6-8 oldalaval nagyon keves es gyenge.
4. igy keszult dvd max 1szer nezos, meg a neten ugy is fent lesz.
5. 2-3 egyedi avatar engem nem izgat, hencegjen az aki erre izgul.
6. usb a maga 2gb kapacitasaval semmit nem er, ugy hogy a sc1 is rajta van. marad kb 600mb hely.
7. Artbook na ez most kivetelesen nagyon jo darab csak keves magaban.
8. zenei cd sem rosz, de max kibanyaszom a jatek fajljai kozul ha kell.
9. vegul maga a jatek egy szimpla muanyag tokban van, mig a normal kiadas kemeny papir tokos. Allitolag azert ilyen mert nem fert bele, nehezen akarom elhini hogy egy alaplap meretu dobozba nem fert volna bele.
10. maga a doboz viszont tenyleg nagyon jo, de csak egy doboz.
Ezt a csomagot valahogy felemas erzesel van ossze allitva.
Igy ezek utan magat a jatekot nezem csak: single, multi, bnet, support, moddolhatosag. ezek biztosan jok lesznek.