34554
-
sirdond #30147 mindegyket ma játsszák le az első körből
huk vs predy és whitera vs moon @ ragequittv
sase vs sen és mc vs idra @ day9
mana vs july és utána nem tudom @ totalbiscuit
és iccuptv adja a maradék 2 összecsapást -
natalyel #30146 Nm azután, jóval később lesz. Most sorsolták ki a meccseket, az idrás a legutolsó lesz, addig lesz vagy 6 összecsapás, az is lehet, hogy csak holnap. -
sirdond #30145 valamelyik dreamhack streamen valamikor :D
először day9-én volt kiírva, de ott most már az van,hogy sase vs sen lesz 20.20-kor. akkor gondolom átrakták azutánra -
koolermaster #30144 Mikor? Melyik streamen? -
sirdond #30143 mc vs idra
fuck yeah -
sirdond #30142 és huk ismét bravúrosat jászott -
#30141 megint MC Totalbiscuitnél:D -
sirdond #30140 wow huk mekkorát játszott :O
elképesztő mit művelt egész végig -
#30139 NEM KELL LAN
csak a disconnect a végső csata közepén! -
sirdond #30138 epic meccs volt ez az utolsó xlord vs mana
az egyik colossus 81 kill :D
viszont az iccup-os csaj cocaster elég noob -
#30137 OFF:
Jó. hát a pub az olyan, amilyen :D Ezt senki sem cáfolta. Viszont az ilyen pro csapatok már úgy választanak, jah. -
sirdond #30136 hát ma megint pont nem, úgyhogy marad a mindjárt kezdődő dreamhack :P -
donatus13 #30135 OFF:
EZ amúgy hülyeség :) LoL balance os ,csak honnal ellentétben az emberek java része nem csinál combo picket soha, ezért nincs mivel megállítani sok carryt , de rankeden ha ésszel játszanak és jó csapatot állítanak össze sima ügy, amit mindig észre lehet venni ott is pubon ,mindenki carry pickel, tankot szinte soha, support , vagy stuner azt se hoz senki mindig csak carryket ami max lassítani tud...
Ja és nem csak vicceltem :) Itt a jó idő ki kell menni nem gép előtt starcraftozni. -
#30134 Gondolom soha nem is játszottál vele.
Igénytelen? Azért mert szarrá fossá tolják ki a hősöket? Balanszról meg nehéz beszélni akkor, amikor kéthetente jönnek ki az OP karakteket. LEHETETLEN BALANSZOLNI... de megpróbálják.
Ráadásul azt még megjegyezném, hogy a free to play játékok területén ennél tisztességesebb játékról még nem hallottam. -
#30133 nem tudják az overlay-t levenni, egész nap ez volt... inkább a day9-t nézem -
#30132 -
sirdond #30131 lol, ez marha vicces -
#30130 Mc castol TB-vel,Hukot:D -
#30129 népszerűsége ellenére egy igénytelen játék, 0 balansszal, 0 tisztelettel a community felé.
Amúgy közben privátban kisegítettek: 6 különböző sc2 stream megy egyszerre, ebből az egyiken van csak 50 ezer néző jelenleg. Ebből nem tudom mennyi igaz, nem fogom most ezt leellenőrizni. -
#30128 Hát ez így elég nagy hülyeség volt, amit mondtál... -
#30127 jó, a LoL a dota-játékok cod-ja, ugye érted a hasonlatot? (segítek: ez nem dícséret), nem csodálom, hogy olyan sokan nézik. -
#30126 Lehet itt a fórumon nem nagyon volt róla szó, de ha a LoL-t ennyire nyomják, akkor el sem tudom képzelni, hogy az SC2vel mivan... mivel SC2 sokkal sokkal "erősebb".
Én így gondoltam. -
#30125 Mondjuk lehet azért mondom, mert LOLba már egy hónapja nyomják meg minden... lehet SC2ben nem nyomják ennyire...
"Másrészt a nézők száma (~5000 fő?) is az én álláspontomat támogatja."
Szar ügy. Az előbb a LoL versenyt 183.000 ren nézték streamen. És ez még csak az első nap volt... mi lesz itt a harmadik nap. -
#30124 nem hiszem, folyamat járok redditre, meg ugye ide is. Lehet láttam már valamelyik logójukat vagy valamit belőlük, de ha nem ragadt meg bennem, és nincs olyan érzésem, hogy márpedig ebbe bele kell néznem, akkor az nyilván nem az én hibám. Másrészt a nézők száma (~5000 fő?) is az én álláspontomat támogatja.
szerk.: úgy látszik tényleg én vagyok a vak mostanság, day9 stream 50 ezer főt számlál jelenleg. Érdekes, délután még ugyanez a szám kb 2000 körül volt. Namind1. De azért tényleg csinálhatnának valamit a marketinggel :D -
#30123 Dreamhack? Mert ha igen, akkor neked eddig a földbe volt dugva a fejed... -
#30122 Amúgy én szerintem most először hallok erről a bajnokságról. Nem nagyon erőltetik meg magukat, ami a marketinget illeti.. -
koolermaster #30121 Remélem most csak vicceltél. -
donatus13 #30120 Itt a jó idő , lehet menni , úszni , bicajozni meg minden felé hála égnek senkit nem érdekel ilyenkor az sc:) -
sirdond #30119 bakker, illegal filmvetítésen többen szoktak lenni, mint amennyi ember most élőben nézik a dreamhack meccseket :/ -
sirdond #30118 de dimaga mit csinál? vagy mégis mi a fenére vár? :D -
sirdond #30117 hatch 3 sec volt :D -
#30116 socke mit leművel atyaég:D -
#30115 de már vége is... :D:D -
#30114 elég vicces a mostani meccs :) -
sirdond #30113 én nézegetem a versenyeket, csak a keddi szigorlatra tanulok,úgyhogy kevesebb az input -
#30112 Ahha értem... akkor én, itt a fórumon:
-
#30111 mi játszunk, te meg a videókat tolod :P -
#30110 DREAMHACK LAN.... TB a kommentátor
Néha úgy érzem, hogy már csak én tartom életben a topikot :D -
#30109 tuti hogy látják,mert ha megnézed direkt nem építenek rá a base-n belül -
#30108 Akkor meg csak a spectatorok látják. Szerinem akik játszanak nem látják. Ha meg igen az nagy gáz.