StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
15/26nál tartok, szóval még fenntartom annak a lehetõségét, hogy a végefelé lesznek durva pályák, de egyelõre mindegyik 20-40 perc közötti ideig tart.
Minden beszélgetéssel együtt olyan 15, lassabbaknak 20 órára becsülöm a játék hosszát egyelõre, aztán majd meglátjuk.
Nevem ugyanaz mint itt, a kódom meg 465.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1 nagy (normális) kampány van benne, a terran; meg egy mini protoss mellékkampány.
De a battleneten és skrimishben lehet mind a 3 fajjal játszani.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
De amúgy ha most tartasz a felénél, még az is kevéskének tûnik 😄
Kb mint a COD6....
Azért többet vártam a Blizztõl....
Próbálok 1 uj bat.net acc.-t létrehozni , de állandóan ez a probelem :
n The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.
Nálam lehet a a problem /kliens oldalon / , vagy egyszerûen megállt mint a szög ?
---
a kampány annyira epic úristen...protoss mini utolsó pályája valami eszméletlen mindfuck<#worship>#worship>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A csávó aki a zerg hangokat csinálta...asztak*rva...Az a faszi nem normális 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én úgy 98-at adnék rá, mert elfogult vagyok. <#bee1>#bee1>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Figyeljétek a tévét, ott is megy Apple easter egg, marine és a fegyvere a régi fehér ipodos reklámokat parodizálva. 😊
Viszont ha csak úgy hanyagul megjelennének a semmibõl a zergek nem hinnéd ezt, szóval elismerés illeti a Blizzt, hogy ezt is tisztességesen, nydusokkal valósítja meg.
Más:
megvolt a második CGI is, atomjó, végre újra hamisítatlan Blizzard CGIk a sok wowos gagyi után! 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Campaign: a pályák olyanok, mint a Blizzard korábbi RTSeiben. Talán annyi a különbség, hogy szinte egyáltalán nincs "nyírd ki az ellent" pálya, mindegyik pályán valami egyéb cél van és egy csomó új ötlet a pályák változatosabbá tételéhez.
Ezen felül minden pályán gyûjthetünk opcionális kvesztként kutatási pontokat, ez is színesíti a mapokat.
Ezekkel együtt ezt a részt érzem a legkevésbé forradalminak, ez emlékeztet a leginkább például a war3 hadjáratára.
graf: pont, mint a videókon. Starcraft hangulata van, a 3d miatt a nagyobb csaták kissé átláthatatlanok. A pályák közti rész grafikája nagyon hangulatos és odafigyeltek minden apró részletre. Ezek a pályaközi részek emelik amúgy ki a játékot a többi RTS közül, ezektõl lesz már most borítékolhatóan az év RTSe és nem magától az RTS játékmenettõl, az nem sokat változott az elõdhöz képest.
Nem a legkorszerûbb a motor, vannak ennél részletgazdagabb játékok is, ennek ellenére annyira jól, részletgazdagon, ötletesen van minden megcsinálva, hogy ezek bõven kompenzálják.
hangok: ezen a téren semmi említésre méltó. Van 1-2 nagyon mókás track benne, nem nagy spoiler, hogy végig veled lesz egy rádió, azon hallgathatod õket. A zenék szerintem nem jobbak az elsõ rész zenéinél leszámítva 1-2 az eddigi videókban is agyonnyomatott dallamot.
játszhatóság: Blizzard-féle tökéletesség, minden a helyén, minden jól kezelhetõ, átlátható, érthetõ, kézenfekvõ. Ezt igazából ki kell próbálni, akkor érzi az ember.
AI: single playerben semmi extra, ugyan az, mint a korábbi blizzard rts-ekben, minden scriptelve van, adott, hogy honnan jön ellen, mi erre patrolozik, milyen idõközönként támadnak, mikor mekkora sereggel, játékosként játszó AIval még nem kerültem szembe a kampány során, mivel nem volt még "nyírd ki az ellent" típusú pálya.
Missionok, build: a pályák rendkívül változatosak, mint már fentebb is írtam. Az elsõ néhány pályán azért több nagy ötlet van, mint nagyjából a hatodiktól kezdve, de azért itt is belefut 1-2 érdekes dologba az ember. A pályák típusa a Blizzardtól megszokott arányban van, 6-7 építkezõs pálya után jön egy mászkálós, illetve van, amikor mászkálósként indul egy pálya aztán átvált építkezõsbe.
graf? Gyonyoru, de nem az a OMFG.
hangok? Zene es hangok tokeletes harmoniaban vannak.
játszhatóság? Korrekt!
AI? Nem tudom, meg annyira nem melyedtem bele.
Missionok változatosak? van base build? Igen az elso ketto kuldinel meg nincs de a harmadiknal mar volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
egy utolsó dolog a tokról: ez valami fénymásolat, vagy mi?
aki tud, linkeljen pls. angol borítót, mert kinyomtatom. ez a sötét szar egyszerûen szánalmas! alig látszik az öreg Jimmy :S
nem mellesleg platinumból lehet rendelni paprídobozos verziót
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Utóbbi 10 év játéka nálam eddig, minden apró részlet a helyén van.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
MIlyen a campaign?
graf?
hangok?
játszhatóság?
AI?
Missionok változatosak? van base build?
Még jó hogy letölttem hétvégén a digitálist most megveszem azt.
Én mégegyszer nem veszek magyar boltból játékot.