34554
  • antgecc
    Tehát meg kéne dögölnie, ugyanis a lingnek 35 hp-ja van és ilyen kevés idő alatt már nem tölti vissza azt a hp-t, amennyi miatt eddig 1 hp-val megúszta a ling a halált.
  • Rage47
    sztem ezt akár be is vezethetik a jövőben, biztos mások is tanácsolták már
    engem mondjuk nem zavar, letojom, hogy platinából visszarak-e silverre
  • Rage47
    ugyanannyit sebez, csak kevesebb idő alatt, tehát gyorsabban
  • antgecc
    Nem vágom miért nem lehet külön laddere minden fajodnak. Tehát én most platina vagyok zerggel, ha váltanék protossra, mehetne a placement és egy másik ligában harcolhatnék, majd klikk vissza zergre, és mehet tovább a platina létra.
  • antgecc
    Valaki megmondaná nekem, hogy lehetséges az, hogy patch előtt a fungal (36 dmg) pont nem ölt meg egy linget (1 hpja maradt), mert az élet regenerációja miatt 8 sec alatt visszatöltődött neki annyi, hogy életben maradjon. Patch óta ugye 4 sec a fungal. És a lingek még mindig életben maradnak 1 hpval. Ezt vki számolja ki nekem, magyarázza meg, mert ez így röhej.
  • NovaTerra
    Semmi baj vele. Csak, ha nem játszottál egy race-el, majd azzal akarsz ladderezni kevés gyakorlati ismerettel, akkor valószínű, hogy könnyen elpicsáznak, akik nem új race-el nyomják, ami nem is lenne baj, csak neked se marad időd az "ismerkedésre".
  • koolermaster
    Minden lehetséges.... és le a kalappal előtte.

• Rage47
    miért nem jó a ladder?!
  • Aradebil2
    jaja,cset jelenlegi egyetlen haszna a nagyjából megfelelő ellenfél keresése
  • NovaTerra
    Kb a megjelenés óta nem játszottam protossal, ma custom game-ben lenyomtam párat. Két észrevételem van. Zergek legalább nem pofáznak állandóan, itt meg szinte minden egység. :) Valamint custom game-ben két fajta ember játszik, az egyik, mint most én voltam, a totál noob, aki még azt se tudja az adott fajhoz milyen gyors bill. kell, a másik meg, aki 1 millió meccs után még inkább csiszolni akarja a BO-ét.
  • koolermaster
    Oh, btw this happened: "Are you CrunCher?" - IdrA "Yeah, can we be friends?" - CrunCher "Fuck you." - IdrA on the walk back from drinks - link
  • BEAST #28976
    jó kérdés :D
  • antgecc
    Miért olyan nehéz végre belerakni a játékba a clan tag lehetőséget a nevek elé?!
  • Aradebil2
    yaaaay naniwa,kár veszített végül 2 gamet
  • Aradebil2
    nem ragequittel,előtte még beírta h i'll forfeit:D
  • lolSL
    Right before GGing, InControl said "you are a fantastic player and I wish you the best of luck in the remainder of the tournament." WP to Kiwikaki for the win, and WP to InControl for the manner.

megnevelhetné idrát ha már klántársak
  • Rage47
  • Fpocok
    150000ren nézik :D
  • lolSL
    igaz hogy idra ragequittelt a versenyrol lag pause alatt? :
  • Aradebil2
    elég bonyolult a rendszer,játszottak még csoportkörben,majd most looser bracketen is
  • NovaTerra
    Nem igazán követem mlg-t? Miért van olyan sok idra vs huk? Vagy mindig ugyanarról beszéltek? :)
  • Muki100
    Hogy lehet Idrát nem szeretni :)
  • natalyel
    Huk kijelölte a probe-jának, hogy hova menjen - egy szívet rajzolt ki Idra mainjénél
  • natalyel
    Ááá :))) Láttátok Huk probe-jának útvonalát? :)
  • Fabio Capello
    zomfg, naniwa mit fogott most meg O.o
  • Aradebil2
    Bizony!
  • berlinboy6329
    Mindenki ezt sasolja,míg nem megy megint a stream.

Sasoljátok ti is:P
  • Aradebil2
    amint elkezdődne a meccs megint lehal az egész....epic
  • Hegi90
    szerencsére(?) nem ezen múlt a meccs :D
  • Aradebil2
    Destiny tegnapi epic failje
  • Aradebil2
    day9 most postolta:D
    url ha nem menne
  • Fpocok
    OMG. Ezt NAGYON beszopta!
  • unknown nick
    Hehehe ennyire durva a death ball látványa is?:)
  • Aradebil2
    háháháhááháááá ez zseniális:D
  • donatus13
    Jinro nem terranos?
  • sirdond
    amúgy csak költői kérdés volt.
    de múltkor is éppen erről ment a vita, mikor még code s-ben játszott,hogy miért adja fel ennyire könnyen? és akkor egy páran profizmussal jöttek, mások meg idra beképzeltségével és nagyképűségével. azt hiszem az utóbbi érvényesült megint.
  • Hegi90
    az eredményei alapján igen. Meg Jinrot.
  • sirdond
    lololol

és egy ilyen embert tartanak a legjobb non korean zerg játékosnak?
  • koolermaster
    MLG Huk vs Idra (so LOL!)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    I was sitting right behind huk when this happened. With the amount of broodlords IdrA had, he had it won easily. Hil quickly popped out 5 hallucinated void rays and 2 hallucinated colossi and IdrA quit as soon as he saw the voids (there was no actual gg of course). Starting the second game huk chatted to IdrA about how most of his army was hallucinated and IdrA replied with What looked like "fuck off". Soon afterwards he was slamming his fist on the table as huk quickly took game 3. Got to see IdrA rage live and in person lol :-)
  • NovaTerra
    Valami borzasztó volt ez a game. Ez egy sima ladder színvonal volt.