Éjszaka a múzeumban - Ben Stiller és a megelevenedő tárlat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
"Elég kiszámítható"

Ja a Tom és Jerry is milyen szar met tök kiszámítható😊))
Hát ez kész😄

tegnap este megnéztem. Nagyon nagyon rosszra számítottam, jumanji klónra, de a film harmadánál kellemesen csalódtam: végetért a nap. Onnantól kezdett érdekessé válni számomra, hisz addig minden kiszámítható volt.

A vége viszont erõltetett volt, nem igazán volt hihetõ az öregek motivációja. Eddig nem kellett nekik az arany, de hogy elmegy az éjjeliõr, hirtelen igen? Mi köze a kettõnek egymáshoz? No meg a végén, az a nyáltenger... bah.

Nem tudom, én jól szórakoztam a filmen... Ez még mindig jobb mint a C kategóriás folytatásos horrortucatok... egyszerûen hiányzik az ötlet (ebbõl is), de ebben a filmben legalább jól elzórakozol, a múzeum is elég hangulatos vizuális táptalajt ad a történetnek. Élvezhetõ darab... Nem lesz kalsszikus ebben egyetértünk, de egy hétvégi mozis kiruccanásnak inkább ajánlom mint a horrordömpinget...
jobb volt mint az arthur is a villnagok de nem sokkal😞
nyomattak a szar poenokat pedig tobbet varrtam ettol filmtol mer birom ben stillert
A szarról nem kell leírás. Úgyis mindenki tudja, hogy büdös.
Volt egy jó cikk nemrég: http://www.sg.hu/cikkek/49480/hollywood_2006_ban_otletek_nelkul
Ez mindent megmagyaráz. Én pedig úgy vagyok vele, hogy ami szar arra akkor sem mondom, hogy jó csak azért, hogy dícsérjek is.
Szerintem nagyon jól volt a leírás. Én mikor megnéztem a trailert tudtam, hogy ezt a hulladékot biztosan nem szabad megnéznem.
Mellesleg ugye ha a rózsaszín párduc rendezõjének mûve akkor nem is értem mit várunk... az is koppintás volt, ez is az. Mindkettõ értéktelen szemét. És az ilyen rendezõ mégis dúsgazdag, mert az ember megy a moziba és zabálja az ilyen filmeket. Hiába: "míg szar van veréb is van"

leírás? tele az internet tartalomismertetésekkel. van egy éjjeli õr és esténként minden élerte kel a múzeumben. szívesen.
legközelebb please, LEÍRÁST kérek a filmrõl nem ALÁZÁST

Cactus
Úgyse moziba nézed meg, szal ne sírj, hogy mennyire megbántad hogy megnézted...pénzedbe nem került. Azt a másfél órát majd behozod mással 😊

\"There is no respawn or load game in real life!\"

úgy logikus, hogy a fórumban is legyen +/-, nem? a kritika sztem nem arra jó, hogy eldöntsd, hogy jó-e a film szerinted vagy sem, hanem arra, hogy az ottani kiragadott momentumok, érvek (ha vannak ilyenek, haha) mennyire vágnak a profilodba.
Nah lol én csak a forum hozzászólásokat szoktam elolvasni abbol hamarabb megtudom itélni milyen egy cikk érdemes -e elolvasnom és érdekesebb is . De rajtatok most elmenni képtelenség , most megnézzem -e vagy ne ? 😊)))) De ugyvélem több a negatív kritika szal felejtõs lehet.. Másrészrõl a Juminji nekem nemis jött anyira be és ha ez annál roszabb akkor megnemnézem .. És ottvolta Jumanjinak a folytatása az az ûrös baromság az dee gyenge volt..
Blasta
Pfff, izgis hétvégéid lehetnek <#wilting>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

"Úgy látom itt az a szokás, hogy lefikáznak minden filmet. Nekem tetszett. Szerintem nem rosz"

ugy látom itt az a szokás, hogy istenítenek mindet.

mijez? komenyizmus, egy vélemény? egyenvélemény? nané, hogy valaki szerint tetszett és valaki szerint nem. nincs olyan film, ami re nem írna senki negatívat.

szerintem ez a film alsó korhatáros, tényleg. unalmas, ötlettelen. nem nézõs.
Broafka
a Jumanji! az marha jó kis film vol/van/ és lesz! legjobb! 😊
anyukámmal még mindig megnézzük hétvégén kaja után! 😄DDD

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Én inkább arra gondoltam, hogy már az sz*r volt 😊 Az alapötlet zseniális, de a film nem volt az igazi.
ffxi
Hû az de nagy film volt....

Fákjúal!

Szerintem nézd meg még 1x a Jumanjit. Egyértelmûen megválaszolja a kérdésed. Hiába, a nosztalgia nagy úr 😊
mikloss
Én nem lefikáztam csak elmondtam a véleményemet és szerintem ez mindenkinek a szíve joga. Kinek a pap kinek a papné ahogy a régi mondás mondja 😊

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Úgy látom itt az a szokás, hogy lefikáznak minden filmet. Nekem tetszett. Szerintem nem rosz

mikloss
Nemrég láttam, hát elég gyengécske. Egyszer max meglehet nézni de nem különösebben tetszett. Elég kiszámítható, de kisgyerek biztos fogják élvezni.

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.