19
  • Oziris666
    "Elég kiszámítható"

Ja a Tom és Jerry is milyen szar met tök kiszámítható:)))
    Hát ez kész:D
  • Cat #18
    tegnap este megnéztem. Nagyon nagyon rosszra számítottam, jumanji klónra, de a film harmadánál kellemesen csalódtam: végetért a nap. Onnantól kezdett érdekessé válni számomra, hisz addig minden kiszámítható volt.

[spoiler]A vége viszont erőltetett volt, nem igazán volt hihető az öregek motivációja. Eddig nem kellett nekik az arany, de hogy elmegy az éjjeliőr, hirtelen igen? Mi köze a kettőnek egymáshoz? No meg a végén, az a nyáltenger... bah.
  • Soundmaker
    Nem tudom, én jól szórakoztam a filmen... Ez még mindig jobb mint a C kategóriás folytatásos horrortucatok... egyszerűen hiányzik az ötlet (ebből is), de ebben a filmben legalább jól elzórakozol, a múzeum is elég hangulatos vizuális táptalajt ad a történetnek. Élvezhető darab... Nem lesz kalsszikus ebben egyetértünk, de egy hétvégi mozis kiruccanásnak inkább ajánlom mint a horrordömpinget...
  • Devvo
    jobb volt mint az arthur is a villnagok de nem sokkal:(
    nyomattak a szar poenokat pedig tobbet varrtam ettol filmtol mer birom ben stillert
  • SSeth
    A szarról nem kell leírás. Úgyis mindenki tudja, hogy büdös.
    Volt egy jó cikk nemrég: http://www.sg.hu/cikkek/49480/hollywood_2006_ban_otletek_nelkul
    Ez mindent megmagyaráz. Én pedig úgy vagyok vele, hogy ami szar arra akkor sem mondom, hogy jó csak azért, hogy dícsérjek is.
    Szerintem nagyon jól volt a leírás. Én mikor megnéztem a trailert tudtam, hogy ezt a hulladékot biztosan nem szabad megnéznem.
    Mellesleg ugye ha a rózsaszín párduc rendezőjének műve akkor nem is értem mit várunk... az is koppintás volt, ez is az. Mindkettő értéktelen szemét. És az ilyen rendező mégis dúsgazdag, mert az ember megy a moziba és zabálja az ilyen filmeket. Hiába: "míg szar van veréb is van"

• winnie
    leírás? tele az internet tartalomismertetésekkel. van egy éjjeli őr és esténként minden élerte kel a múzeumben. szívesen.
  • Loverman
    legközelebb please, LEÍRÁST kérek a filmről nem ALÁZÁST
  • Cactus
    Úgyse moziba nézed meg, szal ne sírj, hogy mennyire megbántad hogy megnézted...pénzedbe nem került. Azt a másfél órát majd behozod mással :)
  • winnie
    úgy logikus, hogy a fórumban is legyen +/-, nem? a kritika sztem nem arra jó, hogy eldöntsd, hogy jó-e a film szerinted vagy sem, hanem arra, hogy az ottani kiragadott momentumok, érvek (ha vannak ilyenek, haha) mennyire vágnak a profilodba.
  • Gabesssz
    Nah lol én csak a forum hozzászólásokat szoktam elolvasni abbol hamarabb megtudom itélni milyen egy cikk érdemes -e elolvasnom és érdekesebb is . De rajtatok most elmenni képtelenség , most megnézzem -e vagy ne ? :))))) De ugyvélem több a negatív kritika szal felejtős lehet.. Másrészről a Juminji nekem nemis jött anyira be és ha ez annál roszabb akkor megnemnézem .. És ottvolta Jumanjinak a folytatása az az űrös baromság az dee gyenge volt..
  • Blasta
    Pfff, izgis hétvégéid lehetnek
  • winnie
    "Úgy látom itt az a szokás, hogy lefikáznak minden filmet. Nekem tetszett. Szerintem nem rosz"

ugy látom itt az a szokás, hogy istenítenek mindet.

mijez? komenyizmus, egy vélemény? egyenvélemény? nané, hogy valaki szerint tetszett és valaki szerint nem. nincs olyan film, ami re nem írna senki negatívat.

szerintem ez a film alsó korhatáros, tényleg. unalmas, ötlettelen. nem nézős.
  • Broafka
    a Jumanji! az marha jó kis film vol/van/ és lesz! legjobb! :)
    anyukámmal még mindig megnézzük hétvégén kaja után! :DDDD
  • JeD
    Én inkább arra gondoltam, hogy már az sz*r volt :) Az alapötlet zseniális, de a film nem volt az igazi.
  • ffxi
    Hű az de nagy film volt....
  • JeD
    Szerintem nézd meg még 1x a Jumanjit. Egyértelműen megválaszolja a kérdésed. Hiába, a nosztalgia nagy úr :)
  • mikloss
    Én nem lefikáztam csak elmondtam a véleményemet és szerintem ez mindenkinek a szíve joga. Kinek a pap kinek a papné ahogy a régi mondás mondja :)
  • craymond
    Úgy látom itt az a szokás, hogy lefikáznak minden filmet. Nekem tetszett. Szerintem nem rosz
  • mikloss
    Nemrég láttam, hát elég gyengécske. Egyszer max meglehet nézni de nem különösebben tetszett. Elég kiszámítható, de kisgyerek biztos fogják élvezni.