StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Csak mennek majd a viták amíg világ a világ. Úgyis egyszer beletörõdtök, hogy ez van 😄
Jelenleg részemrõl én úgy látom legalábbis, hogy terran ellen zergként nincsenek olyan túlzott nagy problémák, protoss oldalról inkább.
Ha Check tegnapi vereségét nézzük, elsõ meccset láttam ugyan, de õ szúrta el, nem mese, marha sok siege meg földi support mellett ultrára ment, brood lorddal övé lehetett volna a meccs, még ha 2-3 db-ot is tudott volna kihozni. 2-nak sajna pont a felénél kellett elmennem, így az kimaradt 😞
Viszont ami tényleg kemény zerg részrõl, az a protoss megfogása. Ha t2-ig el tud jutni a zerg, már van esélye, elõtte vért izzad, fõképp, ha rusholós fajta az a toss és nem early exp meg társai. Mondjuk a gyors void tech elég idegesítõ, fõképp, ha zerg nem csinál gyors lairt és marad t1-en.
Ha ballance-ot akarna a blizz, vagy megadná zergeknek a kamu patch note-ból az overlord speed tuningot, vagy adna értelmes antiair egységet t1 -t1.5-ben, esetleg gyorsabb lair tech, de talán az túl nagy elõnyt adna nekik. Persze ott van a queen, de ritka eset, hogy azt massolja a zerg, és elég lassan is lehet kihozni õket nagy számban. Lehet spore cravlerezni is eco rontása mellett, de ott meg földön massolhatnák le marha gyorsan, mert pótolni kell ugye a drone-t is, meg sereget is kéne hozni a mindenki által szeretett és imádott lárvákból.
Asszem összefoglaltam az én álláspontom a témáról. Na hf, gl és tali a köv ligában. ^^
<#rinya>#rinya> (😛)
azért a 3 gomb mellé még supply, mule, scan, drone, emp, siege, rengeteg épület. érdekes, amikor én repet nézek, a zerg player-eknek van a legkevsebb control group, nálam 1-2 szokott kimaradni (mert béna vagyok, amúgy kellene). külön gombon a siege, a bio, a ghost, a raven, a barrack, a fact, a star, a com, plusz ami néha lemarad de kéne a viking vagy thor vagy banshee kombó.
nektek kell 4-5 épület, nekem min. 4 barrack, de ha nagyon bio akkor 6, fejlesztéshez ugyanannyi mint a zergnek és a protnak, 2-4 armory vagy és bay, plusz ha meches akkor a 4 barrack mellé min. 4 fact. de inkább több, plusz ha biozol min. 2 star de ha másra is szeretnél tolni akkor abból is 4. lehet számolni ez mennyi zseton. ha a marat hasonlítod a roachoz, és írod hogy de ott a medievac, akkor nyugodtan számold hozzá hogy mennyi épületbõl jön a mara, a medievac, és a medievac darabja 100/100. fejlesztés 100/100 + 50/50.
a bc-ét írhatod, de egy iszonyat gagyi egység a múltkor végülis csak egy diamond 2v2ben (amin amúgy kikaptunk norral, de nem ezért, úgy 6-7 bc-ét szedtem le 3!!!vikinggel). tényleg érdemes róla beszélni, nagyon fasza kis egység. az épülési idejét pedig legközelebb ne hagyd le mukievil😊
kurva nagy op terra van tudom, lehet próbálgatni.
most minden offenz nélkül, te az életben is ezt a stílust követed? hány éves vagy megkérdezhetem? mert némi tiszteletet adhatnál az öregebbeknek ha megkérhetlek. az irónikus, gúnyos, maró, piszkálódó, tiszteletlen hangnemet tartsd meg magadnak, vagy a barátaidnak, lehet õk vevõk rá.
mindig mondom, mindenki annyit engedjen meg magának egy fórumon, amennyit az életben is megengedne. de érdekes, ilyen hangnemmel, sosem találkozok szemtõl szemben. pláne nem a te korosztályodtól.
amúgy:
egy
kettõ
három
négy
és ebben nincs benne, amikor bnet-en irogattam neked, hogy menjen a derbi, de te nem vállaltad.
nem gondolod hogy kicsit pofátlan a stílusod? és hogy több elterelt délután, este, stream után benyögsz egy ilyen nyikhaj hsz.-t? kapjál már a fejedhez.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ezért van hogy szegény terrant elverik párszor. 4 dologra már nem tud szegényke egyszerre odafigyelni 😄
Nem akarok vitát nyitni a ballance kérdésbõl! De ez tényleg elég vicces lassan! A mara, a stim, a medivac, a mule, a scan!
Mindenki tudja, hogy zerggel hogy kellene játszani, de nincs semmi segitség neki hozzá!
Én még mindig ugy látom, hogy azért van ez, mert a zerg kiegészitõben, fognak a zerg javára adni valamit... Csak szerintem pár patch mulva belátja a bliz is, hogy nem huzhatja addig!
ÉS sc2 forumon olvastam a legjobb kommentet 😄😄😄
3v3, pl , t&t&p vs t&p&z vmelyik hármas rusholni akar, összeszed pár marint, és zaleotot, megy az elsõ kiszemelt feljárohoz, terran fal van, akkor legyen a következõ, protos fal van, akkor legyen a harmadik, jéééééé zerg, a tetveket ugy is hamar ki kell irtani!
egyébként hogy ne csak flameljek vagy mi, itt van néhány kemény adat:
battle cruiser
400mineral 300gas 90sec
fusion core
150 mineral 150gas 65 sec
starport
150 mineral 100gas 70 sec
techlab
50 mineral 25 gas 25 sec
factory
200 mineral 100 gas 80 sec
barack
150 mineral 80 sec
összesen:
1100 mineral 675 gas 410 sec de a techlab elöbb is megépithetõ, és a fusion lab is asszem egyszerre vmiel
Broodlord
mineral 150 gas 150 build time 34
corruptor
mineral 150 gas 100 build time 40
greater spire
mineral 100 gas 150 build time 100!!!!!!!!!!!!!!!!
hive
200 mineral 150 gas build time 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
infestation pit
100 mineral 100 gas build time 50
lair
150 mineral 100 gas build time 100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spawning pool
200 mineral build time 65
összesen:
1050 mineral 750 gas build time 449+40 de a corruptor itt is megépithetõ alatta
két tech 3as egység, összehasonlitva, és azért tegyük hozzá hogy egy broodlort, szeritem nem ér el egy battlecruisert, plusz a terran igy közel az összes egységét tudja gyártani, mig a zergnek, ehhez még plusz dolgokat kell leraknia (roach, hydra) igen mondhatnátok hogy techlab is kell minden egységhez a terrannak, de zergnek is kell pl baneling nest! NEm aztmondom, hogy elöbb hozzon t3as egységeket a zerg,de azért elgondolkodtató annak fényében, hogy mindenki azzal fikáz, hogy nemderitesz zerggel, ezért nem vagy jó...
NA nézzünk még egy példát:
mara
100mineral 25gas 30bt 10+10damage 6range 1,5cooldown 1armor 2,25speed 125hp
roach
75mineral 25gas 27bt 16 damage 3range 2cooldown 1armor 2,25speed 145hp
mara dps 13.3 vs armored 6,6 vs egyéb átlagban tehát 9,95
roach dps 8 dps
Ez most nem tûnik nagy különbségnek igy naggyábol egyenlõnek tûnik, de ha hozzávessszük a stimet, a medivacot, és a stunt, akkor egyböl látunk némi különbséget 😊 (De egyébént gondolhatjuk azt is hogy a zergget azzal tartják nagyobbra, hogy ugye egyszerre több egységet tud gyártani, akár 6-10 nem probléma, de attol az még ugyanugy nyersanyag és supply, plusz a reactorral versenyezve nemtud sajna akkora elõnyt létrehozni terrannal szemben)
Mig roach oldalrol némi regen, földalámászás, földalatt mászás, nagy regen
a földalatt nemtud mit csinálni, áltaában egy scout, és még kimásznak meghalnak, ennyit ér a képessége
Tényleg csak érdekesség képpen irom, ha valaki vitatkozni akar,akkor inkább pm 😊
"ACCESS_VIOLATION (0xC0000005)
occurred at 0023:35044400. The memory at '0x35044400' could not be executed."
A számokban nem vagyok biztos, nem igazán figyelem, de mindig ez a memory hiba.
Cseréljek memóriát v wtf? Nem örülnék neki...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mukievil, esténént ráérek. Felvettelek a játékban.
úgyhogy van fenn sg-és
most lépek, glhf
gallardo vs mukievli (aki lehet már meg is halt a várakozás közben)
kéretik a 2 delikvenst hogy jelentkezzen egymásnál és a fórumban.
köszi puszi😊
nekem ezzel sose volt bajom, normálisan kell beállítani az emberkék hangját és a játékot se kell bömböltetni.
egyéb?😊
szerintem semmi gond vele😊
csináltam szobát, a 612. lett a ts-en a szentély😊
utp.hu:9987
kgb azon belül sg.hu sc2
jelszó nincs
mozogni a ts-en csak reg-el lehet, ahhoz pedig vip ember kell, ha valaki most feljön adok reget, ha nem, akkor holnap - bár pedronak is van, ha itt jelentkezik, akkor fenn is adhat.
a névhasználat kötelezõen prefixes, esetetekben
v.kgb. név
pl (mint a reklámban😊)
v. kgb józsi
name
szerver címe
port
jelszó
push to talk, mi alapján aktiválódjon
hangerõ
buxa hangjának offolása (ts hangja)
ennyi
holnap adok címet, csinálok szobát, adok reget.
ts3, nem 2!!!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Na mindegy, ez van 😄 Azért kíváncsi leszek, ha egyszer megszáll az ihlet és feljutok diamondba, ott mit írkál majd xD
Ha van Skype-otok, az nagyban segítené a játékot.
Jah, felraktam a TeamSpeak-ot is - csuszi volt a fõ ösztönzõerõ - de abba kéne egy kis segítség, hogy mit-hogyan, mert amint látom rengeteg opciója van, s nem volt idõm elmélyedni benne. Biztos elõbb-utóbb sikerülne kiismerni, de mostanában túl enervált vagyok ahhoz, hogy nekiálljak megtanulni...
Pls valaki világosítson fel, mert hülyén halok meg.<#nevetes1>#nevetes1>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD