StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
LoL "ingame clock" én meg nemrég töltöttem le egyet 😊

ááá miért nincs szerkesztés :S:S

...kellett volna neki adni!

Szerintem egybõl 1.3-as nevet kellett neki adnia!

Ám én félek attól, hogy a zerg kampányig várnunk kell hogy a zerg felzárkozzon! Biztosan oda tartogatnak valamit!

Prody
pfff ez semmi különös

Zseniális patch. Jobb lett volna, ha ki sem adják, legalább nem bosszantanák a népet.
lolSL
faszfej blizzard alap hogy csak azért vártunk egy hónapot hogy megint a hírekbe kerüljenek...

Aradebil2
semmi különös😞

Aradebil2
unknown nick
Még nem biztos semmi csak körvonalakban, valamiért nagyon titkolják mi lesz benne a patch note-n kívül. Általában 1 héttel elõre tudni pontosan mi lesz a változás. Nem értem mi ez a hírzárlat.

csuszi
elõtte szóljatok, tudod😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Én vagyok, meglátjuk Progabe ráér-e majd

csuszi
ha a terra csak tankot hoz, megérdemli😊 én azért odapasszintok pár helion marine kombót elébe😉

csuszi
zelát felesleges volt nerfelni.

csuszi
arra én is, bár egyesek szerint nem tragédia, de szerintem az, hogy játszok 4-et, 3at nyerünk és mégis mínuszba keveredünk norbival. úgyhogy szerintem nem csak a bonus hülyült meg, hanem az egész pontozás. ja és persze értünk az ellenfél begyûjt 40-45 pontot😄 mi meg van hogy kapunk 4-5öt, bonus-al együtt😊

Én a balance ot várom sokat javít a játékon hidd el, ha benne lesz a reaperes meg a zelás rész attól független ,hogy én terranos vagyok akkor már nagyon örülök.

Aradebil2
én azt,hogy zelákkal tudok siege tankot aprítani😊

Blacksheep333
Gallardo vs Különc
Balintk vs Muki100
Snowfox vs Progabe

Mikor nyomatjátok a meccseket?

Az operációs rendszeren is túl...

unknown nick
Nem peccsfüggõ, de elsõsorban azt várom, hogy javuljon meg a bonus pool-om. 😊

pont ezt,hogy egy kicsit megváltozzon a játék

How much can you take,before you snap?

unknown nick
Kíváncsi leszek mit hoz a jövõ, pontosan mit és hogy nerfeltek a patch-ben úgy ahogy írták-e korábban?

egyéb: gosugamersdotcom érdekes közvetítést ad ma.

csuszi
és mit vártok a patch-tõl? mert nem lesz benne semmi forradalmi, némi balance, kis bugfix és csók.

<#eljen>

valahogy én is így vagyok
persze, nincs sok idõm játszani, de amikor van, akkor sem megyek fel mostanában

majd a patch után 😊

alig várom a patchet amint kint van megint sc 2 lesz megállás nélkül😄😄 mióta várom már.

Prody
Felsõág döntõ, az 😊

Aradebil2
döntõ a legvégén lesz,max felsõági döntõ lehet egyelõre😊

Prody
Gallardo mikor toljátok a meccset?
Döntõ mikor lesz?

Aradebil2
este 8 körül jön usa peccs,bármelyik pillanatban kint lehet a peccsnót

antgecc
Hogy rohadna meg! Lejátszottam vagy 6 meccset crash nélkül, már kezdtem örülni, erre egy nyertes meccsnél, már épp lenyomnám a picsába, crash! Az agyamat eldobom!!! Mi a picsa lehet ez???!!! <#boxer>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Jah sorry, akkor nem figyeltem 😄

csuszi
mert lecsúsztál, már linkelve volt.😊
amúgy poénból tegnap stream teszten ezt nyomtam, már sry mindnekitõl, de aki egy ilyen rendszert kiépít, az megérdemli hogy teleportáljon, nem hinném hogy meccseken találkozunk vele😊

Rage47
EUban hnap sztem
Na ilyenkor bezzeg nincs itt senki hogy pampogjunk egyet 😄!!

A patch ma este jön akkor ?

Na itt vaaan!!! A Terran op 😄

http://www.youtube.com/watch?v=5RumkR_PukI&feature=player_embedded#!

Shieldy
*jóvanna :S

Shieldy
igen az a mastery 😄 csak kampányban portré is járna érte 😄

hóvanna rajta vagyok 😄😄

Hegi90
de mi az a gamestation

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

De te meg menny dógozni.

Megerõsítem, tegnap vettem észre ugye, hogy amit még 1-2 héttel ezelõtt elértem achit, azt a kategóra összesítésnél nem vette figyelembe.
...
Ja, hogy ugyanarról beszélünk? 😊 Az a mastery?

Shieldy
behalok, hogy nem mûködik a campaign achievementeknél a mastery. kezd kiakasztani elég masszívan. de miért nem fixálják már ezeket a dolgokat. lassan 1 hete nem mûködik normálisan.

aricsi
GYÁÁÁ! Nekem is Razer diamondback-em van,nagyon nagy videó amúgy,folyamatosan hánnyák a hülyeséget<#banplz> Nekem csak a játék hiányzik,merr arra még mindig várok(zavvi).

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

lol 😄DDDD

Aradebil2
nem,eddig még kb semmit sem javítottak kiadás óta,pár bugfixet,meg egy picit nehezítették a warezesek dolgát

aricsi
Nem úgy volt hogy már kijavították ezt a melegedési gondot?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Aradebil2
beindult a gamestation,hát ez rohadt nagy lesz gyerekek😄
KassemG vs. Husky,vagy mégse?😄

Aradebil2
egyébként most jut eszembe,hogy ha nem én nyerek,megóvom a ligát,mert nincs bejelentve blizznél😄

antgecc
Köszönöm <#worship>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

"A dokumentumok mappában bejegyzett StarCraft 2 könyvtárban kell megnyitni a variables.txt állományt, amit a frameratecapglue=30 és a frameratecap=60 paraméterekkel kell kiegészíteni. Ez másodpercenként 30 jelenetre limitálja a játék sebességét, amit a GPU maximum 60 képkocka/másodperces tempóval renderel."
antgecc
hogy kell, hol kell limitelni? grafik optionsben nem találtam ilyet.

unknown nick
Próbáld ki a frame limitelést vagy a vsync bekapcsolás is mûködik valakinek. Frame limitelésnél oda kell figyelni, mert amikor patch jön törli a bejegyzést.

antgecc
Émbörök.... hátha tud valaki segíteni.

Állandóan crashel a játék, kidob windowsba error reporterrel, rosszabb esetben újraindul a gép. Újraraktam a windowst (win7 64bit), újraraktam a játékot, drivert a legújabbat, lentebb vettem a grafikát, változás semmi. Vidkari hõmérséklet játék alatt néha a 70 fokot üti, nemtom ez normális-e, csak leírom.

Tököm kivan már, rakás ladder meccset bukok miatta.