StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy az 5ezres single bannál a user benyögi hogy biztos azért volt hogy újra megvegyék, de szánalom a blizz - igen, 3-4 millás eladásnál kell az az 5ezer, vagy hogy amikor a csalókat most perbefogták, akkor az egész azért van, hogy lefölözzék a cheat oldal kemény 1-10-50ezres hasznát? bár szerintem az 50ezer dodó erõsen túlzó részemrõl, de legyen gyereknap, bár nem hinném hogy egy blizz méretû cégnek akár 1milla is megérné ilyen szempontból, negatív reklámon többet veszítenének, de eddig a sok idióta agya nem jut el. neeeeem ingyen reklám a csalók ellen fellépõ blizz, neeeeeem üzenet a cheatereknek, neeeeeeeem példás statuálás a usereknek, neeeeeeem. minden arról a szaros pár ezerrõl szól, amit 1 sec alatt keresnek kb. asszem elköltözök az antarktiszra, és fókákkal fogok kommunikálni. tudom most páran örülnek😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Valamelyik nap cellawerra is random 2v2-zött. Gold ligában. Igaz nagyon troll-ként viselkedett. Amellett, hogy idegesítette a saját játékostársát, volt, hogy 5 overlord-dal kezdett. Adott egy kis elõnyt az enemynek.
Rage47
Én is random 2v2ben értem el az egyik legjobb eredményemet😄 Goldból felmentem platinumba😄 És egész jókat játszok randomokkal is.
HeadHunter86
Nem is akarom. 😊 Csak egy jó helyezést elérni aztán vissza haverokkal játszani. 😄

unknown nick
Belinkeltek egy képet, a glhf.tv-n 😄

Ezt 😊

unknown nick
Beteg módon erõsnek látszik a turboling, ha nyílt terepen elkapja a T-t.

Aradebil2
Dimaga vs Tarson,zotac döntõ,most kezdõdött nemrég

Aradebil2
random 2v2 hosszú távon nem tesz jót a vérnyomásnak,ne nagyon éld bele magad

HeadHunter86
1v1-ben 2 napja csak szopok. Olyan szinten hogy 10-bõl 3-at nyertem, elõtte ez fordítva volt. NA ezt most meguntam és nekiálltam random 2v2-zni. Itt viszont 10-bõl 8x nyertem. Durva. Arany elején állok már itt is. Remélem itt sikerül platinumba felkerülnöm.

Prince23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak ti ketten.

Nem mondtam egy szóval sem hogy mindenki

Tudjuk logan, téged mindenki bemocskolni meg bántani próbál pedig egy fantasztikus minõségû blogot üzemeltetsz fantasztikus írásokkal. Mint a lentebb linkeltbõl is kiderül.

Why so serious?

Rage47
Sheltemrõl amúgy van valami hír?
Okés én is így gondoltam😄

Prince23
Ezt honnan veszed, netán Andree mondta neked? mert én ilyet neked nem írtam le, steamen.

de beszéljetek csak nyugodtan, van téma legalább. Máskülönben én a híreket mondtam, hogy azokat írjanak. És rúgtam ki õket, nem õk léptek le maguktól. Rosszul informálódsz. Próbálsz bemocskolni, nagyot csalódtam benned. De látom már töröltél steamrõl is, vettem az adást.

Rage47
Szerintem zerg tudja legjobban uralni a pályát. Tök jó nézni, mikor terjed szép lassan a creep a mapon, majd észreveszed, hogy lassan a 3/4 pályát elfoglalta már...😄
csuszi
mapcontrol = zerg.

csuszi
nem azzal volt a baj szentem hogy negatív, hanem hogy megalapozatlan, összecsapott, fals, és a pontozás nem tükrözi a cikket. írja a szerzõ hogy de hát ez bonyolult. ki a tökömet érdekel, ha belevágja a fejszéjét - pedig õrá aztán nem hat a hype - akkor vagy csinálja tisztességgel, vagy kap hideget meleget. tõlem aztán csicskázhatsz a cikkben, kutyát nem érdekli, elmondtam a véleményem, mert van az a rossz szokásom, hogy ha egy területen mozgok, akkor ott nem fogom be a pofám - nem egyenlõ azzal, hogy beleugatok mindenbe, jó ha 5-8 dologba ütöm az orrom. nem azért, mert zavar, idegesít, bosszant, ahogy rage és lehet mások hiszik, egy cikknél látható kommentbe kb annyi idõt és energiát fektetek, amennyi az elolvasása, egy pillanatig nem keresem a szavakat, nem arról vagyok híres, hogy nem tudok fogalmazni - ergo az hogy most is itt tépem a szám, nem azt jelenti hogy ez aztán engem annyira megüt, kemény 2-3 percet vesz el az életembõl...

unknown nick
Donatus, ha mapkontrolt is akarsz, akkor a p-t ne válaszd. Kipróbálhatod, de akkor rájössz idõvel miért írom ezt.

Rage47
Érdekes, ha nem akarsz profi oldalt, akkor minek hajtottad a szerkesztõidet, hogy naponta nemtom hány cikket írjanak? - majd ezután kiléptek.
unknown nick
Valaki moderálja ki Logan-t pls. Indítéka primitív jön a silány cikkével, hogy provokáljon minket. Szerintem fogalma nincs arról, mi zajlik SC2 körül, lila köd szivárog az agya helyérõl.

Meg kell nézni a tegnapi Kiwikaki-Idra meccseket. Ez a játék esportnak készült, amellett, hogy te bárki játszhat vele. Én nem olvastam el a cikket, de a hozzászólásokból következtetem, hogy a multit kihagytátok. Így meg nem lehet teljes kritikának tekinteni.
Prince23
Jó legyen. de a Gamekapocs SC 2 teszt az szerinted tényleg jogos és legfõképpen HELYTÁLLÓ? Ott folyamatosan csak dicsérte az illetõ a játékot, holott sc egyáltalán nem tökéletes, hogy 9.5 felettit kapjon.

Más különben egy blog oldal vagyunk, a fõoldal legalján olvassátok el a "Rólunk"-at. ezer éve elérhetõ. Ha megtehetnünk használhatnánk csicska szavakat is a cikkekben, de mégsem írjuk le. pedig mi simán megtehetjük.

Pár ember, mint ahogy Rage is, profi, szakmabeli oldalként néz fel ránk 😄 Kb olyan szintû "kritikákat" kapunk mint a GK-n. 😄

igazad van , így teszek, legjobb ötlet 😄 tiéd az 5 ös, leülhetsz.

csuszi
nem lett volna kötekedõs kritika ahogy te érzed, ha összeszedett, megalapozott, TELJES cikk készült volna, koherens pontozással.

balintk
Játsszál egy darabig randommal, aztán elválik melyikkel tudsz jól játszani, fejlõdni stb.

Prince23
Miért híresztelsz ilyet rólunk, hogy lewarezoljuk? egyáltalán nem warezolunk:p jó játékokat megvesszük. Hogy hányan olvassák? Úgy gondolom megéri, a nézõk miatt a blogot mûködtetni. Kint van te is látod mennyien nézik. És te is olvasod ráadásul!
Ha szeretnéd tudni, eddigi legsikeresebb tesztünk a F1 2010 lett, majdnem 900 egyedi megtekintéssel.

és köszi a kritikákat, nem gondoltam volna rólad, hogy ilyen "kötözködõs" vagy.

és azt ne írd, hogy nem kötekedtél... látjuk, nem csak én

megfordult a fejemben mert igen multifunkciós de mindenki protoss most én meg jobb szeretem a skillesebb játékstílusokat és ebben terran és zerg mind jobb mint a protoss.

Rage47
Protoss
Nem is tudom mit kezdjek magammal😄 nagyon jól tudok sokfelé figyelni és baromi jó makrót tudok diktálni, de terran is és a zerg is tetszik nagyon imádok szét terülni az egész pályán és kúrva nagy map kontrollt csinálni folyamatosan csesztetni az ellenfelemet de emellett nagyon szeretek védekezõ támadást is😄 Nem tudom eldönteni melyikkel kéne huzamosabban nyomnom :S ti melyiket mondanátok ezekre a célokra?

Muki100
Magyarországon ami dívik: NFS, FIFA, CoD és társaik. Egyszerû játékok tömegeknek.
Ezzel nem akarom megbántani azokat akik ezeket szeretik, mert ezek is lehetnek jók persze, csak egy Starcraft 2 súlyú játékot más szemmel kéne vizsgálni, mint a szokásos éves klónját az említett elõzõ sorozatoknak.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Azér a magyar játék kritikai szaksajtó, ha nevezhetem így õket sem áll a helyzet magaslatán. Pl. 576kbyte oldalán lehetett olvasni sc2-rõl és olyanokat írtak, ami egyszerûen nem igaz. Látszott, hogy néhány kampány pályát játszott emberünk és abból vont le teljes következtetést. Persze ott is magas pontot adtak, de akkor is, aki ismeri a játékot mosolyog és felrémlik benne egy kérdés: "Õ tényleg ezért kapja a fizetésért?" Ha már a gyakorlott kritika íróktól, szándékosan nem újságírónak nevezem õket, mert attõl nagyon messze vannak, sem várhatunk minõségibb írtást, akkor egy önkéntes blog szerû kritikánál némileg elnézõbbek lehetünk.
Rage47
..csak nem igazán áll még a helyzet magaslatán, ha írásról van szó...
csuszi
dehogy bosszant😊 de prince jár ide, ír ide. elvileg multi gamer.

Rage47
Honnan ismernék szerinted?😄 Levarezolták aztán lenyomták 5 óra alatt kampányt. Úgysem olvassa senki, ne bosszantson ennyire😊
csuszi
és miért nem Õ írta, ha jól rémlik rendszeres játékos. legalább ismeri.

csuszi
és ez a cikk átment a kezén? juj...
kb könyvkritikát írni tartalomjegyzék alapján, aztán lehúzni a könyvet, de azért adok rá egy 5alát 😊 összeszedett.

Rage47
Nyugodtan írhatsz a fõszerkesztõnek, ugyanis õ linkelte😄
Rage47
Logan, én ide ezt nem raktam volna be 😄D Ide azért igényesebb emberek járnak sztem.
Komolyan mondom, zvz fog a sírba vinni. Sose tudom megnyerni. 😊 Kapok még párat dia helyett lehet bronz ligára pályázhatok a végén még xD
csuszi
rájöttem hogy google fiók is jó, sry😊

csuszi
bemásolhatnád a hsz.-om rage😊 nekem nincs regem😞
kapcsolat minek a szerzõhöz, az oldalon elérhetõség luxus, ez valami professzionális oldal?

csuszi
jesszum de összecsapott cikk. a multiról nem ír semmit, a játék lényegérõl? mert minek? a single is elég sok hiányossággal küzd, pl prot küldetések? titkos küldetés? nehézségi fokok? ach.-ek? play co-op? challange (egyik legfontosabb része a játéknak)???? rókabõr 90%ban új egységekkel, szinte teljesen más játék lett az sc. apm csökkenés? auto spellek? több egység per group? custom mapok? bassza meg a felsorolásba elfáradok, pedig címszavakban sorolom a hiányosságokat, inkább ki se adta volna a cikket. ennél 3szor többet lehetett volna írni, minek ír a játékról olyan, akinek nem szimpatikus, így szinte csak belepislant a game-be?

Vannak megint új pályák? Vagy a korábbi kettõre gondolsz? A kis pálya Terran-nak a legjobb, szûk, az átjárók is, 3. exp neki a legjobb, a pf miatt. A nagy pálya viszont jó zergnek, makró játékosoknak kedvez szerintem. Próbáltátok már az iCCup pályákat? Én játszotam többen is, szerintem nagyon jók. Némelyiken van olyan exp, ahol nincs gáz, van olyan pálya, ahol nincs xelnaga tower. Elég változatosak. Mivel kupákat játszanak rajta balance-ra is ügyeltek.
Rage47
én is úgy látom, hogy sokkal több protoss játszik
Prince23
Hegi90
Nálam még mindig zvz megy egyfolytában <#idiota>

Más: valakinek bejönnek az új mapok?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Vicces egyfolytában protoss ellen játszom , úgy látszik ez a két patch közkedvelté tette a protoss-t elõtte csak zerg most csak prot...

unknown nick
Mindenesetre abban a gémben inkább show-ra ment, mint a nyerésre 😊

Volt ott mothersipezés is, akkora lagot nyomott a gépeiken, amikor kijött, hogy azt hittem kidroppolja mindegyiket a gameból 😊

Aradebil2
csakhogy a közönség nem az kántálta,hanem azt h show-the-game,mivel nem a gamet,hanem a játékosokat mutatták kívülrõl a kivetítõn,és ezt értette félre huk😄

unknown nick
A közönség hirtelen elkezdte üvölteni MOOO-THEEER-SHIP, irc-n is beírta HuK, hogy majd épít egyet. Egymás után harsogta a közönség select rá is kérdezett ingame "what are they chanting?" 😊