StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Muki100vsCuszi mecs lesz ma este? ha igen mikor?
unknown nick
"Még mindig nem tudom, hogy az egér-driver és benne 1-2 makró cheat-nek számít-e."

Az nem az.

Maphack és drophack az viszont igen.

Még mindig nem tudom, hogy az egér-driver és benne 1-2 makró cheat-nek számít-e.

Amúgy meg ez a "feljelentõsdi", hogy a játékba be van építve, hogy pléjeren jobb gomb és megy a report - nem nagyon tetszik.
Az, hogy a multis cheat-elõket valahogy büntetik, az tetszik.
Más:
Az, hogy csuszi terrannal tud mutázni, nem tetszik. (<#whatever>)
Az, hogy ha ügyes vagy, zergként tudsz MMM-ezni vagy Thor-t hozni, az tetszik.
Az, hogy a hétvégén kevés idõm lesz SC2-zni, nem tetszik.
Amúgy minden tetszik...

unknown nick
Hát engem érdekel. A legnagyobb patkányság. Sajnos az ilyen banhammerek nem nagyon irtják ki a férgeket. Kár hogy a Blizzard csak ennyire képes és inkompetens a hackerek megállításában.

Shieldy
az spec engem sem érdekel 😄
csak azért demoralizálóbb lehet egy fullos bnet ban. lehet jobban meggondolnák, mi is van. nem sokan, de akkor is fejlõdés lenne 😄

csuszi
én szoktam mutazni t-ként, meg szeretem a hibrideket is. mi ezen a vicces?<#nemtudom>

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
felõlem csítelhetnek tovább wowban,nem nagyon érint😄

Shieldy
http://starcraft2.hu/2010/09/15/a-blizzard-komolyan-fellep-a-csalok-ellen/#comments

ez volt az elõzmény. a mostani hírben eddig azt írják
"ötezer Starcraft 2 Accountot banoltak a fejlesztõk"
ha úgy vesszük, igen, sajnos csak sc2rõl banolják õket.

Muki100
Jó kérdés, valahol lehet el van rejtve a TOS-ban, hogy ha az egyik Blizzard játékban csalsz akkor a cég a másikban is elvághat-e.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Daell Drow
Szerintem keves az az 5000, de kezdesnek jo lesz.
Am csak a jatekot banoltak, vagy az egesz Bnet accountot is?
Aradebil2
antgecc
<#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Blacksheep333
mondja ezt a terran...
😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár amilyen op a T, még kihozza a mutát.

Az operációs rendszeren is túl...

csuszi
jókor szólsz. már késõ...😞

Blacksheep333
Így van, köszi! 😄
Protoss vs Protoss-ban meg se próbáljatok mutára vagy hydrára menni!!! 😄

unknown nick
Nem értek a zerghez, de a legkirályabb koreai zvz, az volt amit láttam, mikor egyik zerg rócsolt. A másik pedig ling baneling és muta. Na most erre a rócsos nem sablont nyomott, hanem infestor-fungalra techelt nagyon hamar és egy tucat queenel leszedte a mutákat, közben szépen oda creepelt a másik zergig.

Shieldy
*PvZ
mielõtt más köt bele 😄

Hát ez szerintem nem ilyen egyszerû. Sokan kapásból roachra mennek, mert elterjedt a baneling. Aztán azokon már nem olyan egyszerû keresztül gázolni banelingekkel. Aztán hydra és infestor. Ha jó a mikrója valakinek, akkor hydra + infestor a legjobb kombó zvz-ben. Roach ellen fungal, hydra öli õket mert nagyobb a range-ük. Baneling? Fungal, ami 35-öt sebez, a baneling hp-ja 30, zerglingé 35. Muta? Fungal és hydra megöli õket könnyen.
Blacksheep333
PVP-rõl volt szó, ha még idõben is sikerül kiscoutolnod a stargate-t, akkor sincs idõd felhúzni a Spire-t. Hydra Den hamar kész van.

muta öli a voidot
corruptor öli a fõnixet
és fordítva.

ha early phoenixel jön, neked hydrát kell csinálni, mert nyakadon marad a corruptor.

void ellen meg jó a muta, csak vigyázni kell nehogy felcharge oljon.

csuszi
de mé hydraval, mé nem mutaval?

Blacksheep333
Az itt a baj, hogy az air-t nekünk Hydrával kéne counterelni, és az meg lassú mint a szar.

Hegi90
Még most is a zvzvel szenvedsz? 😄 Ajjjj pedig annyira egyszerû.
Íme a diamond verõ csodataktik:
- maptól és helyezkedéstõl függõen rakod le a poolt 11-14 között
- pool után egybõl gáz
- queen tetszés szerint
- speed upgrade után baneling nest.
- evo chamber, +1 attack //nagyon hasznos!

A BO kb ennyi. Innentõl kezdve megy a fogócska, hogy ki szopja be a több banelinget. 2 banel ki tudsz nyírni egy rakat drone-t, nem kerül szinte semmibe, és ha nem a bázisánál harcolsz, akkor bevinni a mineralhoz easylol.
Ha nagyon szorul a hurok, akkor csinálj egy hatcheryt a rámp elé, hozzá 3-4 srunkent, és a hatch két oldalára 2-2 banelinget, scoutolni nem tud rendesen, mert mire felérne a rámpához a shrunkenek kinyírják.
Mostanában meg már úgy játszok, hogy ha látom hogy épül a spire, akkor ledobok egy két spore-t és folytatom a mass linget <#idiota>.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kira.

Shieldy
alátámasztom 😄
megvan az új icon.

unknown nick
Azért banelingel, mert void harassnál nincs sok unit a bejáratban kb 1-2 zea, 1 sentry, 1 stalker. Ezen átjön, max kivárja az FF-et amíg eltûnik. Még alkalmasint a cyber coret is kivágja lazán banelinggel és beözönlenek lingek. A sentry már elég nagy luxus gáz kiadás, ha gyors voidolást akar a prot. Láttam már statikus prot védelmet csak canonnal, de az általam nem preferált megoldás.

antgecc
ZvZ nálam is hányinger! <#schmoll2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Egyesével álló egységekre nem is túl elõnyösek, de általában tömegével állnak a prot egységek, ott ha nem is öli meg a zömét egy 5-6 db bling, mellette lévõ lingek már hip hop elintézik õket. No meg olykor munkásharrasra sem egy elhanyagolható egység, drop esetleg normál módon. 😊 Mondjuk így utólag belegondolva lehet nekem is többet kéne blingeznem ellenük 😄 Nekem viszont mostanság szerencsém volt, folyamat plat/dia terrákat kaptam zergként platba való felsorolásnál. Terran ellen meg valahogy jobban megy. Mirror meccsekkel meg igen tudok szívni :S
antgecc
Hmmm.. én prot ellen sose banelingezek, túl erõsek hozzá a prot egységek. Bár lehet rosszul teszem 😊 Csak gold vagyok... egyelõre. Nemsokára silver, ahogy mostanában megy <#zavart2>

unknown nick
Ha 2 GW-t látsz, akkor az a P vagy early expel vagy voidozik (esetleg early colo, de az egy gané bo 😄). Fel lehet rá készülni, ráadásul nagyon belassítja a prot techelését. Rommá próbálnak banelingezni általában, ha kiszúrják milyen kevés GW-m van. Volt hogy úgy fogták a void fõnixet, hogy 2 heccsezett a mainen+evo chamber és 2 heccsbõl tolta kifelé a queen-t. Tény jó krízis menedzsment kell hozzá z részérõl. Early róccsal is lehet fogni, de az izgalmas mert base trade a vége és a gyorsabb nyer 😄

antgecc
Nem is a void itt a gáz, hanem a fõnix. Kiscoutolni meg ezt eléggé durca dolog. Elején látok 2 gw-t: fasza zealot lesz. Akár még a core-t is láthatom, abból még nem derül ki semmi, 2 gw mellé valszeg stalker mass. Edigre már be van falazva, nem tudok bemenni. Overlord tetûlassú és biztos halál, ha egyáltalán meglát vmit. Early game-ben meg luxus feláldozni.

Szal wtf?

Asszem mostantól vaktában rakok min. 1-1 spore-t mainre és naturalta.

mondom: void charge op.

antgecc
És baszki elver egy össz 14 games-es bronz gyerek protossal, aki most played: zerg. Ismét void+fõnix...

Asszem most kell elmennem aludni, vagy valami értékes fogja bánni <#gonosz3>

Aradebil2
main csere mekkora királyság már😄

lolSL
koreai kommentár pro =)

lolSL
http://live.wcg.com/

PM 01:00 StarCraft: Brood War
Goojila vs. legend
PM 01:00 StarCraft: Brood War
Flash vs. iNfeRnaL

most kezd mindjárt

Hegi90
#21888 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
antgecc
Na, hogy rohadjon el! Protoss ellen megyek ling+mutára, erre bejön 1 voiddal és 2 fõnix-el... Spire épp épül, spore nincs még lennt, 2 gate-et scoutoltam az elején. HOgy rohadjon meg: queent felkapta, egyetlen AA-m oda, csókolom, gg... fasza.

bélanéni
Na most jutottam gépközelbe, meg is lesem õket. <#finom><#taps>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
amikor neked jó, majd szólsz.

(bunkó random...)

😊

Aradebil2
háhá nova ellen nem érdems voidozni,hiába szeded ki mindenét,akkor is visszajön belõle😄 lásd a 2. meccsünket,épphogy hozni tudtam😊

unknown nick
"ezt igazából én sem értem, 1-2 spore elintézné azokat a harras phoenixeket"

Spore-ból látnám, hogy mutázni akar tovább, nyilván készülnék rá, ráadásul a harass fõnix jó felderítõ unit. Ha meg lehetne változtatni replayban a nick nevet feltennék pár replayt mutaling ellen, amit p-vel játszottam.

Visszatérve az kiinduló helyzetre, mert írtam, hogy fõnix buildet ritkán csinálok a nehézsége miatt. Határozottan kiállok a véleményem mellett, hogy a zerg nem tudja fogni a prot elsõ hullámát abban az esetben, ha mutalingezik. Metalopolison 9 perc alatt megöltem a zerget, aki azt a buildet próbálta ellenem.

Muki100
Vagy holnap vagy holnap után. Vasárnap nem hiszem hogy jó nekem de ezt ígérem nem fogom úgy elhúzni mint az elõzõ meccset.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

"... elvégre a halálod után már nem látsz semmit..." - vagy valami ilyesmi...
😊

csuszi
egy kis félreértés:
nem voltam ott a nova vs norbi meccsen, én csak mondtam amit hallottam (ts), elképzeltem😊

Tényleg 😄DDD
Ebbõl is látszik, milyen jól ismerem a wowot, meg hogy milyen jó a látásom 😄 Eskü nem vettem észre 😄
Rage47
ja, mivel ott a WoW ikon
Daell Drow
Á gyenge voltam mint a szar, a TvT-ben ereztem hogy Muki nagy elonyre tett szert(foleg a seeker misle utan).
Napok ota nem jatszottam, nezni jobban szeretem.
Ó, a ménkûbe! 😊
Nézem már egy ideje, hogy egyesek milyen fura nevû pályákon játszanak, meg hogy néha más az ingame nick-jük, hogy lehet ez... Erre most esik le, mikor látom, hogy Anti más néven nyomja a Bloodscalp nevû pályán, hogy azt is mutatja, ha az illetõ online, DE WOW-OZIK 😄D
Ezt vágtátok? 😊