StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
0:2
Az elsõ meccsen nem sok esélyem volt, mivel nem scoutoltam.
A második meccsrõl pedig véletlenül kiléptem. :S Vissza akartam Pausálni, és a nagy sietségben mellé kattoltam. 😄 Pedig már egész szoros volt a mérkõzés.
Az újra játszáson pedig nagyon rámentem economyra, aztán meg is lett az eredménye...
GG, WP
Az operációs rendszeren is túl...
gosugamers-en huk megy!
http://www.ustream.tv/channel/iccup-tv
http://www.glhf.tv/
Arab money
MOUZMORROW vs Huk meccseket melegen ajánlom mindenkinek mind a 6ot!
Bár végül Morrow nyer, Huk néha Protossal eléggé elnáspágolja...Must see minden protoss játékosnak!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ma feltétlenül le kellene nyomnunk.
StarCraft Forever Fever
_A:SD_:😄SA_:SADSADAD_:
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A 2. ellenfél platinás.
Scoutolás nem az erõsségem. 😊 Sajnálom a nyersit.
elsõ gameban összesen 10-12 voidot ha csinált + még 2 carriert, mindezt 20+ perc alatt 😄DDD
így nyitott:
9pylon
9gw
9pylon
😄DDD
aztán csinált egy warp prismet amivel a probe-okat szállította a naturalra, ami amúgy warp prism nélkül gyorsabb lett volna 😄DDD
a 2. gameben te basztad el, mert nem scoutoltál
de ott is, gagyi 2gw zela rush chrono boost nélkül...
utána meg 1 base 8 gw 😄DDDD
epic fail, szerintem nézze meg mindenki,hogy hogyan nem kell protossal játszani
azért kösz a repeket, én jó nevettem a toss playeren 😄
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Még csak egy ellenfél ellen játszottam. Az elsõ fordulóm második játéka elég izgalmas volt.
kikaptál?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
BTW: Neveztem SC2.hu ligára. Elsõ meccset meg is nyertem. Itt vannak a repek. A második meccs elég izgalmas volt.
MJ rulz Pink Team The Only One
jöhetne már a patch...
ennyire nincs semmi ötletük az embereknek? egy szaros custom gameben is nyerni akar 5 perc alatt
StarCraft Forever Fever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk nem abból kellene kiindulni hogy az eltelt 13 meccsembõl 10 zerg ellen volt. 😉
De az se volt igazi mmm, hanem volt sok marine, pár darab mara meg hozzájuk csaptam késõbb 1-2 medit. A másodikban lett volna esélyem, ha valóban sûrûbben derítek, és gyorsan nyomok még egy támadást az elsõ után. De hát nem így lett.
nativscsuszi
sóóóóók sóóóók tank vs sóóóóók sóóóók mmm
sóóóóóók sóóóóóók banshee vs sóóóóóók sóóóóók mmmés thor
gg😊
tiszta piroska és a farkas
majd megkérdezzük miért ilyen nagy a kurzorja.