34554
  • Rage47
    sentry a guardian shield miatt
  • berlinboy6329
    SC közelbe kerülök,letesztelem unit testerrel..Mi kell Protossba?Csak stalker colo meg void?Más vmi esetleg?
  • berlinboy6329
    Ki mondta,h a colot kell leszedni?Vég kell menni ultrával a stalkereken..Lingekkel meg körbevenni őket,ennyi..Közbe a muták²corruptorok ölik a voidot,meg a hydrák is esetleg...Először az Ultrákat kell beküldeni aztán szorosan a lingeket utána,majd a mutákat meg a hydrákat egyszerre.
  • natalyel
    Ezt jó volt végignézni.
    World Championship World All Strars vs. Korea
    A többiről is linkelj majd pls., ha folytatják. Csak este érek rá, de akkor nyugiban végig tudom nézni.
    Köszi.
  • NovaTerra
    July féle játékstílus nekem is bejön, mert agresszív támadó jellegű és látványos. Csak ugye 40-50 között tartani a drone-okat, hogy legyen nagyobb army, nem mindig jó üzlet, mert benézi egy-két helyen a muta mikrot, mondjuk egy larva injection miatt és nem tudja olyan mértékben reinforce-olni az elesetteket, mint 60-70 drone-os társaik. Ráadásul nem könnyű a zergnek, ha elmarad jelentősen az incomeja. Pl. egy 60 scv+ mule vs 45 drone esetében elég jelentős a különbség.
  • NovaTerra
    Hát izé... A linget felperzseli a colo hamar, mert nem férnek a stalker miatt a colohoz, muta, corruptor ellen adott a void és a stalker, ultra meg szintén nem fér hozzá a colohoz, meg a void ellen sem a legjobb. Nem véletlenül hívják death ball-nak.
  • sirdond
    megint jó :)
  • berlinboy6329
    Ultra?Eszi a stalkert meg colot..sok cracklinggel meg hydrával támogatva..Légre meg coruptor v muta amelyik jobb.
  • lolSL
    :)
  • unknown nick
    Nekem a July féle zerg is bejövős, már amikor a tempót diktálja. Non-stop megy és megy előre, mint a daráló és nem makrózza egy bizonyos szint fölé magát. Próbálja hibába hajszolni az ellenfelet. Ami érdekes, hogy SC1-en skillesedett és mégis néha neki romlik le a multitaskja, szvsz bukott azon pár meccset.
  • NovaTerra
    Ha közel van két bázis +1 elérhető, akkor protossnak és terran-nak is összejön bőven a 200/200, addig védekezik, fejlsezt. Hiába uralja a mapet a zerg, van nyersanyag, lárva, nem tud mit kezdeni velük. Szerintem ez nem jó, de ez a helyzet. A 2. game-ben is ugyanezt akarta a P srác, csak ott idra nem hagyta, támadt, támadt, kihasználta a income előnyét, addig míg nem érte ek a kritikus tömeget a P. Ez valamikor összejön, valamikor nem. De ez a legjobb megoldás zergként jelenleg. Én így látom. És ez nem is fog a kiegik változni, hiába lesz esetleg valamiféle zerg buff, mert az egységek adottak. Nem örülök, hogy ez van, mert a goody féle játékstílus is dominálhat. 2 bázis, védekezés, védekezés, lassú push. Unalmas és kiszámítható, de működik.
  • Hegi90
    Nem mintha előtte annyira nagyon sakkba tudta volna tartani
  • sirdond
    szerintem az a forcefield falazás simán megérte a smiley-t :)
    idra ellen meg megfizethetetlen élmény :D
  • NovaTerra
    Nem számít, hogy az elsőben is "dupla foodon" volt. Ha összejön 12 void ray, 5 colossus meg vagy 25 stalker, zergként nem tudsz hozni 200 (-60 drone) supply-n belül olyan army variációt, ami megállítja, függetlenül attól, hogy van 300 lárvád meg 5k/3k nyersanyagod reinforce-ra.
  • Hegi90
    Egyrészt. Másrészt azért a második játékból kiindulva idra mennyivel jobb játékos már? Első játékban is szinte végig dupla foodon volt, azt lófaszt nem ért vele gyakorlatilag. Protoss kb loss nélkül megnyerte a meccset.
  • antgecc
    Jah, a smile?
  • Hegi90
    nézdd meg harmadikat.
  • antgecc
    Micsoda?
  • Hegi90
    Harmadik lemaradt

• Hegi90
    pffff. Szívbeteg/magas vérnyomással rendelkező zerg játékosok csak saját felelősségre.

szánalmas, undorító.
  • lolSL
    free vod
  • lolSL
    korea epic fail
    team league-ből kellett volna válogatniuk a tehetségeket
  • lolSL
    megy a GSL world championship, free HQ stream http://www.gomtv.net/2011championship/live/

GSL mostantól 11-től lesz mert ott nem állítottak órát.
  • sirdond
    és végre a várva várt matchup
  • Aradebil2
    15 perc szünet,faxom...
  • sirdond
    mennyit húzzák már...
  • Hegi90
    kibaszott protoss...

kibaszott zerg scout...
  • sirdond
    lololol
    szegény idra
  • Aradebil2
    game1 után
  • Aradebil2
    még több idra rage
  • Aradebil2
    óóó törölték:( egy smiley rajzolva idra arcára:D
  • sirdond
    mi volt az?
  • lolSL
    :D:D
  • Aradebil2
    sírok:D
  • Rage47
    ezért szeretjük :D
  • sirdond
    óriási,szerintem idra egyből alt+f4-et nyomott :D
  • natalyel
    Ez mekkora volt :).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A szmájlira berédzselt :)
  • natalyel
    :)))
  • Aradebil2
    :)
  • sirdond
    idra ragequit háháhá :D