StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
donatus eddig nem szóltam,de pls ilyen ormótlan nagy baromságokat ne állítsál már óriási meggyõzõdéssel,van élet a bronze felett is,és ezt nem sértésként mondom

unknown nick
Mert a béta alatt, mindent nerfeltek a protnál kivétel nélkül (na jó zealot build time gyorsabb lett). Immortalt lassították, hogy ne érje meg drop harassolni vele. Sokszor a techelés mázlin múlik ha bejön, mert épp variál az ellenfél valamit. Templar storm rádiuszt csökkentették. Egyetlen mûködõ harass taktika a graviton beam lenne, de az is iszonyat all-in tech. Mondjuk DT-re fejleszt valaki, ha elején nem jön be bukta a meccset, késõbb kis eséllyel leszedhet egy hatcherit, cc-t felemelik. PvP-ben mûködik néha, de ott mindig van jóval hamarabb obs. Kivéve ha 4GW-re megy.

"terrannal akár mennyit játszok ellenük sosem csinálnak mást csak void ray"

Láttad, lucifronnál, mit ér a colo terra ellen? _1 shot!_

Na mind1 lehetne még hosszan sorolni miért a prot a ....

CharrDen
hogy lehet oda eljutni? azt néztem, hogy annyira lassú mindenki, hogy odamennék, és 6-8 pool rushal (Zerg) nyernék

unknown nick
Szerintem idra vs TLO lesz a döntõ, vagy egy meglepetés.

Folytatják az akkor is imba a terrant, szerintem nem véletlen ,hogy nincs protoss az elsõ 8 ba, nem is szeretem õket tök jellegtelen taktikákat nyomnak velük az emberek, semmi izgalmasat nem lehet látni mint a zergnél vagy a terrannal akár mennyit játszok ellenük sosem csinálnak mást csak void ray , photon canonos teknõs stílus és zela rush körülbelül ennyibõl kihalt a nagy protoss taktikázás.

unknown nick
Kite = hátrálás + s + fókusz lövés, menekülés pár centit és leszedni egyesével. Van aki nem használ s-t, de akkor a unitok egymásba gabalyodhatnak, meg a félre klikknél is baj van, elég 1 hiba.

Aradebil2
egyébként simán lehet,hogy IEM-en 3 zerg lesz a top4ben...akkor mi lesz a sírókkal?

Hegi90
kite?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
Szerintem 9-es early GW-re ment, ha ling rush lenne. Mázlista hogy nem lettek az elején agyon kiteolva a zelák. Vicces all-in taktika 😊

Hegi90
Kösz, ezt épp, hogy túléltem 😄
zelarush

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
Legalább annyira, mint a dupla bunker + reaper + mara, Blisteringen közvetlen alul elrejtve és építve az early barrackot. 😊

berlinboy6329
Az fostos taktika,h protossal terran ellen az elsõ 6 probebal gyüjtünk mineraalt mlegyártunk 1-2t pluszba ztán gyorsan átzuzunk terranhoz elkapjuk mind2 gázát,lenyomunk egy pylont a rámpára,és 2 gatewayyel befalazzuk és nyomjuka zelákat.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Aradebil2
azért írtam h koreából játszik amcsi szerón
http://www.sc2ranks.com/div/629

MrStokes
Amikor kerdezte a nemet riporter en ugy ertettem, hogy Koreaban gyakorol, de tanulmanyozta az europai strategiakat es stilusokat.

Ebbol en arra kovetkeztettem, hogy ha mar Koreaban lakik, akkor talan az ottani szervereken is gyakorol, ha mar kikoltozott oda.

Aztan lehet, hogy neked van igazad, fogalmam nincs. Mindenesetre ha mar ott lakik, gondolom azert ismeri az ottani taktikakat, stilusokat, fuggetlenul attol, hogy milyen szerveren jatszik.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Na meg persze a roach-ok is sokat segitettek Idranak 😊

Jol ertettem, hogy mara ennyi, es holnap folyt. kov. ?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Azert durva h nagyjabol azon a gas steal-en bukta el Muslim a meccset.

Blacksheep333
miafasz? Demuslim SCV + Reaper attack!! 😄D

Aradebil: Idra ki is költözött Koreába.

Az operációs rendszeren is túl...

unknown nick
idra mozdulatlanul ül csak ül és csak néz a sunyi arcával 😄

MrStokes
Hmm minnel tovabb nezem Idra fejet, annal jobban meg vagyok gyozodve rola hogy o igazabol egy zerg embernek alcazva. Tudom, nem vagyok normalis, de valahogy olyan sunyi feje van... 😄

balintk
Baneling, roach, infestor. Bármelyik a 3 közül.

Aradebil2
de idra amcsi szerón játszik,koreából

MrStokes
Bizony, szep volt, nem is lattam, csak mar amikor megtortent a dolog! 😊

unknown nick
Felderít drone-al és azonnal roach + ling-re techel.

CharrDen
roach, én legalábbis azzal megyek és microzok

Blacksheep333
Idra szépen visszaverte a tank+marine-t!!!

Hegi90
protossok!
mass zealottal ha mentek, a jó zerg mit csinál ellenetek? 😄

unknown nick
"6 terran 2 zerg,de inkább 5 terra+3zerg lesz a 8ban"

No comment 😊

MrStokes
Vagy esetleg mind2-t. Akkor mar talan a helyen lenne. Mara + stim mar tul sok a jobol.

MrStokes
Az a vicc, hogy tudtommal ez az all reaper in az elejen strategia pont Koreaban divatos. Mondjuk en szurkolok neki, imadom a zerget es ki nem allhatom az op T-t.

MrStokes
Hehhe, Idra-nak nagyon sunyi, aljas feje van eloben, tiszta zerg 😄

Blacksheep333
Csinálhatott volna több harcost, és kevesebb dronet. De azért elég nyugodt képe maradt! 😄

Aradebil2
nem sok köze volt a rushhoz,mass reaper volt

Aradebil2
ha demuslim és strelok is nyer,akkor idra kipotty,és 6 terran 2 zerg,de inkább 5 terra+3zerg lesz a 8ban

Blacksheep333
reaper rush idrának. fck yeah...

Rage47
<#eljen>
Aradebil2
lucifron úgy néz ki,és úgy is beszél mint a lékó péter😄

unknown nick
Hát nemtudom, de ez a mara. Elvenném a stimet, vagy a conc shellt képességgé tenném + idõhöz vagy energiához kötve.

Aradebil2
nincs protoss a legjobb nyolcban,nagyszerû...

Blacksheep333
HasuObs kikapott, Dimagának meg kell nyernie és továbbjutott!

Aradebil2
lucifronon látszik a wc3as múlt,eszement micro

unknown nick
Full MMM ellen Hasu csinálhatna már tempet mert a colo 1 shot :o

Hegi90
quick game-be nem lehet valahogy beállítani a színemet?

Aradebil2
ki jut tovább ha 3an állnak 1-2-vel?sorsolnak?

unknown nick
Lol mindkettõ kikapott elsõnek 😄

unknown nick
So sad. Mindkettõnek ott kellene lenni. 😞

Aradebil2
az aztán fantasztikus lenne,csak tvz és tvt lenne,talán egy zvz,a legjobb matchupok...(tvz még jó lenne,csak a castolt gamek 90%-a az,kicsit unalomas már)

Blacksheep333
BTW:
Stream1: HasuObs vs Dimaga
Stream2: Dimaga vs Sarens

Blacksheep333
Remélem HasuObs kikap, és Dimagának lesz esélye a továbbjutásra.

unknown nick
Muhahahaha TL chaten azon röhögnek, hogy a németek ahogy nyúlnak a bedobott pólóért, padért olyanok, mikor a nácik tisztelegnek 😄DD

unknown nick
Ah glhf.tv-n az gány állandóan pufferel.