34554
-
#28827 sentry a guardian shield miatt -
#28826 SC közelbe kerülök,letesztelem unit testerrel..Mi kell Protossba?Csak stalker colo meg void?Más vmi esetleg? -
#28825 Ki mondta,h a colot kell leszedni?Vég kell menni ultrával a stalkereken..Lingekkel meg körbevenni őket,ennyi..Közbe a muták²corruptorok ölik a voidot,meg a hydrák is esetleg...Először az Ultrákat kell beküldeni aztán szorosan a lingeket utána,majd a mutákat meg a hydrákat egyszerre. -
natalyel #28824 Ezt jó volt végignézni.
World Championship World All Strars vs. Korea
A többiről is linkelj majd pls., ha folytatják. Csak este érek rá, de akkor nyugiban végig tudom nézni.
Köszi. -
NovaTerra #28823 July féle játékstílus nekem is bejön, mert agresszív támadó jellegű és látványos. Csak ugye 40-50 között tartani a drone-okat, hogy legyen nagyobb army, nem mindig jó üzlet, mert benézi egy-két helyen a muta mikrot, mondjuk egy larva injection miatt és nem tudja olyan mértékben reinforce-olni az elesetteket, mint 60-70 drone-os társaik. Ráadásul nem könnyű a zergnek, ha elmarad jelentősen az incomeja. Pl. egy 60 scv+ mule vs 45 drone esetében elég jelentős a különbség. -
NovaTerra #28822 Hát izé... A linget felperzseli a colo hamar, mert nem férnek a stalker miatt a colohoz, muta, corruptor ellen adott a void és a stalker, ultra meg szintén nem fér hozzá a colohoz, meg a void ellen sem a legjobb. Nem véletlenül hívják death ball-nak. -
sirdond #28821 megint jó :) -
#28820 Ultra?Eszi a stalkert meg colot..sok cracklinggel meg hydrával támogatva..Légre meg coruptor v muta amelyik jobb. -
#28819 :) -
#28818 Nekem a July féle zerg is bejövős, már amikor a tempót diktálja. Non-stop megy és megy előre, mint a daráló és nem makrózza egy bizonyos szint fölé magát. Próbálja hibába hajszolni az ellenfelet. Ami érdekes, hogy SC1-en skillesedett és mégis néha neki romlik le a multitaskja, szvsz bukott azon pár meccset. -
NovaTerra #28817 Ha közel van két bázis +1 elérhető, akkor protossnak és terran-nak is összejön bőven a 200/200, addig védekezik, fejlsezt. Hiába uralja a mapet a zerg, van nyersanyag, lárva, nem tud mit kezdeni velük. Szerintem ez nem jó, de ez a helyzet. A 2. game-ben is ugyanezt akarta a P srác, csak ott idra nem hagyta, támadt, támadt, kihasználta a income előnyét, addig míg nem érte ek a kritikus tömeget a P. Ez valamikor összejön, valamikor nem. De ez a legjobb megoldás zergként jelenleg. Én így látom. És ez nem is fog a kiegik változni, hiába lesz esetleg valamiféle zerg buff, mert az egységek adottak. Nem örülök, hogy ez van, mert a goody féle játékstílus is dominálhat. 2 bázis, védekezés, védekezés, lassú push. Unalmas és kiszámítható, de működik. -
#28816 Nem mintha előtte annyira nagyon sakkba tudta volna tartani -
sirdond #28815 szerintem az a forcefield falazás simán megérte a smiley-t :)
idra ellen meg megfizethetetlen élmény :D -
NovaTerra #28814 Nem számít, hogy az elsőben is "dupla foodon" volt. Ha összejön 12 void ray, 5 colossus meg vagy 25 stalker, zergként nem tudsz hozni 200 (-60 drone) supply-n belül olyan army variációt, ami megállítja, függetlenül attól, hogy van 300 lárvád meg 5k/3k nyersanyagod reinforce-ra. -
#28813 Egyrészt. Másrészt azért a második játékból kiindulva idra mennyivel jobb játékos már? Első játékban is szinte végig dupla foodon volt, azt lófaszt nem ért vele gyakorlatilag. Protoss kb loss nélkül megnyerte a meccset. -
#28812 Jah, a smile? -
#28811 nézdd meg harmadikat. -
#28810 Micsoda? -
#28809 Harmadik lemaradt
-
#28808 pffff. Szívbeteg/magas vérnyomással rendelkező zerg játékosok csak saját felelősségre.
szánalmas, undorító. -
#28807 free vod -
#28806 korea epic fail
team league-ből kellett volna válogatniuk a tehetségeket -
#28805 megy a GSL world championship, free HQ stream http://www.gomtv.net/2011championship/live/
GSL mostantól 11-től lesz mert ott nem állítottak órát. -
sirdond #28804 és végre a várva várt matchup -
#28803 15 perc szünet,faxom... -
sirdond #28802 mennyit húzzák már... -
#28801 kibaszott protoss...
kibaszott zerg scout... -
sirdond #28800 lololol
szegény idra -
#28799 game1 után -
#28798 még több idra rage -
#28797 óóó törölték:( egy smiley rajzolva idra arcára:D -
sirdond #28796 mi volt az? -