StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Nem tudom mi ez a felindulas itt, en inkabb single player kepeket es videokat nezek.
Jo latni hogy azt sem hanyagoljak a multi mellet, folyamatosan javitjak, csiszoljak. Ezen a kepen is jol latszik hogy lecsereltek a kocsit, es a marauder is megvan tuningolva.

csuszi
jó is az ha mindig van idõ egy kis flémre és basztatni a másikat😊

MJ rulz Pink Team The Only One

bélanéni
Na asszem este meglesz a program.

Holnaptól meg már tudjuk hogy nem unatkozunk.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
jah, nem a vadnyugat, itt a monitor mögül sértegetsz, én nem tettem. én elavult😞. (az okoska és az ostoba nem sértõ, értem...)
részedrõl befejezted?? 😊😊

ozzz
Van életem a gépen kívül is, nem itt töltöm egész napomat (kivéve ha sok a szünidõm)... <#wave>

ozzz
Te ez nem a vadnyugat, már kihaltak a az ilyen hozzáállású emberek nagy része nem véletlenül.
(Ja tudom ez is sértegetés szerinted)<#idiota>

Fehercsoki
Remélem nem gond,de a bannert átmásoltam a warez topikba,egy warez felirattal kiegészítve.(csak képként😄)

csuszi
rád fér😊 én inkább játszottam vele. igyekezz erre a hsz.ra gyorsabban reagálj, ne várj vele pár oldalt. de persze majd úgy zárd, hogy részemrõl befejeztem, és ha reagálok mivel sértegettél akkor jöhess a világommal😊

ozzz
Akkor lapozgassál, addig én nézek béta videókat.<#idiota>

Davidus
már töltöm is😊 ezen vannak rajta az átvezetõk is de azokat nem kell megnézni😛

V9ykn8_TZL0

csuszi
jaja. kár hogy oldalakkal ezelõtti hsz. ra reagáltál, és 3szor írtam le én is hogy lehet lógva hagyni😊 kinek van saját kis világa? most is ki sérteget kit?
lapozzuk már fel a hsz.inkat és lessük meg ki jött szakkal, sértegetéssel és társaival. az ilyenre mindig azt mondom, majd ha a szemembe mondod akkor mondd itt is😉 vagy legalább ts en, adjak ip-ét hogy ott is mondogasd a magadét?
lehet röhögni😊

Fehercsoki
Warez topikot csináltam.Csak hogy ne ide menjen majd a sok warez hsz,de úgy is lesz aki idetalál...Tegyük ki bannerbe,vagy alá.

ozzz
JA meg még 9 óra. <#hehe>

ozzz
A blizzard honlapon a londoni visszaszámlálás 1,5 perc múlva eléri a nullát.

zzeN
<#taps><#mf2>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bélanéni
Szerintem ne menjenek sehova, csuszi és ozzz itt kulcsfigurák, csak hagyjuk ezt a ki mennyit keres kérdést.

Inkább beszéljünk a Behind the Scenes DVD-rõl, ami már kint kering az... éterben. Vajon sok spoiler lehet benne? (Esküszöm többet nem warezolok <#idiota><#kuss>)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Tatyla
inkább külföld mint ezek a magyar kiadások,ha már ilyen nagy név inkább várok rá két hetet is

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ozzz
Én befejeztem mint ahogy írtam, de elvan õ a maga kis világában egyedül is ahogy látom.<#nevetes1>

Zsoltika 007
Menjetek már innen! De tényleg!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Aradebil2
komolyan fejezzétek be légyszíves

csuszi
ja, ha leostobáznak, ha okoskáznak és állandóan megtalál bgabor és ozz úgy hogy rég nincs az adott témáról szó, valóban, reagálok. házigazda pedig sose lennék, ahhoz túlságosan szembemegyek pár emberrel😉 az csak poén szinten volt.

csuszi
nagybetû nélkül nem is érted. kontrollert adjak hozzá?

csuszi
a 150ezer nem a te általad említett ksh átlag, az 2kiló, én lefelé kerekítettem és körbenéztem úgy mondtam be ezt a számot, mivel a környezetemben szinte mindneki 2 kilót keres min.
és a hitel törlesztése ugyanolyan vásárlás mint az sc, csak más kategória. nem is értem minek, és hogyan keverted ide. a netet arra írtam, hogy évente kipengetsz rá te is és minden sc-és nem kevés pénzt. és cigire, alkoholra és még mindig sorolhatnám a rengeteg mindent amire szorít a kevéske ki spénzébõl szegéy afrikai éhezõ. csak azokat nem tudja ellopni, lewarezolni. és ne féltsd a szakomat, 3-4 férfi per évfolyam. 😉 és még ha telített is, írtam, megélek most is, ezután is. de ez nem ide tartozik, én se firtatom se a fizetésed, se a pénztárcád, se aszakod. fasznak kell idekeverni minden szart.
ennyi a sommás véleményem, erre válaszolj ha gondolod, ne másra, én többet errõl nem beszélek:

magyarország mindig is olyan lelkileg roncsolt ország volt, ahol az optimizmus luxuscikk. ahol semmi nem elég, semmi sem jó, mindig jobb kell, több kell, lehetõleg a szomszédénál. legyen az házszomszéd vagy országszomszéd.
nem szegény, lásd a felsorolt fogyasztási cikkeket. (benzint köszöntem szépen, engem igazolsz, észre se veszed, ha olyan drága miért jár mindenki autóval, míg tõlünk nyugatabbra virágzik a kerékpározás?)

a fiataloknak telik szigetjegyre, telik efottra, campusra koncertre, piára cigire. de szegényeknek nem telik sc re mert az kuzrva drága. igaz a 3ezres codot se veszik meg, de az is sok. legyen 300ft. az sc meg free.
állás, hitel nem tudom hogy jön ide. ha nincs pénz, hogy telik hitelre, lcd-re, plazmara, 10millió mobilra, netre, számgépre, a plazak miért vannak roskadásig. most komolyan kéred hogy szociológiai tanulmányt írjak neked arról, hogy a magyarok mindenre költenek ami fényes és szép, lehetõleg árulkodik róla milyen gazdag, de ami otthon csücsül a polcon és lewarezolhatja azt szépen le is tölti? de azért ha megkérded pesszimista és kurvára szarul érzi magát és az a sommás véleménye hogy nagyon szegény?

12000ft egy darab sc több évre. ha nem látod ezt a furcsaságot amit az elõbb felsoroltakkal szembehelyezkedik ez a kicsi árcetli, sajnálom. igen igazad van, azért virágzik a warez mert ez egy szegény ország. adót is azért lopunk, szabályokat is azért szegünk, és sok a munkanélküli, én meg nemsoká öngyilkos leszek. de elõtte megveszem az sc2-õt😊

Rage47
én kerülöm holnaptól a fórumokat egy ideig, elég egy elszólás spoiler nélkül és kész....
bélanéni
Miért, hogy csuszit kicsit moderálja? Az elõbb még õt akartuk házigazdának vazze <#zavart2><#wilting>

zzeN
Na most már tényleg jó lenne egy házigazda.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bélanéni
Szerintem tök mindegy ki veszi meg és ki nem, csak ne legyen spoiler és warez, ennyi <#nyes><#banplz>

Csodás hsz(palik sírva kérdezné; hova tûnt a nagybetû??)! <#eljen><#worship><#hehe>
ozzz
Pont a hitel törlesztése miatt nincs pénze az emberek nagy részének ebben az országban...
A luxuscikkek és szórakozás pedig, minden ember maga magán dolga.
Õk erre költenek mondjuk és nem számítógépre és játékokra.
A benzint meg hagyjuk, az egész bolygón itt majdnem a legdrágább...
A net már alap dolog ha felsõoktatásban veszel részt (regisztráció, igénylések....., sõt sok munkahely is megköveteli és gyakran még pénzt sem adnak ezért külön. Gondolok itt a tanároktól kezdve az irodai alkalmazottakig...

A fiatalok olyanok amilyenek nem gondolkodnak felelõsségteljesen, ezen nincs mit csodálkozni ha hülyéknek képzik, nevelik õket és mennek a nyájjal.
Akik BMW-vel járnak nem a szegényebb 70%-ban vannak benne...
A havi 150 lehet sok magyar átlagnak, de talán belefér. A probléma, hogy ezt a vezérigazgatók több milliós havi keresetei emelik a magasba.

Egyszer-kétszer nézzél be egy munkaügyi központba hétköznap, nem fogsz olyan idõszakot kifogni amikor nincs tele állás nélküli fõleg fiatalokkal.
A végzett csoporttársaim, ismerõseim közül úgy a fele tudott elhelyezkedni ebbõl úgy 10% aki a saját szakmájában. Nem egy szakról beszélek hanem úgy 10 különbözõrõl. A te szakod is eléggé telített.

De ez már tényleg off topik, ne itt beszéljünk errõl....

ozzz
A repar-ökben azért van egy nagy adag warhammer hasonlít. <#buck>

csuszi
okoska szerinted én hányszor írtam le a kibaszott hitel szót az autókkal kapcsolatban? nem egyszer, szerinted én vak vagyok?
a hitelt amúgy nem kell visszafizetni? nincs törlesztõ?
dohánfogyasztásig eljutott a szemed?
meg az alkoholig?
benzinig?
net elõfizu? szám.gép? mozibevételek?
bazdmeg komolyan azon vitatkoztok velem, hogy ez az ország szegény? jah az, ha norvégia a párhuzam. lehet kenegetni jobbra balra, de 200 országból 35. nem arra ad okot hogy ebben akurva országban azt hallgassa az ember, hogy de szar nekünk. kibaszott szar a hozzáállása az embereknek ez van. 20 éve volt lada, most a sok faszkalap bmw vel jár, meg mercivel, persze nyugaton keróval, de azért bazi szegény ország. telik cigire, alkoholra minden szarra, bulira, a fiataloknak fesztiválokra ahol 1 hét alatt 30-40 et tapsolnak el, ha csórik akkor 15öt de az sc az nem megy, 12 greci sok.
ami a gazdagokat illeti, kurvára rohadék voltam, havi 150-et megadtam az átlagnak, és így jött ki a top 13% of the world. ezt is kenegetheted, gazdagok meg létminimum meg apám fasza.
lehet hogy a többségi diploma nem ér sokat, talán ezért kell olyan képzésre bejutni, ahol nem papírgyártás folyik. az én szakomra 400+os a bejutás. és sokszoros a túljelentkezés. a jövõmért meg ne aggódj, nem 23 vagyok hanem 32, most is eltartom magam😊

Ajajj...
Szóval: A játék ugyanolyan mint a legtöbb más játék: van kódja. Ha megveszed és beütöd a kódot, akkor játszhatsz mind single-t, mind multit vakulásig. Nem havidíjas.
Nem, nem tudsz a Bnet-en multit játszani "letöltõs okosságos" verzióval.
Igen, tudsz a hivatalos! letöltõs verzióval Bnet-en játszani, ha fizettél érte és küldenek kulcsot.
Guest pass: a játékhoz csomagolnak 2db idõkorlátos kulcsot. Feltelepíted a barátodnak/otthon a második gépre/ Mari néninek a szomszédba, beírod neki az egyik idõkorlátos kulcsot, és 10 nap VAGY 7 óra játékidõt kapsz (amelyiket hamarabb eléred).

bélanéni
Meghívhatod vele a barátod 7 órányi játékra, de csak multi mókára, single kampányt nem lehet vele játszani. Olyan mint a demó, ennyi.

bélanéni
Erre még tisztán emlékszem. Nagyon tetszett már akkor. <#eljen>

Davidus
1. nincs elõfizetési díj
2. guest pass egy kód amit beírsz a battle.net accountodhoz és kapsz 7 óra SC2 játékidõt(demo)

V9ykn8_TZL0

Rage47
<#eljen>
lightjack
micsoda most hogyisvanez??? guest pass??? assetom miaz...sry nagyon kezdõ vagyok nemrég tudtam meg h létezik ez a játék szal nézzétek el^^ am mi az a guest pass? és 14 óra játékidõ? online van 14 óra játékoidõ? és utána már folytonosan kell fizetni? vki írja le ezt kicsit egyszerûbben és összetettebben...téll sry nagyon noob vok!

ozzz
Na a diplomáról ne is beszéljünk inkább..minden sügért felvesznek és csak az nem végzi el aki nem akarja...tudom mert én is már a suli végét járom szakdolgozatok leadása után.
Egy nagy sügér képzés folyik, csak hogy meg legyen a 40%-os EU átlag, közben meg sok agy mosott felsõoktatásos csak a végén jön rá, hogy semmit nem ér a papírral, mert már 4 éve minden munkalehetõség telített.
Te is kitörülheted majd vele, egy irodában napi 8-10 óra munka után, ahonnan 2 hónaponként elbocsátanak. Mert hacsak nem vagy benyalós, vagy valami rokonod nem tud elhelyezni semmit nem érsz vele.

Földrajzból elég jó voltam, néhány föci versennyel magam mögött szal ismerem a GDP és minden más számot, amivel a mossák a kölykök agyát az órákon. A valóság az, hogy amit kint látsz utcákon szép kocsikat azok közül minden 1,5.-ik hitelre van megvéve, ahogy a házak is.
Szerinted miért volt a hitelválság? Okoska

A gazdag magyarokról meg ne szólj semmit, mert az ország 20%-a tehetõs, 40% létminimum alatt, további 20% elvegetál a kettõ között. ÉS van egy középszintû maradék.

A top 35 nem ér semmit, ha az elsõ 10 országban van szinte minden...
Egyébként sok pszichológus lesz öngyilkos, mert nem tudja feldolgozni a sok problémát amiket hallgatnia kell, szerintem neked is lesznek ezzel gondjaid.

bélanéni
Jól tudom, hogy 2db SC2 guest key lesz a játékban?
És ugyanarra a bnet fiókra mindkettõt be lehet regelni, és így összesen 14 óra játékidõt kap az illetõ?

Nem tudsz vele multizni. A legegyszerûbb ilyenkor az, hogy kérsz valakitõl egy Guest Pass-t és akkor kipróbálhatod normálisan, online. Nem mellesleg legálisan. <#smile>

lightjack
üdv mindenkinek! én még soha életmeben nem játszottam starcrafttal, de amilyen felhajtást csapatk a második rész körül, sok videó, trailer, meg istenítõ szó után megtetszett és kipróbálnám. csak az a gáz ahogy elnéztem, most fog megjelenni és 14.000ft-nál kezdõdik a játék ára...hát én ennyiért biztos nem veszem meg, majd letöltöm vhonnan. nah a kérdésem az lenne h ha letöltött verzióval játszok, akkor tudok multiplayerezni online-n? mert single-ben sosem szerettem a stratégiai játékokat...meg mire ennek a játéknak az ára lemegy kb 3000-ft ra(mert már ennyiért megvenném) addigra már megõszülök. szal ehhez az online partyzáshok kell madj vmi kód amit csak az eredeti cuccok tartalmaznak?

a másik, h ez havidíjas lesz v sem?

antgecc
Sõt, ebben a játékban az a szar, hogy nem fps...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ja tényleg, ezt kihagytam, bakker...
😊

FSpofon
12.063Ft @ ipon

Arab money

bélanéni
Blizzard 1,5 illetve 3 év múlvára ígérte a folytatásokat, ezek még a D3 mellett is beleférnek <#hehe>

Sheltem
Az emberek 90%a szerint nem éri meg a CE. Amúgy én ezzel a "silány" (bocsánat a fanatikusoktól) tartalomtól függetlenül is megvettem volna, ha nem 3 részben jönne ki évente, hanem mondjuk lett volna 3 év múlva egy kiegészítõ és annyi. De 70000Ft ot egy db játékért....háát.
Igazából a 3*13000et is sokallom, de ha azt nézem, hogy évente 1(max 2)játékot veszek akkor belefér.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Jó de ez nem akármilyen 2-3 nap lesz, életed legnehezebb 2-3 napja <#crazya> Majd gyere sokat a fórumra, és meglátod <#ravasz1>

Sheltem
Persze, hogy jó ötlet volt. Én nem vagyok annyira ráfeszülve mint itt sokan, hogy nem tudok várni 😊 3 évet vártam, mit számít 2-3 nap?
1000Ft al olcsóbban igényesebb kiadáshoz jutok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Jockey
cora-ba is lehet kapni megjelenés napján 27én 12.900HUF-ért, cora-ból meg van elég sok, aki esetleg nem akar csomagküldõ szolgálatozni..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)