20
Rádió
-
#20 k510i-et kaptam orosz menűvel, ezt itthon megtudom oldani, hogy magyar legyen, vagy szervízbe kell vinni? -
zritya #19 Hello
k510i tulajdonos vagyok szerintem jo ez a telefon rádio nélkül jó ez a telo majdnem minden formátumot visz csak egy a baj hogy nem bövithetö -
Szabi1991 #18 ugy két éves ez a "dobozka" :) -
#17 sztetek véletlenül raktak rá walkman jelet erre a kütyüre? hát nem, szal igazából nem is ehhez a telóhoz van. ehhez is lehet használni, de sztem az összes olyan sonyval, aminek ilyen csatlakozója van. -
Szabi1991 #16 -
#15 hali szentem én se fogok venni iet atom drága
az az 1 gond van ezzel a telóval hogy nem bővithető a menóriája -
#14 Ez a kis cuccli csak a k510i-hez megy? Z520i-vel nem működik? -
#13 ez az ize csak az iTrip koppintasa. de jopofa. -
#12 gecc télleg.. :D -
Szabi1991 #11 mekkora ték :D -
#10 de nem így van?:D -
Szabi1991 #9 -
#8 de ebbe van eddig a legtöbb üzenet... :D -
#7 felesleges neki külön
2007. 01. 18. - K510i rádió (mmr60)
2006. 10. 17. - Sonyericsson K510i
2006. 09. 24. - K510i
2006. 05. 04. - Sonyericsson K500i
lol :D -
Szabi1991 #6 A Walkman logóval és felirattal ellátott, FM Music Transmitter MMR-60 nevezetű kis dobozt az arra alkalmas Sony Ericsson mobiltelefonok aljára kell csatlakoztatni. A kis készülék működésének lényege, hogy a telefonon tárolt zenei felvételeket rádióhullámok segítségével átjátsza egy a közelben lévő rádió készülékre, vagy hifi berendezésre.
Ennek köszönhetően az MP3, vagy éppen AAC szabványú muzsikákat minden korábbinál könnyebben és jobb minőségben lehet kihangosítani: a rádión csak az adott frekvenciát kell belőni, illetve a hangerőt kell feltekerni és máris kezdődhet a buli!
A 43 milliméter hosszú, 27 milliméter széles és 11 milliméter vastag FM Music Transmitter MMR-60 alig 9 grammot nyom a mérlegen. A szürke, ezüst és fekete színekben kapható, védőtokkal együtt szállított különleges mobil kiegészítő hatótávolsága 10 méter.
-
Szabi1991 #5 de ez a topik a rádiós cuccnak van :P -
#4 hmmm
1# no reklám
felesleges topik :) -
#3 na nem baj... -
Szabi1991 #2 nekem is ien telom van , de asszem iet nem veszek...
Központi raktáron:Utolsó darab! szoval gyorsan vedd meg :P
-
#1 FM Transmitter, SonyEricsson MMR-60, gyári (gyártó: SONYERICSSON)
Sziasztok! K510i-hez láttam ilyen cuccot. www.speedshop.hu oldalon.
Ez minőségileg milyen lehet? És szerintetek csak headsettel megy?
ára: 16490ft (elég drága) Előre köszönöm.
Üdv: Zoli