StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az nem az.
Maphack és drophack az viszont igen.
Amúgy meg ez a "feljelentõsdi", hogy a játékba be van építve, hogy pléjeren jobb gomb és megy a report - nem nagyon tetszik.
Az, hogy a multis cheat-elõket valahogy büntetik, az tetszik.
Más:
Az, hogy csuszi terrannal tud mutázni, nem tetszik. (<#whatever>#whatever>)
Az, hogy ha ügyes vagy, zergként tudsz MMM-ezni vagy Thor-t hozni, az tetszik.
Az, hogy a hétvégén kevés idõm lesz SC2-zni, nem tetszik.
Amúgy minden tetszik...
csak azért demoralizálóbb lehet egy fullos bnet ban. lehet jobban meggondolnák, mi is van. nem sokan, de akkor is fejlõdés lenne 😄
MJ rulz Pink Team The Only One
ez volt az elõzmény. a mostani hírben eddig azt írják
"ötezer Starcraft 2 Accountot banoltak a fejlesztõk"
ha úgy vesszük, igen, sajnos csak sc2rõl banolják õket.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Am csak a jatekot banoltak, vagy az egesz Bnet accountot is?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az operációs rendszeren is túl...
Protoss vs Protoss-ban meg se próbáljatok mutára vagy hydrára menni!!! 😄
muta öli a voidot
corruptor öli a fõnixet
és fordítva.
ha early phoenixel jön, neked hydrát kell csinálni, mert nyakadon marad a corruptor.
void ellen meg jó a muta, csak vigyázni kell nehogy felcharge oljon.
Íme a diamond verõ csodataktik:
- maptól és helyezkedéstõl függõen rakod le a poolt 11-14 között
- pool után egybõl gáz
- queen tetszés szerint
- speed upgrade után baneling nest.
- evo chamber, +1 attack //nagyon hasznos!
A BO kb ennyi. Innentõl kezdve megy a fogócska, hogy ki szopja be a több banelinget. 2 banel ki tudsz nyírni egy rakat drone-t, nem kerül szinte semmibe, és ha nem a bázisánál harcolsz, akkor bevinni a mineralhoz easylol.
Ha nagyon szorul a hurok, akkor csinálj egy hatcheryt a rámp elé, hozzá 3-4 srunkent, és a hatch két oldalára 2-2 banelinget, scoutolni nem tud rendesen, mert mire felérne a rámpához a shrunkenek kinyírják.
Mostanában meg már úgy játszok, hogy ha látom hogy épül a spire, akkor ledobok egy két spore-t és folytatom a mass linget <#idiota>#idiota>.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Szal wtf?
Asszem mostantól vaktában rakok min. 1-1 spore-t mainre és naturalta.
Asszem most kell elmennem aludni, vagy valami értékes fogja bánni <#gonosz3>#gonosz3>
PM 01:00 StarCraft: Brood War
Goojila vs. legend
PM 01:00 StarCraft: Brood War
Flash vs. iNfeRnaL
most kezd mindjárt
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Spore-ból látnám, hogy mutázni akar tovább, nyilván készülnék rá, ráadásul a harass fõnix jó felderítõ unit. Ha meg lehetne változtatni replayban a nick nevet feltennék pár replayt mutaling ellen, amit p-vel játszottam.
Visszatérve az kiinduló helyzetre, mert írtam, hogy fõnix buildet ritkán csinálok a nehézsége miatt. Határozottan kiállok a véleményem mellett, hogy a zerg nem tudja fogni a prot elsõ hullámát abban az esetben, ha mutalingezik. Metalopolison 9 perc alatt megöltem a zerget, aki azt a buildet próbálta ellenem.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
😊
nem voltam ott a nova vs norbi meccsen, én csak mondtam amit hallottam (ts), elképzeltem😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Ebbõl is látszik, milyen jól ismerem a wowot, meg hogy milyen jó a látásom 😄 Eskü nem vettem észre 😄
Napok ota nem jatszottam, nezni jobban szeretem.
Nézem már egy ideje, hogy egyesek milyen fura nevû pályákon játszanak, meg hogy néha más az ingame nick-jük, hogy lehet ez... Erre most esik le, mikor látom, hogy Anti más néven nyomja a Bloodscalp nevû pályán, hogy azt is mutatja, ha az illetõ online, DE WOW-OZIK 😄D
Ezt vágtátok? 😊